مدیریت واحد تنها راه توسعه شهری است

خبرگزاری شبستان: رییس شورای اسلامی بندرعباس گفت: اگر به فکر توسعه شهر هستیم، تنها راه کارساز تحکیم مدیریت واحد شهری است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان و به نقل از روابط عمومی شهرداری بندرعباس، پرویز سالاری در صد و دهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر بندرعباس که مدیرعامل و معاونین شرکت توزیع برق استان نیز حضور داشتند، اظهار کرد: وصول درآمدهای قانونی شهرداری، یکی از ضروریات توسعه و آبادانی بندرعباس است.

 

وی با انتقاد از عدم پرداخت عوارضات مربوط به شهرداری بندرعباس، افزود: از سال 89 تاکنون حتی یک ریال هم از محل درآمدهای نفتی که طبق قانون باید به مناطق نفت‌خیز تعلق بگیرد، شامل استان هرمزگان نشده است.

 

رییس شورای اسلامی شهر بندرعباس خاطرنشان کرد: همچنین پرداخت مستقیم درآمدها به هر استان و شهر می‌تواند در برنامه‌ریزی و صرف هزینه‌ها به تشخیص مدیران محلی کمک شایانی داشته باشد و این مسئله در حال حاضر که دولت و مجلس به دنبال اصلاح قانون شوراها هستند باید مدنظر باشد.

 

سالاری اضافه کرد: اگر به فکر توسعه شهر هستیم، تنها راه کارساز تحکیم مدیریت واحد شهری است.

 

وی در بخش دیگری از سخنانش با اظهار اینکه برخی از رسانه‌ها بر مسئله دو شعله بودن برخی از اعضای شورا دامن می‌زنند و از این راه به دنبال اهدافی خاص هستند، اضافه کرد: برابر قانون، عضویت در شورا شغل محسوب نمی‌شود و حاشیه‌سازی برخی رسانه‌ها از مجاری حقوقی دنبال می‌شود.

 

بار مصرفی مشترکین برق هرمزگانچهار برابر متوسط کشوری است

 

ارجمند، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان هرمزگان نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: در مجموعه شرکت توزیع برق استان اعتقاد زیادی به نهادهای مردمی داریم.

 

وی با اشاره به اینکه همه ما اهل این دیار هستیم و برای آبادانی شهر و استانمان از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد، افزود: از سال‌های آخر دهه 70 که شرکت‌های توزیع برق در استان‌ها شکل گرفت، پس از واگذاری 60 درصد سهام این شرکت به بخش خصوصی به دنبال این بوده‌ایم که 40 درصد باقیمانده به شهرداری‌ها واگذار شود.

 

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان خاطرنشان کرد: این موضوع هم‌اکنون پس از گذشت سال‌ها، در دست اقدام و انجام کارشناسی است.

 

ارجمند با بیان اینکه اقتصاد صنعت برق کشور با چالش‌های جدی روبرو است، ادامه داد: به دلیل شرایط خاص آب و هوایی، میزان بار مصرفی در استان هرمزگان حدود 4 برابر متوسط کشوری است.

 

وی با بیان اینکه حدود 30 درصد از مجموع مشترکین برق هرمزگان در بندرعباس می‌باشند، تصریح کرد: همچنین حدود 45هزار شعله تیر چراغ برق در بندرعباس نصب شده که البته بازهم پاسخگوی نیاز شهروندان نیست.

 

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان با تاکید بر نگاه تعاملی با شهرداری و شورای اسلامی بندرعباس، گفت: در بحث شهرسازی، واگذاری تراکم و همچنین ایجاد معابر و محلات جدید، زیرساخت‌های برقی یکی از موارد بسیار مهمی است که باید مدنظر باشد.

 

کیانوش جهانبخش، عضو شورای اسلامی شهر بندرعباس نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: ترویج فرهنگ حفظ و نگهداری از اموال عمومی و عدم آسیب‌رسانی عدمی یکی از مهم‌ترین مواردی است که باید مدنظر باشد.

 

تأمین روشنایی معابر برابر قانون بر عهده شرکت توزیع برق است

 

عبدالرضا بهادر، معاون عمرانی شهرداری بندرعباس نیز در ادامه این جلسه اظهار کرد: بر اساس قانون، تأمین برق و روشنایی معابر بر عهده شرکت توزیع برق است.

 

وی افزود: با این وجود شهرداری بندرعباس در تعامل با شرکت توزیع برق استان اقدام به رفع نیاز این مشکل شهروندان کرده است، به عنوان نمونه روشنایی آزادراه شهید رجایی براساس تفاهم صورت گرفته قرار بود با سرمایه‌گذاری 600 میلیون تومانی شهرداری صورت گیرد که البته این کار تاکنون حدود 850 میلیون تومان هزینه داشته است.

 

معاون عمرانی شهرداری بندرعباس با اشاره به وجود 12 طرح بازگشایی معابر در سطح شهر بندرعباس، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بحث بازگشایی معابر به صورت جدی در دستور کار شهرداری بندرعباس قرار دارد، نیازمند همراهی بیش از گذشته توسط شرکت توزیع برق استان در جابجایی شبکه‌های موجود هستیم.

 

بهادر تاکید کرد: متأسفانه به دلیل تأخیر در جابجایی شبکه‌های تأسیساتی و خصوصاً برق، بهره‌برداری از این پروژه‌های مهم به تأخیر افتاده است.

 

پایان پیام/

کد خبر 426463

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha