فاضل عبادی، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همدان، به خبرنگار شبستان گفت: امروزه حوزه خدماترسانی کتابخانهها گسترش چشمگیری را پیدا کرده و یک کتابخانه به عنوان مجتمع فرهنگی عظیمی در جامعه مطرح است.
وی افزود: توسعه خدماتی نظیر بخش اینترنت، سالن مطالعه کودکان، سالن اجتماعات، راهاندازی کتابخانه الکترونیک و برگزاری شب شعر، مسابقات نقاشی، قصهنویسی و کتابخوانی، موجب شده کتابخانهها دیگر تنها مکانی برای امانت گرفتن کتاب نباشند و فعالیت های مختلفی در آن صورت گیرد.
عبادی اضافه کرد: در این راستا توسعه کمی و کیفی کتابخانهها میتواند موجب ارتقای سطح فرهنگ عمومی و اخلاق اسلامی در جامعه شود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همدان، اظهار داشت: برگزاری جلسات انجمن کتابخانهها نقش مهمی در برنامهریزی موثر برای توسعه کتاب و کتابخوانی داشته و میتواند با شناسایی کمبودها و موانع توسعه فرهنگی در جامعه، موجب برطرف شدن آنها شود.
عبادی گفت: اعتبارات خوبی در سطح کشور برای فعالیتهای فرهنگی اختصاص داده شده که شایسته است در بحث توسعه کتاب و کتابخوانی، در راستای ساخت کتابخانههایی با کیفیت و مناسب برای سالهای متمادی هزینه شود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان همدان، از تبدیل کتابخانه های عمومی همدان به مراکز فرهنگی و هنری خبر داد و خاطر نشان کرد: تمام کتابخانه های عمومی استان همدان به بخش اختصاصی کودکان و نوجوانان مجهز شده است و این بخش شامل محیط شاد کودکانه با سه هزار جلد کتاب در موضوعات مختلف است.
وی، هدف از تشکیل بخش کودکان و نوجوانان را فرهنگ سازی و آشنایی خردسالان و کودکان با کتاب، کتابخوانی و تربیت کتابخانه های حرفه ای عنوان کرد.
عبادی با اشاره به اینکه 50 هزار نفر عضو در کتابخانه ها مشغول فعالیت می باشند، افزود: همدان در بین پنج استان برجسته کشور در حوزه فعال کردن کتابخانه های عمومی قرار دارد.
پایان پیام/
نظر شما