توجه به مادیات به جای تقوا انحراف از ولایت فقیه است

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی غفلت از تأکیدات امام(ره) در اتحاد میان قوا و مردم را یکی از محور های اصلی وصیت نامه امام(ره) دانست و افزود: قدرت مرکز ثقل اندیشه امام(ره) نیست.

حجت‌الاسلام محسن غرویان، عضو هیئت علمی جامعه المصطفی و استاد حوزه در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چه بخش‌هایی از وصیت‌نامه حضرت امام (ره) با توجه به شرایط امروز جامعه کمرنگ اجرا شده است به خبرنگار شبستان گفت: توجه به مسایل فرهنگی مانند جوانان و مسایل دینی از جمله محورهای وصیت‌نامه حضرت امام (ره) است که امروزه با توجه به شرایط جامعه در اولویت برنامه‌ها قرار نگرفته است و باید اقدامات جدی پیرامون این امر صورت گیرد.

 

غفلت از تأکید امام(ره) در اتحاد میان قوا 

وی با بیان اینکه وحدت مسولان از دیگر محورهای یاد شده در وصیت نامه حضرت امام است، تصریح کرد: حضرت امام (ره) همیشه بر وحدت و انسجام مردم با دولت، دولت با مردم و سران قوا با یکدیگر تأکید وافری داشتند که در وصیت‌نامه خویش نیز به این امر مهم اشاره کردند اما متأسفانه این موضوع مورد غفلت قرار گرفته و ما امروزه  بیشتر شاهد اختلاف و کشمکش میان سران و احزاب دولتی هستیم.

 

 قدرت مرکز ثقل اندیشه امام(ره) نیست

حجت‌الاسلام غرویان اظهار کرد: به مسئله قدرت نیز در  وصیت‌نامه حضرت امام تاکید زیادی شده است، ایشان هیچ‌گاه قدرت را مرکز ثقل اندیشه خود قرار نمی‌دادند، بلکه بر اخلاق و معنویت توجه بیشتری داشتند این در حالی است که امروزه دستاندر کاران نظام به قدرت توجه بیشتری نشان می دهند.

 

پنهان کاری مسئولان  کمرنگ شدن اعتماد مردم

 

این استاد حوزه با بیان اینکه اعتماد مردم به حکومت نیز در وصیت‌نامه حضرت امام (ره) قید شده است، افزود: اعتماد مردم نسبت به حکومت و سران دولتی بسیار کمرنگ شده است و مردم تمام اخبار، تحلیل‌ها و نظرات سران بالای مملکت را با شک و تردید می‌پذیرند و هر حرف و اظهارنظری که از سوی آنها ارایه می شود احساس می‌کنند پشت پرده خبرهای دیگری نهفته است که مسولان از آنها پنهان کرده اند.

 

این عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با اشاره به بخشی از وصیت‌نامه حضرت امام (ره) پیرامون اینکه انقلاب نباید به دست نامحرمان بیفتد،خاطرنشان کرد: منظور حضرت امام (ره) از اینکه انقلاب نباید به دست نامحرمان بیفتد این است که جریانی خلاف جریان ولایت‌فقیه در جامعه تشکیل نشود.

 

اهتمام به مادیات به جای تقوا و شایستگی انحراف از ولایت فقیه

حجت‌الاسلام غرویان با بیان اینکه نزدیک شدن ،صاحبان مناصب به اشراف ،انحراف از ولایت‌فقیه و نظام است، تصریح کرد: توجه و اهتمام مسئولان به پول و مادیات به جای لیاقت، شایستگی، تقوا و دین‌داری در مسئولیت خویش بزرگ‌ترین و خطرناک‌ترین خطری است که انقلاب اسلامی را مورد تهدید قرار می‌دهد.

وی تصریح کرد: انقلاب حضرت امام، انقلاب فقرا و مردم جنوب شهر بود، در صورتی که امروزه مسیر انقلاب به سمت پول‌پرستی می‌رود.

 

حجت‌الاسلام غرویان با اشاره به افراط و تفریط گروهی از افراد در تبعیت از شخصیت حضرت امام (ره) افزود: در اوایل انقلاب گروهی اظهار می‌داشتند که عکس حضرت امام (ره) را در ماه می‌بینند که این امر با مخالفت امام (ره) مواجه شد و در مورد مقام معظم رهبری نیز مسایلی از این قبیل را مطرح می‌کنند که اینها پایه و اساس درستی ندارند و باید ازاین مسایل پیشگیری کرد.

 

وی با بیان اینکه ما باید حضرت امام (ره) را در حد معمول و متعارف به مردم معرفی کنیم، یادآور شد: با توجه به اینکه حضرت امام (ره) از لحاظ شخصیتی از افراد متوسط جامعه بالاتر بودند اما در عین حال یک انسان خارق‌العاده که قابل دسترسی نباشند نبودند، امام (ره) در بین مردم بودند ولی تهذیب نفس داشتند.

 

 افراط و تفریط در الگوبرداری از امام(ره) انحراف در پیروی

وی با اشاره به اینکه افراط و تفریط در پیروی از شخصیت امام (ره) ما را دچار غلو و اغراق می‌کند، خاطرنشان کرد: این افراط و تفریط ‌ها موجب اتهام خرافیگری از سوی دشمن نسبت به ملت ایران و اثرات منفی از ما در ذهن جهانیان و همچنین همین سلب اعتماد مردم از روحانیت، رسانه، مداحان و افراد متدین جامعه می‌شود.

 

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی، تدریس مطالب علمی امام (ره) در کتب دانشگاهی و حوزوی را از جمله مهم‌ترین راه‌های شناخت و معرفی ایشان به نسل جدید خواند و گفت: نهضت امام همان نهضت علمی و معنوی موجود در کتاب‌ها است که باید با جدیت تمام به دانشجویان نسل جدید منتقل شود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 43302

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha