انوشیروان پیشدار، سرپرست حوزه هنری استان هرمزگان در اولین مصاحبه رسانه ای خود پس از انتصابش به این سمت در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بندرعباس تصریح کرد: در راستای دستیابی و پیشبرد اهداف تعریف شده، از همه ظرفیت های فرهنگی هنری استان، بدون توجه به گرایش های سیاسی استفاده خواهیم کرد.
وی افزود: مدیریت جدید در نظر دارد از هنرمندانی که در چهارچوب سیاست های حوزه هنری فعالیت می کنند، به صورت ویژه حمایت کند.
پیشدار، گسترش ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس را یکی از برنامه های محوری حوزه هنری برشمرد و بیان کرد: در بحث ادبیات انقلاب اسلامی در استان، هنوز کارهای زیادی روی زمین مانده است که باید با برنامه ریزی مدون پیگیری و اجرا شود.
وی ادامه داد: نحوه شکل گیری مبارزات انقلابیون استان هرمزگان در راستای مبارزه با نظام ستم شاهی یکی از این اقدامات است که باید برای نسل جدید تبیین و تشریح شود.
سرپرست حوزه هنری هرمزگان با تاکید بر اینکه باید نقش رزمندگان استان هرمزگان در دوران هشت سال دفاع مقدس به بهترین شکل ممکن برای مردم بازگو شود، گفت: هنرمندان متعهد استان باید با لطافت و بهره گیری از ابزار هنری، حضور حماسی رزمندگان هرمزگانی در میدان جهاد را به تصویر بکشد.
وی افزود: در خصوص شهدای مبارزه مستقیم با استکبار جهانی در خلیج فارس نیز باید به صورت ویژه در بخش های مختلف فرهنگی هنری کار شود و برای عملیاتی کردن آن از تمام ظرفیت های دستگاه های فرهنگی هنری استان و جامعه هنرمندان استفاده خواهیم کرد.
پیشدار عنوان کرد: از سال آینده تفاهم نامه ای بین حوزه هنری و دستگاه های فرهنگی منعقد و بر اساس آن، فعالیت های حوزه هنری استان هرمزگان تدوین می شود.
وی، گسترش فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برگزاری برنامه های متنوع از قبیل جشنواره ها، همایش ها، شب شعر، شب های خاطره و ... را یکی دیگر از برنامه های آتی حوزه هنری استان هرمزگان ذکر کرد.
این مقام مسئول همچنین از راه اندازی دفتر ادبیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در بندرعباس خبر داد و گفت: این دفتر در اولین فرصت به منظور گردآوری خاطرات مبارزین انقلاب اسلامی و رزمندگان دوران دفاع مقدس افتتاح خواهد شد.
وی افزود: گسترش فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه از طریق تولید آثار هنری فاخر و ارزشی از قبیل نمایش، هنرهای تجسمی و ... یکی دیگر از برنامه های مدیریت جدید حوزه هنری هرمزگان است.
پیشدار، گردآوری آواها و نواهای بومی و محلی و ضبط و تکثیر آن(چاوش خوانی، نوحه های پامنبری و ...) را از دیگر برنامه ها اعلام و اظهار کرد: با توجه به اینکه برخی از این آواها و نواها در حال فراموشی و از بین رفتن است، واحد سرود و آهنگ های انقلابی حوزه هنری در نظر دارد نسبت به جمع آوری این آثار و ضبط و تکثیر آن اقدام کند.
وی، تکمیل دانشنامه فرهنگی هرمزگان که از دوران مدیریت قبلی آغاز شده بود را یکی دیگر از برنامه ها ذکر کرد و گفت: این دانشنامه شامل قصه های بومی، واژگان بومی و آداب و رسوم مردم استان هرمزگان است که تا کنون شش جلد آن منتشر شده است و تا پایان امسال این دانشنامه تکمیل و منتشر می شود.
سرپرست حوزه هنری استان هرمزگان در پایان از همکاری جدی حوزه هنری با کانون های فرهنگی هنری مساجد خبر داد و عنوان کرد: با توجه به فعالیت کانون های مساجد در اقصی نقاط استان از ظرفیت و پتانسیل این مراکز در راستای دستیابی به اهداف حوزه هنری استفاده خواهد شد.
شایان ذکر است؛ مراسم تودیع و معارفه انوشیروان پیشدار به عنوان سرپرست جدید حوزه هنری روز سه شنبه 25 آذر با حضور مجید مصلحی، مدیرکل امور استان ها و مجلس حوزه هنری، محمد کرم اللهی، معاونت اجرایی وی، علیرضا درویش نژاد، مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان و باهمراهی جمع زیادی از هنرمندان استان در حوزه هنری برگزار شد.
پیش از این، علی رضایی به عنوان رئیس حوزه هنری استان هرمزگان مشغول به فعالیت بوده است.
انوشیروان پیشدار متولد 1350 با مدرک کارشناسی مدیریت دولتی است که در سوابق مدیریتی وی سرپرستی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستان های بندرلنگه، میناب و حاجی آباد، دبیری جشنواره های مختلف فرهنگی هنری، عضویت در کمیته ها و انجمن های اسلامی و دانشجویی، مسئول امور ایثارگران و.. به چشم می خورد.
پایان پیام/
نظر شما