محمدعلی گودینی، از نویسندگان کشورمان که بیشتر آثار آن در مورد انقلاب اسلامی است از چاپ کتاب جدید خود با عنوان" زنی با کفش های مردانه" به خبرنگار شبستان خبر داد و گفت: می توانم بگویم که این نخستین رمان کارگری ایران است زیرا توسط یک کارگر ایرانی و در مورد کارگران ایرانی نوشته شده است.
گودینی محور اصلی رمان "زنی با کفش های مردانه" را کارگران دانست و افزود: این رمان در مورد نقش کارگران در پیروزی انقلاب اسلامی و دوران هشت ساله دفاع مقدس نوشته شده است. زمان داستان از 6 سال قبل از انقلاب شروع می شود تا سال 70.
وی با بیان اینکه رمان "زنی با کفش های مردانه" برای جشنواره داستان انقلاب رونمایی می شود، عنوان کرد: سوره مهر که عهده دار چاپ این رمان شده است، قرار است که چون موضوع رمان به انقلاب اسلامی مرتبط است آن را تا دهه فجر آماده کند.
این نویسنده در مورد علت نوشتن این اثر اظهار داشت: من زمانی خودم کارگر بودم و سال های سال در کارگاه ها و کارخانه ها مشغول به کار بودم و به طور عینی با مشکلات کارگران آشنا هستم. "زنی با کفش های مردانه" در واقع حاصل تجربیات خودم است.
این نویسنده "زنی با کفش های مردانه" را در واقع جلد دوم" تالار پذیرایی پایتخت" عنوان کرد و گفت: در" تالار پذیرایی پایتخت" به مشکلات کارگران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره شده است. ماجرای داستان از 6 بهمن سال 41 همزمان با طرح انقلاب سفید آغاز می شود و به جریان های ارباب و رعیتی اشاره می شود.
گودینی همچنین خاطرنشان کرد: در حال حاضر کتابی در دست نگارش دارم با عنوان زندگینامه شهیده سید طیبه موسوی زمانی از دانشجویان دانشگاه فردوسی که در دی ماه سال 57 شهید شد. وی اولین شهیده کرمانشاه است. کتاب تقریبا آماده است و باید آن را به ناشر بسپارم.
گفتنی است، محمد علی گودینی در سال 1335 در شهر کنگاور متولد شد. از آثار او، داستان صعود، در دومین دوره مسابقات بنیاد جانبازان رتبه دوم و داستان آجر بهمنی در سومین دوره همین مسابقات رتبه سوم را بهدست آورده است. لبخند تلخ در مسابقات قلم زرین جزو پنج اثر اول انتخاب شده و داستان شیرین در دوره دوم جایزه عذرا رتبه دوم و نورد یكی است در اولین دوره مسابقات ادبی كارفرمایان و كارگران رتبه سوم را بهدست آورده است. آخرین اثر او رمان « تالار پذیرایی پایتخت » است که در جشنواره داستان انقلاب مورد تقدیر قرار گرفت . این کتاب برگزیده جایزه کتاب فصل و در سومین دوره جایزه جلال هم تقدیر شد.
پایان پیام/
نظر شما