فرهنگ كارآفريني باید به قشر جوان و دانشگاهي منتقل شود

خبرگزاري شبستان: معاون برنامه‌ريزي و اشتغال استاندار خراسان جنوبي با بيان اينكه كارآفريني الزاماً اشتغال آور نيست، گفت: در اصل کارآفرین از یک ایده بهره گیری اقتصادی دارد و ممکن است در راستای تحقق آن حتی شغل عده دیگری تهدید شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از بيرجند، علي رضايي شب گذشته (1 بهمن) در نشست با كانون كارآفرينان برتر و مديران كاريابي‌هاي خراسان جنوبي اظهار كرد: در حال حاضر 34 درصد اشتغال استان در بخش كشاورزي است در حالي كه در مجموع 22 درصد ارزش افزوده دارد.

 

وي افزود: در بخش كشاورزي اشتغال وجود دارد اما درآمد پايين است.

 

معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندار خراسان جنوبي با اشاره به اينكه 29 درصد اشتغال استان در بخش صنعت است، گفت: بايد فرصت‌هاي جديد در بخش خدمات بيشتر شود.

 

رضايي با بيان اينكه كارآفريني الزاماً اشتغال آور نيست، عنوان كرد: در اصل کارآفرین از یک ایده بهره گیری اقتصادی دارد و ممکن است در راستای تحقق آن حتی شغل عده دیگری تهدید شود.

 

وی با بیان اینکه تاکید کارآفرین به بهره وری است، عنوان کرد: کارآفرین خوب کسی است که بتواند بهره وری اقتصادی یک جامعه را بالا ببرد.

 

رضايي ادامه داد: در 5 ماهه امسال 5 هزار فرصت شغلي در استان ايجاد شده اما تنها يك هزار نفر به كار گمارده شده‌اند.

 

معاون برنامه ريزي و اشتغال استاندارخراسان جنوبي با اشاره به اينكه اولويت ما علاوه بر اشتغال، ايجاد كار با درآمد ثابت است، گفت: امروز كارآفريني يك ضرورت است.

 

رضايي يادآور شد: رشد و توسعه اقتصادی در استان، توسعه و گسترش خوشه های صنعتی است که با جديت آن را دنبال مي‌كنيم.

 

معاون توسعه کارآفريني و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي نیز گفت: ما به دنبال ارائه الگوهاي آموزش، تولید، بازاریابی و فروش هستيم.

 

حسن طايي با بيان اينكه از توليد هر كالا و خدماتي كه بازار فروش داشته باشد حمايت مي‌كنيم، افزود: بايد در اين جلسه كارآفرينان براي ايجاد 10 برند برتر ملي زمينه‌سازي كنيم.

 

مدير كل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبي نيز در اين نشست گفت: تنها راهكار ايجاد اشتغال توجه به كارآفريني است.

 

محمد سنجري افزود: بايد فرهنگ كارآفريني به قشر جوان و دانشگاهي منتقل شود و مديران وظيفه دارند فضاي كسب و كار در كشور فراهم كنيم تا كارآفرينان با آرامش به فعايت خود ادامه دهند.

 

رئيس كانون كارآفرينان خراسان جنوبي با اشاره به راه‌اندازی اين كانون در اسفند ماه سال1392، اظهار کرد: اهداف کانون کارآفرینان برتر ایجاد نظام مدیریت یکپارچه راهبردی در توسعه کارآفرینی و کشف و بهره‌گیری مطلوب از ظرفیت‌های نهفته کارآفرینان است.

 

علي اكبر فلاحي انسجام‌بخشی به کارآفرینی متناسب با نیازهای توسعه استانی و ملی، نهادینه‌سازی فرهنگ کارآفرینی در جامعه، تقویت نهادهای پشتیبانی‌کننده توسعه کارآفرینی و کشف و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های نهفته و موجود مناطق و استان‌ها به ویژه در عرصه مزیت‌های نسبی در امر توسعه کارآفرینی را از جمله اهداف کانون کارآفرینان برتر برشمرد.

 

وي با اشاره به مهم‌ترین وظایف و فعالیت‌های کانون کارآفرینان برتر، گفت: تعامل و نقش‌آفرینی کارآفرینان برتر، اساتید، صاحب‌نظران و کارشناسان حوزه کارآفرینی در راستای برنامه‌های توسعه استان و شناسایی عوامل موثر در توسعه کارآفرینی استان از وظایف این کانون است.

 

پايان پيام/

 

 

کد خبر 433506

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha