به گزارش خبرنگار قرآن ومعارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام سید محمود علوی، وزیر اطلاعات در آیین پایانی کنگره ملی جعفربن موسی الکاظم(ع) که 18 دی در آستان مقدس امامزاده جعفربن موسی الکاظم(ع) شهرستان پیشوا برگزار شد؛ با اشاره به لزوم تکریم جایگاه عظیم امامزادگان گفت:احیا نام و یاد امامزادگان همانند حضرت جعفر بن موسی الکاظم(ع) و نیز علاوه بر آنها، یاد شهدا حرکت ارزشمندی است که رنگ خدا را در جامعه پر رنگ تر می کند.
وی با اشاره به ایام ولایت با سعادت رسول اکرم(ص) تصریح کرد: شایسته است در این ایام خجسته و میلاد حضرت محمد(ص) در خصوص دوران رسالت ایشان سخن بگوییم. زمانی که پیامبر در بین مردم عرب مبعوث شدند سرزمین عذبستان در بدترین وضعیت خود به سر می برد.
وزیر اطلاعات افزود: زمان بعثت نبی مکرم اسلام افراد با سواد بسیار اندک بودند و کسی با علم و حتی خواندن و نوشتن آشنا نبود.لذا رسول اکرم(ص) در چنین وضعیت و محیطی رشد کردند وپرچم دار حکومت اسلامی شدند.
حجت الاسلام علوی عنوان کرد: گفتنی است در سایر امراطوری های آن زمان نیز وضعیت این چنین بود به طوری که حکومت های قدرتمند ایران و روم از نظر علمی در حد قابل قبولی نبودند؛ حتی در امراطوری ایران اگر علم و دانش مطرح بود تنها به طبقه اشراف و شاهزادگان اختصاص داشت و به کس دیگری اجازه تحصیل نمی دادند.
وی تصریح کرد: به طوری که اگر کسی فرزند کشاورز، دامدار و یا صنعت گری بود حتی به لحاظ دارا بودن استعداد به جرم اینکه فرزند یک انسان از طبقه محروم جامعه است حق تحصیل علم نداشت.
وزیر اطلاعات کشور اظهار کرد: در دوران جاهلی که مردم دختران خود را زنده به گور می کردند و انواع و اقسام آلودگی ها رواج داشت؛ نبی مکرم اسلام حضرت مصطفی(ص) مبعوث شدند و انقلاب بزرگی را در جهان به وجود آوردند.
وی افزود: اگر انقلاب عظیم پیامبر(ص) نبود قطعا اکنون پس از هزار سال جوامع بشری کوچک ترین تحول و تغییری پیدا نمی کردند.این سخن ادعایی گزاف نیست به طوری که برخی از دانشمندان منصف غربی اذعان کردند که پیشترفت های علمی جهان در عصر امروز مرهون پیامبر اسلام است.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: پیامبر عظیم الشأن اسلام شخصیتی است که در مکتب و آیین خود به مسلمانان سفارش می کند؛ از لحظه تولد تا لحظه مرگ کسب علم ودانش کنند حتی اگر این علم نزد کافران و سرزمین های دور دستی همچون چین باشد.
وی افزود: پس از ورود اسلام به ایران علم و دانش در بالاترین حد شکوفایی خود قرار گرفت به گونه ای که ایران شخصیت هایی مانند ابوعلی سینا و زکریای رازی را به خود دید.
اکنون برخی از دانشمندان غربی معترفند که حق اسلام و پیامبر را ادا نکرده ایم لذا کتابی با نام عذر تقصیر به پیشگاه محمد و اسلام را چاپ کردند.
وزیر اطلاعات با اشاره به هدف رسالت نبی اکرم(ص) گفت: اگر تحول علمی پیامبر(ص) نبود امروز هیچ خبری از رشد و بالندگی علمی نبود.و ما مسلمانان باید بدانیم که مهمترین هدف بعثت پیامبر رشد فضایل اخلاقی و اسلامی در جامعه بود.
وی افزود: گفتار رسول اکرم برای همه جهانیان آموزنده است ایشان خود را شهر علم و حضرت علی(ع) را باب آن می نامند.
حجت الاسلام علوی تصریح کرد: مدیریت بی نظیر پیامبر(ص) امراطوری های قدرتمند ایران و روم را به زانو درآورد و ایشان عقل کل عالم بودند ولی خداوند متعال هیچگاه به این صفات پیامبر(ص) اشاره نمی کند، بلکه براخلاق نیکوی حضرت محمد(ص) تأکید دارد.
وی افزود: متأسفانه برخی افراد پس از رحلت پیامبر(ص) همان رشته های رفتاری جاهلی را زنده کردند به گونه ای که برخی با هزینه کردن جان و خونشان اسلام ناب محمدی(ص) را به دست ما دادند.همچون امامزادگان واجب التعظیم که مکتب نورانی و عزت آفرین اسلام را حفظ کردند.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: اکنون نیز اگر مردم شهرستان پیشوا شهدای بسیاری تقدیم انقلاب و اسلام کردند و در عرصه دفاع از انقلاب و امام راحل پیش قدم بودند به برکت همجواری با امامزادگان عظیم الشأن است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم شاهد خدمت روز افزون مسئولان و دولت مردان به شما ملت شهید پرور باشیم.
پایان پیام/
نظر شما