به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان و به نقل از اداره كل روابط عمومي استانداري اصفهان، دكتر رسول زرگرپور، استاندار اصفهان در سی و یکمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان اصفهان كه با حضور محمدرضا رستمی، رییس کمیته ملی فضای مجازی کشور برگزار شد، تحليل فضای مجازی، شبكه هاي مجازي و مواردي كه به اين مقوله مربوطه مي شود را از اصلي ترين موضوعات مورد بحث در اين جلسه عنوان كرد.
زرگرپور از شبكه هاي مجازي و فضاي مجازي به عنوان يك فرصت و يك تهديد ياد كرد و افزود: بايد تهديدهاي موجود شناسايي شود و درجهت كاهش و در مواردي توقف اين تهديدها قدم برداريم و در ادامه از فرصت هاي اين شبكه ها به بهترين شكل استفاده نماييم.
زرگرپور با اشاره به شرايط جمهوری اسلامی ایران گفت: دشمنان نظام اسلامی در زماني كه از به زانو در آوردن جمهوري اسلامي ايران از راه تهاجمات فیزیکی نااميد شدند به سمت استفاده از تهاجم نرم افزاری و ناتوی فرهنگی حركت كردند.
وي با بيان اينكه نبايد درهای کشور کاملا و بدون نظارت به روی تکنولوژی ها باز شود، اظهار داشت: در صورت بروز اين امر ممکن است پس از ورود و استفاده از این فناوری های فضای مجازی در کشور، تهدیدها به صورت کامل بر کشور حاکم شود و تهدیدها به گونه ای عمل کرده باشد که دیگر فرصت های سازنده ای برای تقویت باقي نمانده باشد.
مدير ارشد استان، مقوله هایی از جمله فیلترینگ هوشمند را راه حل مناسبی برای کاهش آسیب ها و تهدیدهای ناشی از شبکه های اجتماعی بر افراد جامعه ، عنوان كرد و گفت: این موضوع در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته نیز قابل مشاهده است.
مدير ارشد استان از تشكيل كارگروه تخصصي فضاي مجازي براي اولين بار خبر داد و گفت: اين كارگروه زير نظر ستاد ساماندهي امور جوانان تشكيل خواهد شد و مقوله هاي مربوط به فضاي مجازي را دقيق تر و علمي تر پيگيري خواهد کرد.
استاندار اصفهان تصريح كرد: اين كارگروه موظف است تمام پژوهش هايي كه در دستگاه هاي مختلف و حتي دانشگاه ها در ارتباط با فضاي مجازي انجام شده است جمع آوري و تجزيه و تحليل نمايد .
زرگرپور در ادامه تاكيد کرد: دستگاه های عضو این ستاد بايد پژوهش های خود در حوزه رسانه و سواد رسانه ای را به منظور تجمیع اقدامات انجام شده و استفاده از بررسی های صورت گرفته در اختیار دبیرخانه ستاد ساماندهی امور جوانان قرار دهند و برنامه های عملیاتی و نیز پیشنهادهای خود در ارتباط با شبکه های مجازی در مدت 10 روز آینده اعلام نمايند.
زرگرپور بر لزوم تدوين برنامه هاي ارتقا سواد رسانه اي در راستاي افزايش آگاهی و قدرت تحلیل نسبت به فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی تاكيد كرد و گفت: گرچه برگزاري دوره هاي آموزشي سواد رسانه اي بايد از دوران كودكي مورد توجه قرار گيرد ولي در حال حاضر اين امر براي كاركنان دولت و خانواده هاي آنها و سپس جوانان انجام خواهد شد.
رییس کمیته ملی فضای مجازی کشور نيز در اين جلسه اظهار داشت: دولت تدبیر و امید براساس سیاست های خود فضای مجازی را به عنوان یک فرصت می داند که در اختیار همه هست و اگر از آن استفاده درست نشود به تهدید تبديل خواهد شد.
رستمی با تاكيد بر اينكه اگر جوانان ايراني به فضاي مجازي وارد شوند بايد آن فضا با منافع آنها هماهنگ باشد، عنوان کرد: در اين راستا توسعه سواد رسانه ای در جامعه کاربر جوان، برنامه ملی توانمندسازی جوانان برای کسب و کار در فضاي مجازي و تولید محتوای فارسی از اولویت هاي این كميته محسوب مي شود.
پایان پیام/
نظر شما