انجام کارهای خیر و دعوت دیگران به آن از راهکارهای  معنوی مقاومت در برابر مصرف مواد مخدر

خبرگزاری شبستان: استاد حوزه و دانشگاه با تاکید بر ترویج معنویت و مباحث اعتقادی برای مقابله با مصرف مواد مخدر گفت:انجام کارهای خیر و دعوت دیگران به آن از راهکارهای  معنوی مقاومت در برابر مصرف مواد مخدر است.

سیده زهرا کمالی پارسا، استاد حوزه و دانشگاه به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان اظهار داشت: یک میلیون و 350 هزار نفر در ایران به مواد مخدر معتاد هستند که از این تعداد 10درصد زن هستند.

 

پارسا گفت: 125هزار نفر از معتادان کل کشور در استان اصفهان قرار دارند.

 

وی با بیان اینکه 34 درصد از زندانیان کشور  را زنان تشکیل می دهند،گفت: روزی 8 معتاد در کشور ما می میرند.

 

وی با اشاره به اینکه مرگ و میر به دلیل اعتیاد دومین عامل مرگ در ایران است، تصریح کرد:  این عامل بعد از تصادف رتبه دوم دارد.

 

استاد حوزه و دانشگاه افزود: کسی که به مصرف مواد مخدر معتاد شده است در دوره ای به نام ماه عسل قرار می گیرد که مردها بین 6 ماه تا 6 سال طول می کشد و در خانم ها از  3ماه تا 3 سال طول می کشد و این افراد به شدت احساس شادمانی  کاذب می کنند و احساس می کنند با مصرف مواد مخدر غم، اضطراب و استرس آنها برطرف می شود.

 

پارسا اظهار داشت:  خوش اخلاقی، خوش صحبتی و ارتقا سطح روابط اجتماعی، کم شدن توقع و  افزایش ایثار و گذشت به طور موقت و کاذب از دیگر علائم افراد مصرف کننده مواد مخدر است.

 

وی خاطر نشان کرد: خطر اعتیاد برای بانوان بیشتر است و زنان 361 بار بیشتر در معرض  خطر اعتیاد قرار دارند و در ترک مواد مخدر،  19درصد بیشتر شکست می خورند.

 

پارسا، انجام کار خیر و دعوت دیگران به انجام کار خیر، همچنین خوب غذا خوردن( غذایی که حلال و طیب باشد) را از راهکارهای معنوی مقاومت در برابر مصرف مواد مخدر عنوان کرد.

 

استاد حوزه و دانشگاه افزود: انجام فریضه نماز با آداب مخصوص آن، زیارت ائمه، حج، مطالعه از روی علاقه و ورزش، زمینه ترشح طبیعی هورمون مورفین را فراهم  می کند. 

 

وی ادامه داد:  زمان روزه گرفتن، فرد نزدیک افطار احساس شادابی می کند که به دلیل ترشح ماده مورفین در بدن است.

 

وی ابراز داشت: در کف مغز انسان 14غده به اندازه یک عدس وجود دارد که که بعد از درد شدید، به صورت طبیعی مورفین در بدن تولید می کنند و فرد احساس آرامش می کند و با روند این طبیعی ترشح هورمون ها در بدن، هیچ نیازی به مصرف خارجی آنها وجود ندارد.

 

وی با بیان اینکه آرایشگاه اولین جایی است که افراد زیادی از طریق آن برای اولین بار اعتیاد به مواد را تجربه کرده ند، افزود: بعد از آن دانشگاه و خوابگاه دانشجویی و باشگاه های بدنسازی، مکان های ترویج مصرف مواد مخدر هستند.

 

پارسا در پایان یادآور شد: مصرف مشروبات الکلی، سیگار، قلیان و داروهای ضد افسردگی می توانند در فرد به صورت عادت در آید و فرد به آنها معتاد شود که تاثیرات سویی برای افراد برجا می گذارد.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 426373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha