به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، دبیر هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان در این جلسه گفت: اوقات فراغت فرصتی است مغتنم به منظور فراهم آوردن بستری مناسب برای جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به برنامه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد که این امر با برنامه ریزی جامع و دقیق، استفاده از تمام ظرفیت ها، تنوع بخشی به فعالیت ها و برنامه ها و نیز اهتمام نسبت به اجرای فعالیت های شادی آفرین و نشاط آور در پرتو آموزه های دینی محقق می شود.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با اشاره به اینکه غنی سازی بهینه اوقات فراغت یک شاخص مناسب برای ارتقای سلامت جسمی و روانی جوانان و نوجوانان است، اظهار داشت: بهره برداری شایسته از اوقات فراغت، جامعه را به سوی سازندگی اخلاقی، شکوفایی استعدادها، خلاقیت ها و توسعه فکری رهنمون می سازد.
قباد میمنت آبادی، با بیان اینکه برنامه های اوقات فراغت کانون های مساجد به عنوان یک مجموعه دینی باید دارای اصولی باشد، اذعان کرد: برنامه ها در درجه اول باید سطح اطلاعات دینی و اعتقادی اعضای کانون ها و مخاطبان را ارتقا دهد از این رو برنامه های ویژه ای از سوی ستادعالی کانون های مساجد کشور پیش بینی شده است ضمن اینکه برنامه های متمرکزی از جمله اردوهای فرهنگی و آموزشی نیز برگزار می شود.
وی انسجام و ساماندهی فعالیت ها و برنامه های اوقات فراغت، هماهنگ سازی و ایجاد وحدت رویه در برنامه ها و فعالیت ها، شناسایی ظرفیت های کانون ها و ارتقای سطح توانمندی آنها و فراهم آوردن زمینه جذب هر چه بیشتر جوانان و نوجوانان به مساجد را از اهداف ستاد اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان برشمرد.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان نیز در ادامه این جلسه گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد از مهم ترین مراکزی هستند که سهم به سزایی در گرایش جوانان و نوجوانان به فرامین دینی و الهی دارند.
کامل گلباغی، با اشاره به تلاش دشمنان برای به انحراف کشاندن جوانان، یادآور شد: دشمنان در همه جا حضور دارند و از همه راهها برای به انحراف کشاندن جوانان استفاده میکنند و اوقات فراغت و ایام تعطیلی مدارس فرصت خوبی برای فعالیت سوء آنها به شمار میرود.
وی با بیان اینکه اگر برنامه های اوقات فراغت در راستای علاقه، نیازها، امکانات مفید و متناسب با مقطع سنی و جنسی باشد، خروجی مطلوب تری ایجاد می شود، افزود: در جامعه ای که به غنی سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان توجه خاص شود آن جامعه از رشد، توسعه و بالندگی والایی برخوردار می شود.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد کردستان با اشاره به اینکه با برنامه ریزی های صورت گرفته فعالیت های اوقات فراغت در سطح کانون های مساجد این استان متنوع تر از سال های گذشته برگزار می شود، تصریح کرد: سال گذشته 9 هزار نفر در کلاس های اوقات فراغت کانون های مساجد کردستان شرکت کردند که امیدواریم در سال جاری با توجه به افزایش تعداد کانون های مساجد در این استان شاهد حضور چشمگیرتری از جوانان و نوجوانان در این کلاس ها باشیم.
گلباغی با تاکید بر اینکه برنامه ها و فعالیت های ارایه شده در اوقات فراغت باید به گونه ای باشد که افراد با میل، انگیزه و اشتیاق درونی خود در یکی از محورهای مرتبط با فعالیت های تابستانی کانون ها شرکت کنند.
گفتنی است، برگزاری نشست هماهنگی و اطلاع رسانی مدیران کانون های استان، اجرای برنامه های متناسب با ایام ماه مبارک رمضان در طرح اقات فراغت، برگزاری کلاس های قرآن و احکام، رایزنی برای برگزاری اردوی تفریحی و زیارتی منتخبان کانون ها، برگزاری مسابقات ورزشی جام اوقات فراغت و بازدید هفتگی از برنامه های طرح اوقات فراغت در سطح کانون ها از جمله مصوبات این نشست بود.
پایان پیام/
نظر شما