سیاست اصلی امام خمینی(ره) جذب نیروهای معتقد و با ایمان بود

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، جذب نیروهای مومن و معتقد را سیاست اصلی بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد.

آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، در آستانه سالگرد ارتحال بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران، جذب نیروهای مومن و معتقد را سیاست اصلی بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران عنوان کرد و به خبرنگار شبستان  گفت: در جامعه اسلامی اصل و هدف باید جذب نیروهای با ایمان و وارد کردن آنها به سیستم حکومت و یا در جهت حمایت و همکاری و مشارکت با نظام باشد.


وی ضمن گرامی داشتن یاد و نام امام خمینی (ره) و آرزوی علو درجات برای آن بزرگوار و استعانت از حق تعالی برای ادامه راه نورانی و ارزشمند این بزرگوار، افزود: افراد جامعه اسلامی باید با اندیشه های بلند بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران آشنا شوند.


نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، با بیان اینکه حضرت امام خمینی(ره) بر مسئله وحدت میان نیروها و اقشار مختلف جامعه تاکید بسیار داشتند، افزود: بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در پیام خود بر ضرورت وحدت، همدلی و تعامل روحانیان نیز تاکید فراوان داشت.

 

وی اضافه کرد: حضرت امام رمز موفقیت نظام و نیروها را در وحدت دانسته و همواره هشدار می دادند که دشمن برای رسیدن به اهداف خود به دنبال ایجاد تفرقه است.


امام جمعه اراک گفت: در دوران انقلاب دشمنان می خواستند جنگ عراق علیه ایران را به عنوان جنگ میان شیعه و سنی و نبرد عرب علیه عجم مطرح کنند اما امام راحل با قدرت مقابل این توطئه استکباری ایستادند.


آیت الله دری نجف آبادی افزود: دشمن درصدد ایجاد اختلاف میان اقلیت های قومی و مذهبی بود اما امام با هوشیاری کامل بر وحدت همه اقشار و حتی اقلیت های مذهبی تاکید می کرد.


وی به رسمیت شناخته شدن حقوق اقلیت های مذهبی در قانون اساسی توسط امام خمینی(ره) را از اقدامات امام خمینی(ره) در مقابله با توطئه ها و تفرقه افکنی های دشمنان دانست و گفت: این امر به آنها اجازه داده در مجلس و دیگر مناصب سیاسی حضور یابند که همه نشان از راهکارهای عملی و فکری برای مقابله با توطئه دشمنان بود.


نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، اظهار کرد: حضرت امام ریشه بسیاری از اختلافات را ناشی از هوی و هوس می دانست و معتقد بود اگر تمام پیامبران الهی در یک جا جمع باشند هرگز با یکدیگر دچار مشکل نخواهند شد چراکه آن ها اسیر هوی و هوس نیستند.


وی رویکرد امام در حفظ نیروهای انقلاب را جذب نیروهای انقلابی دانست و گفت: بدون شک مصلحت نظام اسلامی در جذب حداکثری و دفع حداقلی است اما متاسفانه برخی افراد کوته نظر و افراطی با این سیاست مخالفت می کنند.


امام جمعه اراک ادامه داد: دیدگاه های تنگ نظرانه موجب آسیب نظام خواهد بود و ما باید شرح صدر داشته و نسبت به جامعه برخورد پدرانه دشته و سعی بر جذب حداکثری افراد داشته باشیم.


آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به اینکه اسلام دین رحمت، محبت و لطف است، گفت: در آیین ما آبروی مسلمان مانند حرمت کعبه است اما متاسفانه برخی سوءاستفاده کرده و در بازی های سیاسی آبروی دیگران را می برند که امری غیراخلاقی است و نباید حیثیت افراد دستخوش حوادث سیاسی شود.

 

وی اظهار کرد: مردم ایران که حکومت طاغوت را سرنگون کرد به خاطر این بود که حکومت آنها حکومت فساد، فحشا، بی بند وباری و غارتگری بود و ما هم برای حاکم شدن اخلاق اسلامی انقلاب کردیم و هنوز هم اخلاق اسلامی جزء عزیزترین و ارزشمندترین اهداف نظام جمهوری اسلامی است.


امام جمعه اراک ضمن تاکید بر رعایت اخلاق اسلامی از سوی مدیران و مسئولان در نظام اسلامی، افزود: صدا و سیما، رسانه ها، مربیان، سیاسیون، نخبگان و فرهیختگان باید برای رشد فضائل اخلاقی تلاش کنند.

 

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اینکه اخلاق سیاسی در اسلام تعریف خاص خود را دارد، ادامه داد: ما هیچ گاه به دنبال اخلاق سیاسی معاویه و یزید نیستیم بلکه منظور ما اخلاق سیاسی امام علی (ع) است.


پایان پیام/

کد خبر 42806

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha