به گزارش خبرگزاری شبستان از صومعهسرا، علی بهرامی، رئیس نهضت سوادآموزی صومعهسرا ظهر امروز(7 دی)در جلسه پشتیبانی نهضت سوادآموزی در اداره آموزش و پرورش این شهرستان اظهار کرد: با توجه به فرمان حضرت امام در تاریخ 7 دی سال 1358 مبنی بر تاسیس نهضت سوادآموزی برای ریشه کنی بی سوادی همه ساله به همین مناسبت ششم تا دوازدهم دی ماه به عنوان هفته گرامیداشت سوادآموزی اختصاص داده می شود.
وی با بیان اینکه درصد باسوادی صومعهسرا قبل از انقلاب چهل و شش و شش دهم درصد بود، افزود: در زمان مذکور پنجاه و سه و چهاردهم درصد جامعهمان بی سواد بودند که این بیسوادی در قشر زنان روستایی بحثانگیز بود.
رئیس نهضت سوادآموزی صومعهسرا گفت: از سال 58 که فرمان تشکیل نهضت سواداموزی توسط امام راحل صادر شد تا سال 90 تقریبا 47 هزار و 310 نفر از مردم کم سواد و بی سواد شهرستان در نهضت سوادآموزی تحصیلات مقدماتی، تکمیلی، پایانی، بزرگسالان و ... را فرا گرفتند.
بهرامی با بیان اینکه در بعضی از روستاها در سالهای 58 تا 79 به دلیل کمبود دانشآموز یا صعبالعبور بودن و نداشتن فضای آموزشی کلاسی برگزار نمیشد، تصریح کرد: نهضت سوادآموزی در راستای انسداد بیسوادی در ورودیهای ابتدایی، 35 روستا را تحت پوشش لازم التعلیمی قرار داد.
وی خاطرنشان کرد: سر لوحه این کلاسها تعلیم 9هزارو 645 نفر از افراد شش تا 10 سال بوده که از پایه اول ابتدایی به پنجم رسانده شدند.
رئیس نهضت سوادآموزی صومعهسرا با بیان اینکه نود و پنج و چهاردهم درصد جمعیت 10 تا 49سال صومعهسرا با سواد هستند، اظهار کرد: چهار و نود و شش دهم بی سواد هستند که معادل سه هزار و 917نفر میشود.
بهرامی افزود: باید تا پایان برنامه توسعه پنجم بیسوادی را در شهرستان به صفر برسانیم.
وی با بیان اینکه در سال 93 سه طرح وزارتی را با همت مدیران مدارس، شوراهای اسلامی و مسئولان دست اندر کار دنبال میکنند، گفت: باسوادکردن اولیای بی سواد دانش آموز، با سوادکردن گروههای سنی 10 تا بیست سال و حمایت از کودکان و نوجوانان جویای کار را در شهرستان پیگیری میکنند.
رئیس نهضت سوادآموزی با بیان اینکه طرح باسوادکردن کودکان و نوجوانان 10 تا بیست سال معلول جسمی و حرکتی در دست اجرا دارند، تصریح کرد: در طرح انسداد بی سوادی، پوشش دادن کودکان شش تاهفت سال در سطح روستاها و همه کودکان تا 12 سال که ترک تحصیل کردهاند را انجام میدهند.
پایان پیام/
نظر شما