به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری هفتمین مجلس دانش آموزی که صبح امروز در سازمان دانش آموزی برگزار شد، گفت: مجلس دانش آموزی نهادی صنفی و مشورتی است که به عنوان شورای دانش آموزی مرکزی محسوب می شود.
وی با بیان اینکه مجلس دانش آموزی از هفته آینده کار خود را آغاز می کند، گفت: روز شنبه افتتاحیه مجلس شورای اسلامی است و در روز سه شنبه اختتامیه این مجلس را خواهیم داشت.
وی با اشاره به اهداف برگزاری این مجلس تصریح کرد: فراهم آوردن زمینه تربیت اجتماعی، سیاسی و مدیریتی دانش آموزان، ترویج فرهنگ مشارکت جویی، تعاون و همکاری، مسئولیت پذیری و زمینه سازی برای مشارکت فکری و عملی دانش آموزان در عرصه های مختلف، ترویج فرهنگ گفتگو و مشورت بین دانش آموزان و بهره گیری از نظرات دانش آموزان در اصلاح قوانین و مقررات و طرح ها و برنامه ها از اهداف برگزاری است.
وی با بیان اینکه تعداد نمایندگان مجلس دانش آموزی 150 نفر است، اظهار کرد: نیمی دختر و نیمی دیگر پسر هستند در ضمن تعداد 4 نفر از نمایندگان دانش آموز اقلیت دینی و یک نفر دانش آموز استثنایی است.
به گفته وی، نمایندگان مجلس دانش آموزی از میان دانش آموزان عضو شورای دانش آموزی مدارس دوره متوسط به مدت دو سال انتخاب می شود و دبیرخانه مرکزی مجلس که در سازمان دانش آموزی است روند مجلس را نظارت می کنند.
وی با بیان اینکه این مجلس از سال 1380 فعالیت خود را آغاز کرده، بیان کرد: در تمامی دوره ها با حضور ریاست جمهور افتتاح گردیده است و برای هفتمین مجلس دانش آموزی هم مکاتباتی را با رییس جمهور داشته ایم و حضور وزیر آموزش و پرورش قطعی است.
وی با بیان اینکه 80 موضوع مهم توسط دانش آموزان به مجلس هفتم ارایه شده است، اظهار کرد: به ترتیب اولویت آنان را بررسی می کنیم.
کفاش یادآور شد: خروجی مجلس دانش آموزی برای آموزش و پرورش تصمیم سازی می کند و مشارکت سیاسی و اجتماعی دانش آموزان را تقویت می کند.
پایان پیام/
نظر شما