به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان،حجت الاسلام دکتر سید حمید روحانی،رییس بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی" جمعه شب(5دی)در همایش بسیجیان شهر نوش آباد به مناسبت بزرگداشت حماسه 9دی با درود به روح بنیانگذار انقلاب اسلامی، تمامی شهدا به ویژه شهید رضا شمس آبادی و سلام بر حماسه آفرینان 9 دی گفت:این حماسه آفرینان دست رد بر سینه نامحرمان زدند.
وی با اشاره به اینکه خشنود از این است که در شهری حضور یافته که فرزند انقلابی آن شهید شمس آبادی است، گفت: این شهید بزرگوار با حرکت حماسی خود تزلزل در ارکان کاخ نشینان انداخت و دل مظلوم و ستمدیده ایران را به نور امید منور ساخت.
به گفته وی برای شناخت جریان فتنه شناسایی اندیشه، انگیزه و ایدئولوژی این جریان ضروری است تا اهداف و اغراض آن مشخص شود.
رییس بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی، با تاکید بر اینکه شعارهای تبلیغاتی اصحاب جریان فتنه در زمان انتخابات معرف اهداف و اغراض آنها است، گفت: وقتی میر حسین موسوی در یکی از جزوه های منتشر شده تبلیغاتیش گفت:"ما انقلاب کردیم که هیچ شخص و شخصیتی برای همیشه به عنوان مسوول نداشته باشیم" باید دید چه کسی در نظام جمهوری اسلامی برای همیشه مسوولیت دارد.
*رهبری و مساله ولایت، هدف اصلی اصحاب فتنه بود
حجت الاسلام دکتر سید حمید روحانی افزود: اولین نکته ای که در زمینه مطالعه اهداف و انگیزه های اصحاب فتنه باید به آن توجه شود اینست که هدف اصلی اصحاب فتنه "رهبری و مساله ولایت" بود.
*نخستین بار "حسین دباغ" معروف به سروش اصل ولایت فقیه و فقها را به چالش کشید
وی با تاکید بر اینکه تمام آن جار و جنجالی که اصحاب فتنه ایجاد کردند برای به چالش کشیدن رهبری بود، اظهارداشت:آنها با اساس، کار داشتند و این مساله ای نبود که یک روزه به وجود آمده باشد سابقه ممتدی داشت که نخستین بار "حسین دباغ" معروف به سروش به عنوان یکی از تئوریسین های اصحاب فتنه و به اصطلاح اصلاح طلبی مطرح شد.
به گفته وی، سروش بعد از آنکه مدتی با حمایت از انقلاب و اهداف انقلابی و این گونه مسائل سعی کرد در نظام جمهوری اسلامی سری در سرها داشته باشد در عمل دریافت که کسی به او بها نداد و آن گونه که می خواست به وی مسوولیت داده نشد.
حجت الاسلام سید حمید روحانی افزود: سرانجام خودخواهی و روحیه جاه طلبی سروش که در ابتدا دم از مطهری و امام می زد و خود را شاگرد آنها می دانست، وی را به طغیان کشاند و در اواخر دهه 60 و اوایل دهه 70 کتابی به نام "قبض و بسط " را نوشت و سعی کرد بین اسلام و فهم اسلام تفاوت قائل شود.
وی تصریح کرد: سروش در این کتاب گفته است اسلام در ظاهر خداست اما فهم اسلام که از سوی علما و کارشناسان اسلامی مطرح می شود معلوم نیست با وضعیت دینی تطبیق کند، یک برداشت است که معلوم نیست ریشه صحیح داشته باشد.
به گفته وی، سروش یک تز استکباری را استواری بخشید و انصافا در این زمینه تاثیرگذاری داشت همانطور که سید محمد خاتمی و موسوی خوئینی ها در جلسه ای گفتند "بعضی کسانیکه اهل نماز بودند پس از آنکه پای درس و بحث سروش رفتند نسبت به نماز بی اعتقاد شدند."
حجت الاسلام سید حمید روحانی حاضر به مناظره نکردن سروش با اهل فن و نظر را تاکید کرد و گفت: وی چون می داند حرف هایش پایه و اساس ندارد حاضر به مناظره نمی شود.
وی با اشاره به اینکه سروش در سفر به یک کشور خارجی و سخنرانی فهمید، رحیم پور ازغدی هم عازم آنجاست، افزود: سروش وقتی این موضوع را متوجه شد از فرودگاه برگشت تا با وی و مناظره روبرو نشود.
به گفته وی، سروش نخستین گامی بود که اصل ولایت فقیه و حکم فقها را زیر سوال برد و حتی در مورد وحدت حوزه و دانشگاه نیز گفت:" زمانی این سخن را می توانیم داشته باشیم که اهل حوزه بپذیرند، نظریات آنها آسمانی نیست".
*اصحاب فتنه در نخستین گام اساس نظام و در اصل ولایت فقیه را هدف قرار دادند
حجت الاسلام سید حمید روحانی تصریح کرد: اصحاب فتنه در نخستین گام برای پیش بردن اغراضشان که دشمن خارجی نیز بسیار روی آن مانور داد فقها و احکام آنها را زیر سوال بردند تا اساس نظام و اصل ولایت فقیه را آسیب پذیر کنند و آن را به عنوان یک ایدئولوژی به کار برند.
وی، بیرون کردن مردم از صحنه را دومین هدف اصحاب فتنه برشمرد و گفت: تا وقتی مردم انقلاب را حمایت کنند ضربه زدن به آن محال یا مشکل است و به تعبیر امام راحل هر پدیده ای که از پشتیبانی ملت ها برخوردار است نمی توان آن را از بین برد و هر انقلابی که پشتوانه مردمی دارد توطئه گری و فتنه گری گروه یا عناصری نمی تواند آن را از بین ببرد.
*حکومت نخبگان سازش پذیر در برابر بیگانگان، سیاست دوم اصحاب فتنه
به گفته وی، اصحاب فتنه در هدف دوم گر چه به ظاهر دم از مردم می زدند اما می گفتند توده یا مردم عوام نباید در امور حکومت داری و کشورداری نقش داشته باشند و حکومت باید حکومت نخبگان باشد.
حجت الاسلام سید حمید روحانی تصریح کرد: منظور اصحاب فتنه از حکومت داری نخبگان، حکومت نخبگانی است که در برابر بیگانگان لُنگ می اندازند و تسلیم می شوند.
*جهانی شدن به قیمت کنار گذاشتن اسلام و هماهنگ شدن با آمریکا هدف سوم اصحاب فتنه
وی نکته سوم اصحاب فتنه را جهانی شدن و تطبیق با شرایط آن در دهکده جهانی و عدم کشیدن دیوار آهنی به دور خود یادآورشد و گفت: اصحاب فتنه معتقدند برای جهانی شدن باید اسلام را به نحوی کنار گذاشت و اگر هم اسلامی باشد مانند عربستان و پاکستان مغایرتی با سیاست های آمریکا نداشته و در چارچوب این سیاست ها باشد.
به گفته وی، اصحاب فتنه گفتند ما بدون آمریکا نمی توانیم نفس بکشیم و گفتند کاش همچنان که امام خمینی(ره) جام زهر را نوشید و قطعنامه را قبول کرد رهبری نیز با رابطه با آمریکا کنار بیاید.
حجت الاسلام سید حمید روحانی با اشاره به اینکه آنها معتقدند ملت های ضعیف اگر می خواهند پیشرفت کنند باید با سیاست های آمریکا هماهنگ شوند، افزود:وقتی آمریکا فهمید چنین تزی در ایران مطرح است با تمام قدرت مالی، تبلیغاتی و نظامی حمایت وسیعی از آن کرد.
*کمک از چهره های شاخص مردمی از دیگر سیاست های فتنه
وی کمک از چهره های شاخص مردمی و به صحنه آوردن آنها برای پشیبرد اهداف جریان فتنه را چهارمین مرحله اهداف دشمن در جریان فتنه خاطرنشان کرد و گفت: استفاده از چند چهره و جلودار شدن روحانیونی که ضعف و نارضایتی از دستگاه دارند از دیگر برنامه های این جریان بود.
وی با اشاره به مذاکرات ایران و امریکا افزود: آمریکا به اندازه یک قطره آب به تشنه آب نمی دهد، آمریکا دشمن ملت ها و هر کشور استقلال طلب است آمریکا دنبال دولت های دیکتاتور و خون آشام است.
همایش بسیجیان شهر نوش آباد به مناسبت بزرگداشت حماسه 9دی با تلاوت قرآن، سرود جمهوری اسلامی ایران و پخش کلیپ عمارها سخنانی از رهبری،سخنرانی سید حجت الاسلام حمید روحانی، رییس بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی و جلسه پرسش و پاسخ و حضور حجت الاسلام سید حسین علوی امام جمعه، شهردار نوش آباد در سالن سردار شهید راحمی این شهر برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما