توزیع 3 هزار جلد لوح فشرده سبک زندگی اسلامی در کردستان

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان با اشاره به فعالیت های فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، از توزیع 3 هزار جلد لوح فشرده سبک زندگی اسلامی در استان در شش ماهه دوم سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، حجت‌الاسلام رحیم جعفری، شنبه‌شب (4 بهمن) در جلسه شورای مرکزی امر به معروف و نهی از منکر کردستان که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، اظهار کرد: فعالیت های معاونت فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کردستان بر سه محور، پژوهش، آموزش و فرهنگ تعریف شده است.

 

این مقام مسئول، با اشاره به فعالیت های معاونت فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در استان، گفت: توزیع سه هزار جلد لوح فشرده سبک زندگی اسلامی، بیش از 30 هزار بروشور با موضوع حجاب و عفاف و 2 هزار ویژه نامه جوان از جمله فعالیت های معاونت فرهنگی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر در کردستان است.

 

وی، برگزاری سه کرسی آزاداندیشی، برگزاری دوره‌های آموزشی، برگزاری هسته‌های پژوهشی در تمام معاونت‌ها، توزیع 2 هزار جلد کتاب در راستای برگزاری مسابقه چرا باید با ماهواره مقابله کرد و اجرای 30 هزار طرح پژوهشی در خصوص احیای امر به معروف و نهی از منکر را از دیگر اقدامات این معاونت برشمرد.

 

معاون برنامه‌ریزی استاندار کردستان، نیز در ادامه این جلسه، انجام وظایف مبتنی با اخلاق در سازمان های و ادارات دولتی را را از مهم‌ترین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: رعایت شئون اسلامی و انجام وظایف از مهم‌ترین مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در ادارات است.

 

ارسلان ازهاری، کارکنان را پل ارتباطی مردم و دولت خواند و با تاکید بر اهمیت تکریم ارباب رجوع، گفت: سطح رضایتمندی مردم از نحوه عملکرد کارکنان ادارات و سازمان ها در انجام وظیفه یشان نشان از عملکرد دولت است که لازم است ارائه خدمت به مردم در اولویت همه مسئولان و کارکنان باشد.

 

وی با اشاره به برنامه های ستاد احیای استان افزود: شناسایی هسته‌های یاوران معروف، انتخاب 5 مصداق معروف و 5 مصداق منکر در ادارات و تلاش در راستای احیای این معروفات و مقابله با منکرات نیز به صورت ویژه در دستور کار قرار گرفته است.

 

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان نیز در ابتدای جلسه با بیان اینکه تمام ظرفیت های ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان در راستای نهادینه کردن این فریضه الهی به کار گرفته شده است، گفت: تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و سازمان‌ها، فعال کردن معاونت‌های فرهنگی و تشکل‌های مردمی برگزاری کلاس‌های آموزشی و همایش‌ها و فعال شدن تمامی ستادهای شهرستانی و بخش‌ها از جمله اقدامات ستاد احیا در راستای اجرای فریضتین در استان کردستان بوده است.

 

الله‌مرادی، از تشکیل شورای امر به معروف در دهستان‌ها و تعمیم آن به روستاها خبر داد و افزود: نهادینه کردن فرهنگ اجرا و احیای امر به معروف و نهی از منکر  به عنوان اولویت اصلی و هدف ستاد احیا در دستور کار است و در در دو سال گذشته نیز تمامی برنامه‌ها و فعالیت ها در راستای عملیاتی کردن این هدف صورت گرفته است.

 

وی، ترویج معروفات و شناساندن مصادیق آن را موجب شکست برنامه‌های دشمن دانست و خاطرنشان کرد: هتاکی به مقدسات دین اسلام و پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله وسلم) نشان از ناتوانی دشمن در رسیدن به اهدافش است.

 

پایان پیام/

کد خبر 434154

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha