فعالیت ها و ویژگی های مدرسه امام علی ابن ابیطالب (ع)

خبرگزاری شبستان: مدرسه علمیه امام علی ابن ابیطالب (ع) که در شهرک قدس تهران واقع است یکی از بزرگترین و ممتازترین مدارس علمیه استان تهران است، 

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، مدرسه علمیه امام علی ابن ابیطالب (ع) که در شهرک قدس تهران واقع است یکی از بزرگترین و ممتازترین مدارس علمیه استان تهران است، در این مدرسه، طلاب از سطح دوم پذیرش شده و از محضر اساتید بزرگواری همچون حضرت آیت الله سیدفتاح هاشمی تبریزی، حجج الاسلام والمسلمین دکتر سعدی، حائری شیرازی، پیکری و غیره بهره مند می شوند. برای اطلاع دقیق تر از فعالیت ها و ویژگی های این مدرسه ممتاز حوزه علمیه استان تهران با حجت الاسلام والمسلمین شیخ محمد پیکری، مدیر محترم این مدرسه، مسئول نخستین پورتال تخصصی مناظره و گفتگوی کشور و مدیر مسئول فصل نامه باب علم هم کلام شدیم.

 

وی با بیان اینکه پذیرش مدرسه علمیه امام علی ابن ابیطالب (ع) از سطح دوم می باشد، گفت: در این مدرسه سطح اول (پایه های اول تا ششم) وجود ندارد و در حال حاضر تقریبا 160 نفر طلبه در این مدرسه مشغول به تحصیل هستند که در میان، حدود 130 نفر از آنان در درس خارج حضور می یابند.

مدیر مدرسه امام علی ابن ابیطالب (ع) در ادامه خاطرنشان کرد: در کنار مدرسه علمیه، بخش های اداری، فرهنگی، مالی و ... وجود دارد به طوری که درمانگاه خیریه آن برای طلاب، اساتید و خانواده هایشان، در برخی موارد ویزیت رایگان دارد و در برخی موارد، نیمه رایگان. همچنین صندوق قرض الحسنه ای وجود دارد که وام های مناسب با بازپرداخت طویل المدت به طلاب میدهند. پایگاه مسجد علی بن ابیطالب تهران نیز با همکاری طلاب بسیار فعال است.

حجت الاسلام والمسلمین پیکری افزود: موسس و تولیت حوزه، آیت الله سیدفتاح هاشمی تبریزی است که یکشنبه تا سه شنبه هر هفته از ساعت 7 تا 7 و 45 دقیقه صبح، درس خارج فقه و سه شنبه ها از 7 و 45 دقیقه تا 8 و 30 دقیقه صبح، درس اخلاق دارند.

 

وی ادامه داد: به مناسبت های مختلف از بزرگان و اساتید برجسته حوزه برای سخنرانی و تدریس مباحث اخلاقی دعوت می شود که در سال جاری حجج اسلام عبدالکریم فرحانی، معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه علمیه کشور، دکتر احمد احمدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی و ابوالقاسم شجاعی، خطیب دانشمند تشریف آوردند.

 

مدیر حوزه علمیه امام علی ابن ابیطالب (ع) تهران خاطرنشان کرد: چندین فوق برنامه در این مدرسه برگزار می شود که شامل 1- کلاس مدیریت اسلامی بر مبنای نهج البلاغه که توسط حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمدعلی مهدوی تدریس می شود؛‌ 2- مکالمه زبان انگلیسی و عربی که حضور طلاب در یکی از این دو کلاس، ضروری است؛ 3- برنامه حفظ قرآن که طلاب می بایست که طبق برنامه زمانی مشخص، برخی از سور قرآن کریم را حفظ نمایند.

 

وی با اشاره به اینکه در مناسبت های مذهبی و ملی برنامه های مختلفی برگزار می شود، اظهار داشت: هر گاه برنامه ای به صورت استانی برگزار شود طلاب، اساتید و مسئولان این مدرسه به صورت دسته جمعی در آن برنامه شرکت می کنند.

 

وی افزود: حجج اسلام دکتر سعدی، حائری شیرازی (فرزند آیت الله حائری شیرازی)، علی اکبر تلافی، محمدهادی بلالی،‌ عبد الرضا ذنوزی،‌رح الله علیرضالو  و غیره جزو اساتید این حوزه هستیم و البته آیت الله سیدفتاح هاشمی نیز درسِ خارج تدریس می کنند.

 

مدیر حوزه علمیه امام علی ابن ابیطالب (ع) با اشاره به اینکه شور و هیجان در تحصیل و مطالعه در میان طلاب این مدرسه فراوان است، گفت: به دلیل اینکه اکثریت طلاب این مدرسه در سطوح عالیه تحصیل می کنند تنها 29 نفر شب خواب داریم.

 

وی ادامه داد: تنها فردی را در این مدرسه می پذیریم که پایه ششم حوزه را تمام کرده باشد لذا این شرط برای دانشجویان نیز می باشد. عموما طلاب این مدرسه در عید غدیر ملبس می شوند.

 

شایان ذکر است نشریه باب العلم به مدیرمسئولی حجت الاسلام و المسلمین محمد پیکری و صاحب امتیازی حوزه علمیه علی بن ابیطالب، چندسالی است که به طور تخصصی در زمینه دینی و فرهنگی منتشر می شود.

پایان پیام/ 

کد خبر 429231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha