حجت الاسلام سلیمان پورابراهیم، مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد گیلان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان اظهارکرد: بر اساس برنامه پنجم توسعه می بایست در 25 درصد مساجد، کانون فرهنگی و هنری تشکیل شود.
وی با بیان اینکه کانونهای فرهنگی و هنری بزرگترین شبکه فعال فرهنگی هستند، افزود: بیش از دو هزار مسجد در استان گیلان وجود دارد که تاکنون 601 کانون فرهنگی و هنری در این مساجد تشکیل شده است.
حجت الاسلام پورابراهیم اظهارکرد: از این تعداد 60 درصد کانونها معادل 401 کانون در مساجد روستایی استان دایر شده است.
وی به فعالیت مطلوب کانونهای مساجد در سطح روستاها اشاره کرد و اذعان داشت: اجرای برنامههای قرآنی در بخشهای مختلف، پوشش برنامههای فرهنگی، شرکت در مسابقات مختلف از مهمترین برنامههای کانونها در مساجد است که آنها را به مرکز فعالیتهای فرهنگی و مذهبی روستا تبدیل کرده است.
به گفته حجت الاسلام پورابراهیم، افزایش کانونهای فرهنگی هنری مساجد در روستاها نشاندهنده استقبال روستانشینان و همچنین توجه متولیان بخش فرهنگ به مناطق روستایی است.
وی با اشاره به راه اندازی کتابخانه در مساجد تصریح کرد: 242 باب کتابخانه در کانونهای فرهنگی و هنری تاسیس شده که از این تعداد146 باب کتابخانه در مساجد روستایی راهاندازی شده است.
مسئول دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد گیلان با بیان اینکه کتابخانه های مساجد به دو صورت باز در شبستان مساجد و بسته(مخزن دار) فعالیت میکنند، یادآور شد: 156کتابخانه کانونهای فرهنگی و هنری در شبستان مساجد دایر و خدمات لازم را به اصحاب مسجد ارائه میدهند.
وی با اشاره به کانون فرهنگی و هنری مصلی خاطرنشان کرد: تاکنون ۱۰ کانون فرهنگی و هنری در مصلیهای سراسر استان دایر شده که تا پایان سال جاری چهار کانون فرهنگی و هنری دیگر در مصلیهای استان تاسیس میشود.
حجت الاسلام پورابراهیم تصریح کرد: این کانونها در مصلیهای شهرستانهای رودبار، تالش، رستم آباد و کلاچای تشکیل میشوند.
پایان پیام/
نظر شما