به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، حجتالاسلام سید احمد زرگر دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر، امروز(11 خرداد) در همایش ملی شهرهای منتخب تذکر لسانی که با حضور اعضای ستاد احیای امر به معروف استان کرمانشاه و همزمان با سراسر کشور از طریق ارتباط ویدئو کنفراس در مرکز مخابرات این استان برگزار شد، با اشاره به جایگاه امر به معروف و نهی از منکر از منظر قرآن کریم، گفت: بزرگترین عامل برای اینکه جامعه ای سالم و عاری از گناه داشته باشیم، ایمان است چرا که هر چه ایمان قوی تر باشد در سایه آن عمل صالح نیز بیشتر خواهد بود.
وی گفت: اگر افراد جامعه یقین پیدا کنند که اوامر الهی صد در صد منعفت و نواهی ضرر دارد قطعا به گناه آلوده نمی شوند، لذا این ایمان و یقین ضعیف است.
حجت الاسلام زرگر، خاطرنشان کرد: در هر کاری استقامت و پایداری لازم است و که این اصل در احیای امر به معروف و نهی از منکر و تقویت روحیه ایمان در جامعه نیز به عنوان یک اصل اساسی مطرح است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، تصریح کرد: برای اینکه جامعه ما جامعه ای سالم باشد باید ایمان را تقویت کرده و زمینه اجرای امر به معروف و نهی از منکر را در بستر جامعه فراهم سازیم.
وی اضافه کرد: این دو بال اگر در جامعه به وجود بیاید یقینا جامعه ای بری از گناه خواهیم داشت.
حجت الاسلام زرگر، در ادامه گفت: تمام توجه مقام معظم رهبری هم بر همین مسئله معطوف شده است و ایشان می فرمایند: در این زمینه آنچه باید به وجود بیاید بحث تذکر لسانی است.
وی گفت: پیرو فرمایشات معظم له، همان طور که مردم نسبت به نماز عنایت ویژه ای دارند باید نسبت به فریضه امر به معروف و نهی از منکر نیز چنین توجه و حساسیتی در جامعه ایجاد شود.
این مقام مسئول، یادآور شد: آن چیزی که به عهده ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر هست دو مرحله قلبی و لسانی است که باید در جامعه به فرهنگ عمومی تبدل شود.
وی گفت: تمام هم و غم ستاد از زمان آغاز فعالیت تاکنون این بوده است که بحث تذکر لسانی در جامعه رواج یابد و آن چیزی هم که در جامعه اثرگذار خواهد بود همان تذکر لسانی است.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر، با اشاره به فرازهایی از سخنان مقام معظم رهبری که سلاح زبان را در امر به معروف و نهی از منکر نافذتر و تأثیرگذارتر می دانند، اظهار داشت: برای نخستین بار طرح تذکر لسانی را به صورت آزمایشی و پایلوت در پنج شهر نمونه اجرا کردیم که نتایج آن بسیار تأثیرگذار بود.
وی گفت: در نشست های ستاد، برنامه ریزی شد که امسال در 40 شهر نمونه بحث ترویج تذکر لسانی را داشته باشیم و در همین راستا برنامه ها آماده و ابلاغ شده است و امکانات، بودجه و وسایل لازم نیز جهت ستادهای امر به معروف فرستاده شده است.
حجت الاسلام زرگر، تأکید کرد: بحث تذکر لسانی از ابتدای ماه مبارک رمضان که بستر مناسبی برای این گونه فعالیت هاست با شناسایی نیروها، هماهنگی و آموزش های لازم در این مناطق آغاز می شود.
وی ابراز امیدواری کرد: شاهد روزی باشیم که بحث تذکر لسانی در کشور، فرهنگ عمومی شود.
گفتنی است، شهرستان گیلانغرب به عنوان شهر منتخب استان کرمانشاه جهت اجرای طرح تذکر لسانی در ماه مبارک رمضان انتخاب شده است.
پایان پیام/
نظر شما