به گزارش خبرنگار سیاسی دفاعی خبرگزاری شبستان، سردار گرجی زاده فرمانده حفاظت هوایی سپاه در مراسم گرامیداشت سیامین سالگرد تشکیل سپاه حفاظت هوایی گفت: امنیت در هر کشوری مساله اول و آخر است و مزه تلخ ناامنی را در برهههای مختلف به خصوص صنعت هوایی ما کشیدهایم. کاری کرده اند که علاوه بر اینکه امر رفاه مردم منتفی شد بلکه سعی داشتند اقتدار سیاسی ما را نیز بشکنند.
وی با اشاره به ربایش یک هواپیما از سوی عراق در دهه 60 افزود: عراق یک هفته روی این موضوع با شبکههای مختلف تلویزیون مانور داد و گویا جنگ را فراموش کرده بود و فکر میکرد فتح یا پیروزی عظیمی را انجام داده است.
سردار گرجی زاده با اشاره به حکم امام (ره) درخصوص تشکیل حفاظت هوایی سپاه و برقراری امنیت در صنعت هوایی کشور تصریح کرد: امروز صنعت هوایی امنترین صنعت کشور است البته هیچ امنیتی بدون ایجاد محدودیت به وجود نمیآید.
وی با اشاره به سفر اخیر خود به نجف اشرف و کربلای معلی اظهار کرد: در برههای از زمان ما شاهد بودیم که مردم برای عکس یادگاری در حرم امام رضا (ع) دوربین عکاسی خود را مخفیانه میبردند تا اینکه حادثهای اتفاق افتاد و برخی محدودیتها ایجاد شد. و امنیت لازم در بارگاه امام رضا (ع) برقرار شد.
وی با بیان اینکه چگونه میشود 140 بچه مدرسهای توسط صهیونیستها کشته شوند افزود: ما بارها در سفر کربلا مورد تفکیک قرار گرفتیم زیرا در خبرها میبینیم که 17 بار سوءقصد و تخریب در سامرا و کاظمین صورت گرفته است و اکنون امنیت شیرین است امروزه اکثریت مردم دنیا همراه با امنیت هستند و قدر این نعمت را میدانند.
وی ادامه داد: کسی دنبال امنیت بدون محدودیت نباشد البته هر جا که بشود محدودیتهای غیرضروری و غیرمحسوس را کمتر نباید شک کنیم محدودیت نسبت به میزان امنیت متفاوت است.
وی اظهار کرد: در صنعت هواپیمایی به این نتیجه رسیده اند که در بحث استانها حساسیت بیشتری وجود دارد و این طبیعی است البته امنیت باید مستمرا انجام شود و یک اتفاق میتواند تمام زحمات گذشته را زیرسوال ببرد و احساس امنیت فورا ایجاد نمیشود.
وی با بیان اینکه پیوستن 2 هزار نفر در مرزها به داعش و ربودن برخی از افراد توسط این گروهک تروریستی تشدید میشود اظهار کرد: طبیعت کار این است که با یک اتفاق مردم تا حدودی احساس ناامنی کنند ممکن است حادثه ای در صنعت هوایی موجب احساس ناامنی و ادامه ان تا مدتی شود.
وی گفت: امنیت کار دسته جمعی است که در فرودگاه با همکاری حراست، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی، وزارت اطلاعات و شرکتهای هواپیمایی ایجاد میشود و کسی نباید فکر کند که نقش اول و آخر را در امنیت ایفا میکند اما باید بدانیم که برخی امور و نقشها برجستگی خاص دارند و هیچگاه نباید غرور ما را بگیرد که حرف اول و آخر را ما در امنیت میزنیم.
وی خاطرنشان کرد: کار امنیتی به درون خانواده های نیروی امنیتی نفوذ کرده و میکند و ما شاهدیم که میزان عدم حضور این کارکنان در خانوادهها به 15 تا 20 شب به طول میانجامد بخشی از ما کارمان اداری است اما در نیروهای امنیتی یک نظمی در نزدگی خانواده آنها ندارد.
وی ادامه داد: در طول 3 سال گذشته 15 نفر از کارکنان امنیت پرواز زیر 50 سال به دلیل فشارهای پروازی سکته و فوت کردهاند کارکنان امنیت پرواز از همرزمان جبهه و دفاع مقدس هستند که به امنیت پرواز آمدهاند و این امر به دلیل تبعیت از دستور امام (ره) است.
وی اظهار کرد:حدود 600 جانباز در مجموعه حفاظت هواپیمایی داریم همچنین 70 شهید و 100 نفر که از لحاظ جسمی بین 1 تا 15 ترکش را در بدن خود به یادگار دارند.
وی اظهار کرد: برخی از این افراد میتوانستند به کمیسیون سلامت مرخص شوند اما رغبتی به این کار نداشتند.
وی گفت:به نظر من بهترین قدردانی از این کارکنان هدیه و کادو نیست بلکه بهترین قدردانی این است که کار انها را تسهیل کنیم و اگر انتقادی به انها میکنیم کار تضعیفی و تخریبی نکنیم.
وی اظهار کرد: بیشترین حمایت از امنیت پرواز این است که شرکتهای هواپیمایی و سازمانهای همراه تعامل خوبی را به لحاظ استفاده از تجهیزات در تسهیل امور و ایجاد رفاهیات برای مردم داشته باشند و انتقادات را در صحنه مطرح کنند.
پایان پیام/
نظر شما