حوزه فرهنگی نیازمند برنامه های مستمر و بلند مدت است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، برنامه های فرهنگی ما باید مستمر بوده و میان مدت و بلند مدت باشند تا بتواند تاثیر فرهنگی بسیار مطلوبی در حوزه فرهنگی و مسائل اجتماعی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، همایون قنواتی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، امروز(6 بهمن) در مراسم نشست خبری افتتاح نمادین سینما بهمن اهواز به عنوان تنها سینمای کودک و نوجوان کشور، بر ارتقای سطح شناخت دانش آموزان نسبت به هویت فرهنگی، تاریخی و دینی تاکید کرد و گفت: اگر انقلاب به پیروزی نمی رسید شاید امروز اثری از سینمای ایران را نمی دیدیم.

 

وی افزود: اگر به تولیدات سینما در قبل از انقلاب نگاه کنیم می بینیم که سینمای کشور بیشتر در دست فیلم های غربی بود پیروزی انقلاب باعث شد که کار خود را همگام در این حوزه با آرمان ها و هویت فرهنگی ایران انجام دهیم و فضایی ایجاد شد که در بسیاری از جشنواره های معتبر ایران پیشتاز باشد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، تغییر کاربری سینما بهمن اهواز را به سینمای ویژه کودک و نوجوان، حرکتی تاثیرگذار و مثبت دانست و اضافه کرد: امیدوارم تعداد سالن های سینما افزایش یابد سالن های با کیفیت تری از سوی بخش خصوصی و دولتی ساخته شود.

 

وی با اشاره به اینکه هر چقدر فضای فرهنگی حاکم که مورد تایید سیاست های فرهنگی ماست ترویج یابد، ما را نسبت به داشته ها و فضای فرهنگی که داریم و تهاجماتی که از سوی دشمنان انجام می شود تقویت می کند، ادامه داد: مردم ما باید تحت تاثیر این فضای فرهنگی و هنری باشند.

 

وی وضعیت سینما در خوزستان و کشور مناسب نیست و باید کالایی موجود باشد که پشتوانه عرضه شود، تصریح کرد: سینماها برای تبلیغات دچار مشکلاتی هستند و به راحتی نمی توانند کار تبلیغات خود را انجام دهند؛ زمانی که فضای تبلیغاتی کم باشد مخاطبان نیز کاهش می یابد.

 

قنواتی، عنوان کرد: متاسفانه مدیران با همت برای حمایت از سینماهای کودک و نوجوان در کشور وجود ندارد و سینما و آموزش و پرورش به یک ادبیات مشترک نرسیده اند و آموزش و پرورش علاقه ای ندارد که دانش آموزان خود را برای تماشای فیلم به سینما بیاورد.

 

وی با بیان اینکه فاصله فیلم هایی سینمایی که در تلویزیون نمایش داده می شود بسیار نزدیک شده و این نزدیکی باعث می شود که مخاطبان سینما کم شود، اذعان داشت: در سینمای دنیا، بازیگران سینما در تلویزیون بازی نمی کنند چرا که از جذابیت آن کاسته خواهد شد.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، با اشاره به اینکه مردم ما باید در فضاهای فرهنگی و هنری حضور یابند، تاکید کرد: افزایش تولید فیلم کودک و نوجوان باعث ورود بخش خصوصی و سرمایه گذاران برای تولید فیلم کودک و یا ایجاد سینما به این عرصه می شود.

 

وی با بیان اینکه کارگردانان و تهیه کنندگان باید فضایی را به وجود آورند که سینما بتواند قصه های جذاب تری را بسازد، ابراز کرد: در فرهنگ و هویت دینی ما داستان های جذابی وجود دارد که از جمله می توان به قصه های قرآن، داستان های شاهنامه، مثنوی و... اشاره کرد.

 

وی با اشاره به اینکه فضاهایی در دوران انقلاب و دفاع مقدس مقدس داریم که می توان از آنها فیلم های بسیاری تولید کرد، اظهار داشت: مشکلات ما در این حوزه حمایتی است، توان سینمایی ما بسیار بالاست ولی باید حمایت هایی نیز از فیلم سازان صورت بگیرد.

 

قنواتی، با بیان اینکه برنامه های فرهنگی ما باید مستمر بوده و میان مدت و بلند مدت باشند نه اینکه در یک مقطعی آن را به اتمام برسانیم، این کار می تواند تاثیر فرهنگی بسیار مطلوبی در حوزه فرهنگی، هنری و مسائل اجتماعی و حتی کاهش آسیب های اجتماعی داشته باشد.

 

پایان پیام/

کد خبر 434625

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha