نرخ بیکاری در گلستان از متوسط کشوری بالاتر است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آمار واطلاعات وGIS استانداری گلستان گفت: نرخ بیکاری در استان از متوسط کشوری بالاتر است و گلستان بر اساس آمارها در رتبه بیست و سوم نرخ بیکاری کشور در بین استان ها در پاییز 1393 قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گرگان و به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان، محمد دودانگی، مدیرکل آمار واطلاعات وGIS  استانداری گلستان با بیان اینکه در پاییز 93، نرخ بیکاری استان12/3 درصد بوده است، تصریح کرد: نرخ بیکاری استان در سال 92 و در همین بازه زمانی بسیار کمتر بوده که نشان از غیر واقعی بودن نمونه های آماری در نمونه گیری ها و آمارگیری های گذشته دارد.

 

وی افزود: نرخ بیکاری کشور10/5درصد در پاییز 93 بوده که در مقاسه با مشابه سال قبل و رقم 10/3درصد تغییر چندانی نداشته است.

 

دودانگی همچنین در خصوص نرخ مشارکت اقتصادی کشور، خاطر نشان کرد: نرخ مشارکت اقتصادی کشور 37/3درصد در پاییز 93 بوده که در مقایسه با آمار سال قبل حدود به یک درصد افزایش داشته، در حالیکه نرخ مشارکت اقتصادی در استان 36/3 درصد در پاییز 93 بوده که در مقایسه با مشابه سال قبل تقریبا 2 درصد کاهش داشته است.

 

مدیرکل آمار واطلاعات استانداری گلستان با تاکید بر همخوانی نرخ بیکاری استان در سال 93 با سایر شاخص های اقتصادی استان؛ گفت: اگرچه این آمارها برای گلستان حساسیت برانگیز و نگران کننده است و لزوم توجه ویژه مسئولان کشوری به استان گلستان را می طلبد اما آمارهای غیرواقعی که منطبق بر ساختار اقتصادی استان نبوده نیز می تواند مسئولان کشوری و استانی را در اتخاذ سیاست مناسب برای کاهش نرخ بیکاری دچار خطا و اشتباه کند.

 

دودانگی با اشاره به سفر ریاست محترم جمهوری و طرح هایی که با نگاه ویژه ایشان جهت توسعه استان اجرا خواهد شد، ابراز امیدواری کرد: با همکاری همه دستگاه ها، سرمایه گذاران و مردم، نرخ بیکاری استان کاهش یابد و در این مسیر طرح هایی همچون مشاغل دانش بنیان و طرح های ایجاد درآمد پایدار در روستاها و استقرار صنایع بزرگ و توجه به مشاغل خانگی و فنی و حرفه ای می تواند تاثیر ویژه ای داشته باشد.

 

وی با اشاره به اینکه استان گلستان در سهم جمعیت از اشتغال ناقص در کشور بالاست، اظهار کرد: گلستان در فصول گذشته سال 93 و سال های قبل وضعیت مناسبی از لحاظ این شاخص نداشته و همواره جز استان های بالا در کشور قرار دارد و این به دلیل ماهیت کشاورزی استان و وجود صنایع دستی و نیمه فعال بودن طرح های صنعتی و کشاورزی است.

 

پایان پیام/

کد خبر 432202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha