حجت الاسلام مهدی بهداروند، مؤلف کتاب «زندان الرشید»، با اشاره به اهداف خود از تالیف این کتاب، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: حقیقت جنگ این نیست که انعکاس داده می شود، من منتقد به فیلم ها و سریال های کم محتوا و هم وزنی هستم که حاصل عدم مطالعه کارگردانان، سناریونویسان و فیلم نامه نویسان است.
وی اضافه کرد: در سناریونویسی، سوژه یک طرف قضیه است و در طرف دیگر اصل محتوا و متن قرار دارد، ولی کارگردان ها به این امر توجه نمی کنند و سوژه را می گیرند و از تخیل خود استفاده می کنند برای جذاب تر شدن آن با یک رابطه عاطفی بین دو نفر فیلم را به اتمام می رسانند.
حجت الاسلام بهداروند، با اشاره به اینکه امکان ندارد در فیلم های دفاع مقدس ردپای عاشقانه را نبینید و این موضوع در فیلم ها به یک اپیدمی تبدیل شده، تصریح کرد: حقیقت جنگ قدرت و اقتداری است که امسال گرجی زاده ها، سید ناصر حسینی ها و دیگر سرداران و رزمندگان از خود نشان دادند.
وی با بیان اینکه در میان فیلم های دفاع مقدس فیلم «از کرخه تا راین» نسبت بسیار زیادی با واقعیت جنگ داشت، تاکید کرد: از آن به بعد هر فیلمی که ساخته شد همچون فیلم های «اخراجی های 1 و 2» با واقعیت فاصله بسیاری داشت، چرا که تمامیت جنگ این نبود و دفاع مقدس به معنای صحیح در این فیلم ها دیده نشده است.
وی با اشاره به اینکه من در نگارش کتاب زندان الرشید به دنبال این بودم که یک رضایت صحیح و عاری از تحریف و کذب بودن را از جنگ نشان دهم، افزود: با توجه به بازخوردها و رفتارهایی که از سوی مخاطبان دیدم به نظرم در این کار موفق بودم و این امر انگیزه ای شد برای ادامه دادن سبکی که انتخاب کردم.
مؤلف کتاب «زندان الرشید»، با بیان اینکه خوشبختانه ادبیات دفاع مقدس در میان مردم به ویژه نسل جوان جای خود را باز کرده و روز به روز بالنده تر می شود، ادامه داد: احساس نیاز و وجود این ادبیات در حال فراگیر شدن است و اقبال مردم به کتاب های دفاع مقدس شاهد این مدعاست.
حجت الاسلام بهداروند، با اشاره به اینکه 300 جلد کتاب را با موضوع دفاع مقدس کار کردم که از میان آنها در حدود 100 جلد کتاب چاپ و منتشر شده است، خاطر نشان کرد: برخی از کتاب ها نیز در دست چاپ است و به زودی در بازار کتاب توزیع و منتشر می شود.
وی با بیان اینکه از فرماندهان اصلی دفاع مقدس همچون محسن رضایی، علی شمخانی، احمد غلام پور، احمد سوداگر، علی هاشمی و... کتاب های متعددی نوشته ام، ابراز کرد: برخی از این کتاب ها به دلیل سبقه امنیتی قابل چاپ نیستند ولی به عنوان یک سند بسیار خوب برای مراکز اسناد پژوهشی محسوب می شوند.
وی یاد آور شد: کتاب هایی با عناوین «کربلای 5» خاطرات سردار احمد سوداگر، «روزشمار سردار علی هاشمی»، «پل شحیطاط» خاطرات سردار سید ناصر سید نور و عبدالمحمد صالحی نژاد و «سقوط جزیره» خاطرات بهنام شهبازی از جمله کتاب هایی هستند که در دست چاپ است.
پایان پیام/
نظر شما