شناسايي و ساماندهي مشاغل زنجيره اي در قالب تعاوني ها

خبرگزاری شبستان: مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، خواستار شناسایی و ساماندهی مشاغل ذنجیره ای در قالب تعاونی ها شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان، هوشمند صفائي، مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي خوزستان، در بازديد از منطقه ويژه اقتصادي بندر امام خميني بر لزوم توسعه صنعت ترانزيت تاكيد كرد و گفت: بايد به دنبال شناسايي مشاغل زنجيره اي در منطقه باشيم تا با استفاده از ظرفيت تعاوني ها، اين مشاغل ساماندهي شوند.

 

وی با بیان اینکه بايد با حمايت از كارآفرينان  و ايجاد شركت هاي تعاوني زمينه حضور مردم در چرخه ي اقتصاد را فراهم كنيم، اذعان داشت: بزرگ ترين معضل استان بيكاري است که ناهنجاري هاي اجتماعي زيادي را به دنبال دارد.

 

وی افزود: اين موضوع مجموعه مديران استان را بر آن داشته تا از تمام ظرفيت موجود براي دستيابي به ميزان معقولي از اشتغال استفاده كنند، اما به دليل محدوديت منابع دولتي براي سرمايه گذاري، بايد به دنبال استفاده از امكانات موجود و جذب سرمايه گذار در بخش هاي تعاوني خصوصي باشيم.

 

مدير كل تعاون، كار و رفاه اجتماعي خوزستان، به ماده 80 قانون كار اشاره كرد و یاد آور شد: هر كارفرما كه بتواند نيروي مورد نياز خود را از طريق كاريابي ها تامين كند از پرداخت حق بيمه سهم كارفرما معاف مي شود.

 

سعدالله عبداللهی، مدیر کل بنادر و دریانوردی خوزستان، با بیان اینکه وجود منطقه ويژه اقتصادي بايد منشا خير براي منطقه باشد، اضافه کرد: سند توسعه اشتغال نبايد بر مبناي صنايع مادر شكل بگيرد بلکه بايد رويكرد و هدف آن توسعه اشتغال استان به سمت صنايع كوچك و زيردستي باشد.

 

وی با اشاره به اینکه مي توان از وجود تعاوني ها در بخش هاي ترانزيت كالا، بارگيري و نگهداري استفاده كرد، خواستار همكاري مسئولان بخش هاي مختلف استان براي استفاده از فرصت هاي منطقه ويژه اقتصادي شد.

 

وی عنوان کرد: هم اكنون بسترهاي لازم براي سرمايه گذاري در زمينه هاي مختلف فراهم است ايجاد فرودگاه، ساخت بيمارستان، ساخت مناطق تفريحي پل ها و راه هاي ارتباطي از دست آوردهاي مهم منطقه ويژه براي مردم منطقه است.

 

وی بيكاري را چالشی ملي عنوان کرد و با بیان اینکه نبايد به این امر با ديد محلي و منطقه اي نگاه كرد، افزود: بالاترين حجم سرمايه گذاري در منطقه ويژه اقتصادي عموما در صنايع بالادستي صورت مي گيرد، لذا در اين بخش صنايع وابسته و صنايع كوچك مغفول مانده كه در این راستا به دنبال ايجاد صنايع پايين دستي در منطقه هستيم.

 

پایان پیام/

کد خبر 429071

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha