به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، حجت الاسلام علی باقری، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان امروز (27آذر) در سومین همایش وقف و رسانه با اشاره به برنامه های هفته وقف اظهار داشت: اوقاف و امور خیریه دارای چهار حوزه کاری در زمینه موقوفات، شناسایی، احیاء، افزایش بهره وری و اجرای نیات واقفین است.
حجت الاسلام باقری با بیان فراز و نشیب های تاریخی در حوزه موقوفات کشور افزود: در دوران حکومت های مختلف ایران موقوفات کشور به انحاء مختلف دچار چالش های جدی بوده است و حکومت ها به نوعی در این امور دخیل بوده اند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امروزه در صدد ترویج فرهنگ وقف در جامعه هستیم، تصریح کرد: وقف در جامعه دارای اهمیت حائز اهمیت است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان زنجان، دراین راستا حوزه بقاء وامامزادگان را مهم ارزیابی کرد وگفت: یکصد امامزاده در این خصوص احیاء شده است.
وی میزان مرمت این بقاء و امامزادگان را با مشارکت مردم از 30 تا صددرصد عنوان کرد و یادآورشد: در سال جاری اوقاف به کمک مردم ودولت شاهد کمک هفت میلیاردی برای ساخت وساز امامزادگان بوده است.
این مقام مسئول در استان زنجان این اقدامات را در راستای اجرای طرح مودت برشمرد و گفت: در حوزه قرآنی و برگزاری مسابقات قرانی برای توسعه و ترویج فرهنگ قرانی اقدامات قابل توجه انجام گرفته است که این اقدامات بر اساس منویات مقام معظم رهبری بوده است.
حجت الاسلام باقری در بخشی از سخنان خود از وجود 61نفر حافظ قرآن در یکی از روستاهای زنجان به نام «اژدهاتو» خبر داد وگفت: در منطقه خدابنده استان زنجان دارای 110 مربی قرآنی هستیم که در حال حاضر در این زمینه فعالیت می کنند.
وی همچنین در ادامه با اشاره به نیات واقفین د رامور وقفی افزود: 80 درصد نیات واقفین در بحث تعزیه خوانی اجرایی شده است.
این مسئول با بیان اینکه در حوزه سلامت و حوزه های علمیه و امور جنبی برای احیای موقوفات دارای اقدامات اساسی بودیم، افزود: رسانه ها دراین زمینه می توانند نقش اساسی در اطلاع رسانی به جامعه داشته باشند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان در پایان سخنان خود خبر از پخش 2هزار و 272 دقیقه برنامه از صدا و سیمای مرکز زنجان در این خصوص داد و گفت: خبرگزاری های فعال در استان زنجان 670خبر در سایت ها و خبرگزاری های خود داشتند و 130 خبر در مطبوعات محلی دراین راستا بوده است.
پایان پیام/
نظر شما