به گزارش خبرگزاری شبستان ، فعالیت کاروان روایت فتنه به صورت رسمی از روز پنج شنبه و با دیدار اعضای این کاروان با آیت آیتالله علویگرگانی و برخی از علما و مراجع قم آغاز شد. این کاروان به مرور و روایت اتفاقات فتنه سال 88 پرداخته، و به گفته مجریان آن اقدامی مشابه کاروان راهیاننور است که جوانان، نوجوانان و همه اقشار را از نزدیک با اتفاقات فتنه سال 88 آشنا کرده و به بازسازی و تبیین مکانهای وقوع حادثه در سال 88 میپردازد.
مهدی افراز مدیر اجرائی کاروان روایت فتنه درباره هدف برپایی این کاروان گفت: فلسفه برگزاری این کاروان که اعضای آن از طلاب حوزه علمیه قم هستند، پاسخ به تأکیدات مقام معظم رهبری بر لزوم آشنایی نسل تازه با مقاطع حساس انقلاب اسلامی و خطر فراموشی و تحریف این برهههاست؛ خطری که با تشکیکهای گستاخانه جریان ابطالطلب به مسلمات فتنه سبز در ماههای اخیر غیرقابل انکار است.
این کاروان با شعار «نه می بخشیم و نه فراموش می کنیم» طی سفری کوتاه، روایتی تفصیلی از برخی رخدادهای فتنه 88 را از بیان شاهدان عینی وتحلیلگران اجتماعی بازگو کرد.
احمد جهانبزرگی، سعید قاسمی، جعفر جهروتیزاده، رحیم مخدومی، مهدی ابراهیمزاده، وحید یامینپور، علیمحمد مؤدب، جعفر فرجی، سیدمحمدصادق امامیان، سیدمصطفی مطهرینیا، محمدحسین کشکولی، هادی خادم، محمد ذوقی، مهند حامد و سیدهادی آیت برخی از روایان این کاروان بودند.
کاروان روایت فتنه، حاصل همکاری مدرسه شیعی «وتر» بهعنوان طراح مفهومی و گروه فرهنگی «عهد» بهعنوان مجری میدانی است و ستاد مرکزی بزرگداشت حماسه نه دی و سازمان بسیج طلاب و روحانیون نیز از حامیان این کاروان بوده و در پی آن است تا آغازی بر جریان تدوین تاریخ شفاهی فتنه سال هشتاد و هشت و شروعی بر کاروانهای راهیان نور هشت سال دفاع مقدس به مقصد قم و تهران باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان راهیان نور بسیج، اولین مرحله از طرح روایت و بازخوانی وقایع فتنه 88 با عنوان کاروان «روایت فتنه» پس از دیدار با خانواده شهید ذوالعلی، از شهدای فتنه 88 به کار خود پایان داد.
پایان پیام/
نظر شما