سال جهاد اقتصادی، بستر مناسبی برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز است

دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان آذربایجان شرقی، سال جهاد اقتصادی را بستر مناسبی برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز عنوان کرد و گفت: منشور مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بیانات و توصیه‌های رهبری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان آذربایجان شرقی، عصر روز گذشته (9 خرداد) در جلسه کمیته فرهنگی و تبلیغات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز این استان با بیان اینکه در سال‌های اخیر دشمنان با استفاده از حربه قاچاق کالا و ارز سعی دارند امنیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جامعه را به مخاطره بیندازند، اظهار کرد: افزایش کشفیات در دو سال اخیر بیانگر این است که دشمن سرمایه‌گذاری هنگفتی برای ضربه زدن به اقتصاد کشور با استفاده از قاچاق کالا و ارز داشته است.


ایوب حقیقی، مرزی بودن استان آذربایجان شرقی را در افزایش قاچاق کالا و ارز دخیل دانست و بر ضرورت بهره‌گیری از نقطه نظرات کارشناسان تاکید کرد.


وی تصریح کرد: با استفاده از نقطه نظرات کارشناسان و افراد مبتکر می‌توان از ورود کالای قاچاق به کشور جلوگیری کرده و فرهنگ مصرف کالای ایرانی را اشاعه داد.


مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری  آذربایجان شرقی با فعال خواندن کمیته‌های سه‌گانه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اظهار کرد: منشور مبارزه با قاچاق کالا و ارز، بیانات و توصیه‌های مقام معظم رهبری است و سال جهاد اقتصادی بستر مناسبی برای فرهنگ‌سازی در این مقوله است.


حقیقی، اقدامات کمیته فرهنگی و تبلیغات را در زمینه جلوگیری از قاچاق کالا و ارز موثر خواند و از تلاش‌های صورت گرفته در شبکه استانی و آموزش و پرورش استان در این زمینه قدردانی کرد.


وی نقش شبکه استانی را با توجه به افزایش ظرفیت پخش در مقوله فرهنگ‌سازی و سوق دادن مردم به مصرف داخلی و آگاهی‌دهی در مورد آثار و مضرات مخرب پدیده قاچاق مهم ارزیابی کرد.


مشاور مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: مقوله قاچاق، پیامدهای مشهود و غیرمشهود متفاوتی را در جامعه بر جای می‌گذارد که معمولا بیشترین آثار را بر اقتصاد یک کشور می‌گذارد.


احمد شیرین‌دل افزود: پیامدهای قاچاق کالا و ارز بر تولیدات داخلی تاثیرگذار است و این عاملی شده تا مقوله بیکاری بخش زیادی از جامعه امروز ما را تحت تاثیر قرار دهد.


وی با اعلام اینکه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور نیازمند هماهنگی و انسجام همه دستگاه‌های اجرایی است، خاطر نشان کرد: مبارزه با معضل قاچاق کالا و ارز عزم و اراده همگانی را طلب می‌کند و به تنهایی توسط یک دستگاه یا سازمان امکان‌پذیر نیست.


دبیر کمیته فرهنگی و تبلیغات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان نیز ضمن تشکر از پیگیری‌ها و اقدامات موثر این کمیسیون، اولویت‌ها و برنامه‌های کمیته فرهنگی را در سال 90 بیان کرده و بر مستندسازی فعالیت ارگان‌های عضو تاکید کرد.


مختار خوش‌پیمان، برنامه‌های ارایه شده در سال جاری را نسبت به سال گذشته متفاوت و پربار دانست و از حمایت جدی مدیران صدا و سیمای مرکز استان از پرداختن به مقوله قاچاق خبر داد.


اهتمام در فعال کردن دبیرخانه کمیته فرهنگی و تبلیغات، برگزاری منظم و مستمر جلسات این کمیته، تولید برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی به صورت روتین با مشارکت و حمایت کمیسیون استانی از مصوبات این جلسه بود.


گفتنی است، در این جلسه نمایندگانی از ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی، سازمان بازرگانی، نیروی انتظامی، سپاه عاشورا و دبیرخانه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان حضور داشتند.


پایان پیام/

کد خبر 42766

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha