ایجاد بانک ایده و فکر در دانشکده سما بزودی اجرایی می‌شود

خبرگزاری شبستان: دبیر شورای سیاست گذاری سما استان گیلان گفت: ایجاد بانک ایده و فکر در دانشکده سما جز برنامه‌های است که بزودی اجرایی خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، علیرضا آزادبر، دبیر شورای سیاست گذاری سما استان گیلان امروز(26 آذر) در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر سما واحد رشت با گرامیداشت هفته پژوهش گفت: با حضور اعضای هیات علمی متخصص، ظرفیت‌ها در سما افزایش یافته ومی‌توان از این بستری که فراهم شده برای توسعه همه جانبه سما و استان استفاده کرد.

وی با اشاره به مطالبه مقام معظم رهبری از مراکز دانشگاهی در خصوص تولید علم گفت: سما واحد رشت وظیفه خود می‌داند با توجه به فرمایشات رهبری نقش خود را به عنوان یک مرکز دانشگاهی در این زمینه ایفاء کند.

آزادبر افزود: سما از طرح‌های پژوهشی دانش آموزی، دانشجویی در جهت تجاری سازی و تبدیل آن به محصول حمایت می‌کند.

معاون سما واحد رشت راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان را جز برنامه‌های اولویت دار سما دانست و ادامه داد: در حمایت از طرح‌های پژوهشی کوتاهی نخواهیم کرد و خود را ملزم به اجرای این طرح‌ها در جهت توسعه سما می‌دانیم.

وی از راه اندازی یک مرکز علمی در سما واحد رشت تحت عنوان پژوهش سرا خبر داد و تصریح کرد: برگزاری جشنواره علم تا عمل در سما از برنامه‌های است که بزودی اجرایی می‌شود.

مهندس موسی صرفجو، رئیس دانشکده فنی و حرفه‌ای سما واحد رشت در مراسم مذکور با گرامیداشت هفته پژوهش اظهار کرد: پژوهش در اصول مهندسی ابتدا با فکر و اندیشه شروع می‌شود و ارائه دادن فکر زیبا یک هنر است.

وی افزود: ایجاد بانک ایده و فکر در دانشکده سما جز برنامه‌های است که بزودی اجرایی خواهد شد.

صرفجو برخی از مهمترین برنامه‌های دانشکده سما واحد رشت را بر شمرد و خاطر نشان کرد: تجلیل از 93 پژوهشگر برتر سما در حوزه دانش آموزی، دانشجویی کارکنان و اساتید یکی از این برنامه‌هاست.

وی با بیان اینکه وجود بیش از 17 هزار جلد کتاب در کتابخانه دانشکده سما واحد رشت آن را به بزرگترین کتابخانه سما در کشور تبدیل کرده که همه طالبان علم می‌توانند از این مجموعه عظیم استفاده کنند، خاطرنشان کرد: اشتراک 40 مجله علمی و پژوهشی برای استفاده دانشجویان و اساتید دانشکده یکی از منابع معتبر علمی در این زمینه است.

رئیس دانشکده سما واحد رشت با بیان اینکه برگزاری سخنرانی علمی و کارگاه‌های آموزشی یکی دیگر از برنامه‎های این دانشکده در هفته پژوهش است یاد آورشد: تاکنون 17 سخنرانی علمی و بیش از 15 کارگاه آموزشی برگزار شده است.

پایان پیام/

کد خبر 425078

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha