در جریان فتنه 88 بسیاری کشورها خط قرمزها را زیر پا گذاشتند

خبرگزاری شبستان: وزیر پیشین اطلاعات و مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، اظهار داشت: در جریان فتنه 88 بسیاری کشورها تمام خطوط قرمز را زیر پاگذاشتند تا به انقلاب ضربه بزنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام حیدر مصلحی، وزیر پیشین اطلاعات و مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، امروز(9 دی) در مراسم بزرگداشت 9 دی و تشییع پیکر سردار پاسدار شهید حمید تقوی فر در اهواز، 9 دی را روز مبارزه با فتنه اعلام کرد و گفت: این روز تقارن بسیار زیبایی پیدا کرده با تشییع پیکر سردار شهید و مدافع سامرا که در مقابله با فتنه استکبار و گروه های تروریستی جان خود را فدا کرد.

 

وی با بیان اینکه در طول تاریخ حرکت های بسیاری در راستای قرار گرفتن در مسیر حق و باطل صورت گرفت که که می توان آنها را به چهار دسته تقسیم کرد، افزود: دسته اول کسانی هستند که علی رغم اینکه حق را می دیدیدند ولی مسیر باطل را انتخاب کردند.

 

وی با اشاره به اینکه گروه دوم نیز کسانی هستند که حق را می شناسند ولی نه تنها به آن عمل نمی کنند بلکه به تقابل و مقابله با آن می پردازند، تصریح کرد: دسته سوم حق را می شناسند و در مسیر حق حرکت می کنند ولی در برابر فتنه ها و موانعی که در مسیر حق پیش می آید سستی و سکوت می کنند.

 

حجت الاسلام مصلحی، اضافه کرد: انقلاب اسلامی در راستای رشد، تعالی و پیشرفتی که دارد و همچنین حرکتی که در جهان بشری به وجود آورد و علی رغم توطئه ها، طراحی ها و مقابله های سنگین استکبار، این انقلاب با خون شهدا مسیر خود را ادامه می دهد.

 

وی اذعان داشت: ملت و امت انقلاب و اسلامی توجه کنند با سرمایه گذاری هایی که دشمنان انجام می دهد ریزش هایی در طول مسیر انقلاب به وجود می آید و تعدادی کم می آورند که حکومت و ملت ولایتمدار همه تلاش خود را جهت جلوگیری از این ریزش ها به کار می گیرند.

 

وزیر پیشین اطلاعات، خاطر نشان کرد: این ریزش ها در زمان امیرالمؤمنین(ع) و سایر ائمه اطهار(ع) وجود داشته و عده ای علی رغم خدمات بسیاری که در مسیر حق انجام دادند ولی در مواردی کم می آورند و دست از تلاش بر می دارند.

 

وی تاکید کرد: این حرکت ها برای امت اسلامی باید حالت عادی داشته باشد، در فتنه 88 نیز شخصیت هایی با سوابق بسیار روشن و درخشان کم آوردند و نتوانستند همراهی نظام را همراهی کنند و دچار مشکلاتی شدند و در مواقعی در جلسات خصوصی محرک این حرکت ها بودند.

 

وی عنوان کرد: دسته چهارم گروهی هستند که وقتی در مقابل حق و باطل قرار می گیرند به سمت حق گرایش پیدا می کنند و تا انتهای مسیر می مانند و همه هستی خود را در این راه می دهند و نمونه آن نیز سردار شهید حمید تقوی فر است.

 

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، اظهار داشت: سردار تقوی فر هم در دفاع مقدس و هم بعد از آن در عرصه های مختلف حضور چشم گیر و مؤثری داشت و امروز نیز در مقابل استکبار و جنایات گروه های تروریستی ایستادگی کرد و به ایفای نقش پرداخت.

 

وی ادامه داد: در طول تاریخ و در همه مقاطع، راهبردی که دشمن برای مقابله با انقلاب و حرکت های انقلابی انجام می دهد در سه مسیر خلاصه می شود، اول ایجاد شبهه و زمینه سازی برای فتنه است که ایجاد شبهه در مباحث انتخابات و مطرح کردن بحث صیانت از آرا از جمله آنهاست.

 

حجت الاسلام مصلحی، با بیان اینکه بعد از ایجاد شبهه، فتنه زمینه ای برای ایجاد بدعت می شود، یاد آور شد: ایجاد بدعت عامل انحراف در مسیر انقلاب است و اصحاب فتنه دقیقا همین بحث را دنبال و مقوله تقلب در انتخابات را مطرح کردند و با سرمایه گذاری بر این موضوع گفتند که انتخابات باید باطل شود.

 

وی با طرح سؤالی که آیا بدعت در این مسیر راهبری که دشمنان برای مقابله با انقلاب طی کردند، پشتوانه خارجی دارد یا خیر؟ گفت: نکته قابل توجه این است که در این حرکت سرویس های اطلاعاتی منطقه و استکبار خصوصا کشورهایی همچون عربستان و برخی کشورهای اروپایی و آمریکایی، تمام خطوط قرمز را زیر پاگذاشتند تا به انقلاب ضربه بزنند.

 

وزیر سابق اطلاعات، با اشاره به اینکه استکبار از یک سال قبل از انتخابات تا 2 سال بعد از آن را پیش بینی کرده بود، ابراز کرد: سرویس اطلاعاتی انگلیس در طول تاریخ دو راهبرد بزرگ را برای ضربه زدن به جوامع مختلف به کار می گیرند که این دو راهبرد شامل استفاده از نخبگان و همچنین ارازل و اوباش است.

 

وی ادامه داد: در دوران فتنه 88 نیزبه مدت 6 ماه  افراد سفارت انگلیس به استان های مختلف سفر می کردند و با تشکیل جلساتی با نخبگان قصد داشتند با هزینه کم و سرعت زیاد به نتیجه مطلوب خود دست یابند و وقتی به نتیجه نرسیدند ارازل و اوباش را وارد کار کردند که در این راه نیز موفق نشدند بر پیکره انقلاب ضربه وارد کنند.

 

وی تاکید کرد: امروزه هشت گروه به دنبال كمرنگ كردن مباحث فتنه هستند؛ گروه نخست دشمنان خارجي و حاميان فتنه از جمله انگليس و رژيم صهيونيستي ‌اند كه در شبكه ​هاي ماهواره ‌اي خود و با تجزيه و تحليل​هايي كه انجام مي​دهند سرمايه​ گذاري ​هاي سنگيني براي كمرنگ كردن اين بحث انجام مي ​دهند.

 

مشاور عالی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران، با بیان اینکه مقام معظم رهبري در طول اين مدت كه از فتنه گذشته به‌ طور مستمر در هر سخنراني به مسئله فتنه اشاره دارند كه اين خود بيانگر بزرگي اين توطئه است، اضافه کرد: نبايد به سادگي از آن بگذريم و نياز به گذر زمان داريم تا بسياري از پشت پرده ​ها را بيان كنيم.

 

وی تصریح کرد: دسته دوم همان ‌هايي هستند كه به اسم توبه سران فتنه را همچون حُر مي​ دانند، اين گروه با اسم توبه مي ​خواهند سران فتنه را به عنوان قهرمان معرفي كنند اما ملت و امتي كه ولايت فقيه محور آنهاست، اجازه اين كار را به اين گروه نخواهد داد.

 

وزير سابق اطلاعات، با اشاره به اینکه گروه سوم عده​ اي هستند كه آگاهانه يا ناآگاهانه به اسم اينكه فتنه تمام شده، حالت دلسوزي به خود مي​گيرند و مي​گويند اين بحث را تمامش كنيد، افزود: گروه چهارم از افرادي كه به‌دنبال كمرنگ كردن بحث فتنه هستند که هدفشان سازش و همكاري با استكبار است.

 

وی افزود: گروه پنجم واژه ​اي را در دست مي​گيرند و در قالب آن مي​ گويند نيروهاي ارزشي به دليل افراط​گرايي كه دارند بايد كنار گذاشته شوند و لذا با اتهاماتي تحت عنوان تندروي به مجموعه​ هايي مانند سپاه حمله ​هايي را وارد مي​ كنند و اين اقدام چيزي غير از دلخوش کردن استكبار نيست.

 

حجت الاسلام مصلحی، گروه ششم را ساكتين فتنه خواند كه براي سفيد كردن سابقه منفي خود تلاش می کنند تا راه را براي ورود مجدد خود فراهم سازند، ابراز داشت: گروه هفتم آن دسته از افرادي هستند كه به دنبال آن هستند تا در انتخابات مجلس سال 94 شاخص فتنه در تشخيص صلاحيت ​ها كم ​اثر باشد.

 

وی با تاکید بر اینکه گروه هشتم عده​ اي هستند كه با نام رفع حصر، به ‌دنبال يك فريب سياسي هستند که نظام با اين عده با حكمت، درايت و آينده​نگري مقابله مي​ كند، گفت: در حال حاضر استکبار گروه های تکفیری و تروریستی همون داعش را در کشورهای اسلامی قرار داده و ایننیز نوعی فتنه در منطقه است.

 

وی اعضاي داعش را متشكل از سه گروه دانست و یاد آور شد: گروه نخست توسط با مثلث MI6، موصاد و CIA و با حمايت​ هاي كشورهاي منطقه از جمله عربستان شكل گرفته، دسته دوم ارازل و اوباش و دسته سوم فريب ​خورده​ هايي که به طرق مختلف به این گروه پیوستند و بسیاری از آنها در حال بازگشت هستند.

 

پایان پیام/

کد خبر 427796

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha