اقتصاد اسلامی، فاصله طبقاتی را حذف و فقر را در جامعه کمرنگ می کند

یک پژوهشگر و کارشناس هنر با بیان اینکه اقتصاد اسلامی، فاصله طبقاتی را حذف و فقر را در جامعه کمرنگ می کند، گفت: تحقق جهاد اقتصادی با همکاری و مشارکت مردم بیشتر به ریشه کن شدن فاصله های طبقاتی سرعت می بخشد.

اسماعیل مجللی، یک پژوهشگر و کارشناس هنر در استان مرکزی در خصوص جهاد اقتصادی به خبرنگار شبستان در اراک، گفت: انقلاب جمهوری اسلامی ایران هم اکنون در دهه چهارم به سر می برد و پس از سالیان جنگ تحمیلی و آبادانی ایران اسلامی پس از جنگ دهه چهارم این انقلاب آغاز شده است؛ سال 90 که بر اساس رهنمود حکیمانه رهبر معظم انقلاب به نام جهاد اقتصادی نامگذاری شده نیازمند به پیش زمینه هایی نیز است که در سنوات گذشته با رهنمودهای رهبر انقلاب برای ما تبیین گردید.


جهاد اقتصادی میسر نمی شود مگر با همت مضاعف و کار مضاعف و همچنین اصلاح الگوی مصرف

 

وی، اصلاح امورات اقتصادی در کشور با استفاده از راهکارهای فرهنگی و تبیین چارچوب اسلامی از طریق زبان هنر را از راهکارهای مناسب در جهت اصلاح امورات اقتصادی دانست و افزود: باید با استفاده از زبان هنر زمینه ای را فراهم نماییم که جهاد اقتصادی در عمل محقق شود. 
  

ارتقای بهره وری

 

مجللی اظهار کرد: ارتقای بهره وری جهت بهبود کار آیی ها که در بطن آن ثروت ملی افزایش یابد، ارتقای زمینه های عدالت اجتماعی و حاکم شدن تفکر شایسته سالاری نیز موجب افزایش ارتقا و بهره وری خواهد شد؛ در این حوزه باید کالایی ارائه شود که با استفاده از ظرفیت های اقتصادی بتوان آن را به مخاطب عرضه کرد و جایگاه مناسبی را در سبد خانوار برای آن پیدا کرد.


عرضه مجازی آثار هنری

 

این پژوهشگر اذعان کرد: باید با استفاده از تمام ظرفیت ها و شناخت اساسی از اهداف، بتوان منافع ملی را در بهترین نوع تامین کرد.


بهبود سطح رفاه

 

وی با بیان اینکه در حوزه اقتصاد و رفاه عمومی باید سعی در بهبود سطح رفاه فراهم گردد، ادامه داد: با افزایش درآمد و تولید ملی ما شاهد افزایش تولید ناخالص ملی خواهیم بود.


مشارکت مردمی

 

مجللی در ادامه، مشارکت مردمی را مقوله ای بسیار مهم و نقطه قوت نظام عنوان کرد و گفت: حضور در این عرصه با نشان دادن اعتماد و استفاده از عقلانیت و تاکید بر شفافیت و صداقت و نگرش زیبای مقام معظم رهبری میسر است.


ایجاد زمینه های قناعت و ساده زیستی

 

این پژوهشگر و کارشناس هنر افزود: خلق آثار هنری فاخر مبنی بر اقتصاد سالم و کار آمد و نفی اقتصاد ناسالم که این امر با خلق آثاری که در تایید امورات اقتصادی اسلامی از قبیل قرض الحسنه و از همه مهم تر اعتقاد بیش از پیش به رزاق بودن خداوند را می توان ترویج نمود و فعالیت های اقتصادی ناسالم از قبیل ربا و رشوه وکلاهبرداری و اثرات سوء آن در زندگی انسان ها را می توان با زبان هنر برای مخاطب تبیین نمود و اصلی ترین منبع برای خلق این آثار، قرآن کریم است.

 

پایان پیام/

کد خبر 43065

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha