ثبت نام بیش از 300 نفر در جشنواره کارگر نمونه استان مرکزی

خبرگزاری شبستان: مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی از ثبت نام 307 نفر برای شرکت در جشنواره کارگر نمونه استان مرکزی خبر داد.

ناصر شیخی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به اهمیت برگزاری این جشنواره به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اراک گفت: مرحله استانی بیست وششمین جشنواره انتخاب و معرفی کارگران، گروه های کار، تلاشگران و واحدهای نمونه سال 93 در بهمن ماه جاری برگزار می شود.

وی افزود: ثبت نام از کارگران، گروه های کار، تلاشگران و واحدهای نمونه تولیدی این استان از 10 شهریور ماه سال جاری آغاز و تا اول دیماه جاری ادامه داشت.

مدیر کل تعاون، کار  و رفاه اجتماعی استان مرکزی با اشاره به ثبت نام 307  نفر برای شرکت در جشنواره بیان کرد: این جشنواره هر ساله با استقبال خوب جامعه کارگری روبرو است و هر سال نیز استان مرکزی کارگر نمونه کشوری دارد.

شیخی با بیان اینکه بر اساس ماده 195 قانون کار و به منظور تشویق نیروهای کارگری مولد، متخصص، مخترع و مبتکر این جشنواره برگزار می شود، ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه و اجتماعی هر ساله این جشنواره را برگزار کرده و کارگران نمونه را انتخاب کند.

این مقام مسئول مهمترین معیار برای انتخاب کارگر نمونه  را ثبت اختراع و بومی سازی تکنولوژی، دانست و بیان کرد: ارائه طرح هایی که منجر به قطع وابستگی شود، اشتغالزایی و طرح های کاهش دهنده هزینه و انرژی از دیگر معیارهای انتخاب کارگر نمونه است.

وی با بیان اینکه داوری و صلاحیت افراد ثبت نامی آغاز شده است، ادامه داد: مسوولیت داوری آن برعهده کمیته ای متشکل از نمایندگان صنعت، معدن و تجارت، سازمان جهاد کشاورزی، بازرس کار و اساتید دانشگاهی هستند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: جشنواره استانی کارگران نمونه استان مرکزی در بهمن ماه جاری و رقابت های کشوری آن در اردیبهشت سال آینده برگزار خواهد شد.

 

استان مرکزی به عنوان دبیرخانه کانون های کارآفرینی کشور           

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه این استان به مدت دو سال به عنوان دبیرخانه کانون های کارآفرینی کشور انتخاب شده است، بیان کرد: کانون های کار آفرینی بر اساس مصوبات بیست و نهمین نشست شورای عالی اشتغال در کشور دنبال می شود و استان مرکزی در دومین همایش سراسری کانون های کارآفرینی که در استان همدان برگزار شد به عنوان دبیرخانه کانون های کار آفرینی کشور انتخاب شد.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت، قابلیت و ویژگی های بالا در بحث کارآفرینی  از جمله دلایل انتخاب این استان به عنوان دبیرخانه کانون های کارآفرینی کشور بوده است، اضافه کرد: فعالیت این دبیرخانه در استان مرکزی موجب رشد و شکوفایی هر چه بیشتر کارآفرینی در این استان و سیاست گذاری های کلان برای کشور خواهد شد.

شیخی با بیان اینکه این کانون‌ها اتاق فکر کارآفرینی هستند، اظهار کرد: تفاوت کانون‌های کارآفرین با بقیه NGO ها در این است که NGOها تنها بخش خصوصی هستند دولت هم جایگاه خودش را دارد اما کانون کارآفرینان، مسؤولان دولتی را در کنار فعالان بخش خصوصی دور یک میز جمع کرده است تا در مورد آینده کارآفرینی هر استان تصمیم بگیرند، تصمیم‌سازی کنند و آن را اجرا کنند.

این مقام مسئول بیان کرد: شناسایی طرح و بررسی موانع کارآفرینی در استان ها در مراحل مختلف ایده و ایجاد کسب و کار، شناسایی عوامل موثر در توسعه کارآفرینی، بررسی قوانین و مقررات مرتبط با کارآفرینی و ارائه راه کارهای عملیاتی به منظور تسهیل قوانین و رفع موانع موجود از مهمترین اهداف کانون های کارآفرینی است.

وی ایجاد ارتباط مستمر با خیران و ایجاد فضای لازم برای تشکیل جامعه خیران کارآفرین در استان ها، بررسی و تشخیص فرصت ها و تهدید های کسب و کار، شناسایی و مستند سازی کارآفرینان و ارتباط موثر با دانشگاه ها، مراکز رشد و موسسات پژوهشی را از دیگر اهداف این کانون ها دانست.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی در پایان خاطر نشان کرد: هم اکنون در استان مرکزی بیش از 10 هزار کارآفرین وجود دارد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 427021

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha