به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، مسئول دبیرخانه امور مساجد استان کردستان در این نشست که در خصوص امکانات، تجهیزات، اوقات فراغت، کلاس طرح 1445، نیازهای آموزشی و برپایی محافل قرآنی و برنامه های تفریحی کانون برپا شد، مسجد را متعالیترین جایگاه عبادت و پرستش و ذکر و مناجات با حق تعالی دانست و گفت: مسجد کانون فرهنگی و سرچشمه نظر معارف، تعلیم و تربیت، سیاست و جهاد، اقتصاد و مسایل اجتماعی است.
کامل گلباغی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری و رسالت فرهنگی نظام اسلامی، خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگی باید کارهای بسیار زیادی صورت گیرد و این نیاز به تلاش همگان برای به ثمر رسیدن آن است.
وی بر ضرورت تقویت و توسعه کانون های فرهنگی و هنری مساجد تاکید کرد و بیان داشت: این امر باید در اولویت برنامه های فرهنگی مسجد محور قرار گیرد.
مسئول دبیرخانه امور مساجد استان کردستان، شناسایی استعدادهای جوان، ترغیب و تشویق آنان و ایجاد زمینه برای شکوفایی استعدادهای جوان را از مؤلفه های تاثیرگذار در جذب نسل جوان به مساجد و کانون های مساجد عنوان کرد و افزود: تعامل و هماهنگی فعالان عرصه مسجد در رسیدن به این هدف نقش مؤثری دارد.
گلباغی خاطر نشان کرد: رسالت اصلی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، اشاعه بیداری فرهنگی در جامعه است و در صورتی که مساجد به رسالت خود توجه داشته باشند، موجب بیداری جامعه میشوند.
وی با اشاره به اهمیت پر کردن اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در تابستان، گفت: برنامه ها و فعالیت های ارایه شده بر این اساس باید به گونه ای باشد که افراد با میل، انگیزه و اشتیاق درونی خود در یکی از محورهای مرتبط با فعالیت های تابستانی کانون ها شرکت نموده و نتیجه این ارتباط پربرکت، افزایش معلومات دینی و فرهنگی باشد.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کردستان افزود: اوقات فراغت فرصتی است مغتنم به منظور فراهم آوردن بستری مناسب برای جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به برنامه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد که این امر با برنامه ریزی جامع و دقیق، استفاده از تمام ظرفیت ها، تنوع بخشی به فعالیت ها و برنامه ها و نیز اهتمام نسبت به اجرای فعالیت های شادی آفرین و نشاط آور در پرتو آموزه های دینی محقق می شود.
گلباغی خاطر نشان کرد: اگر برنامه های اوقات فراغت در راستای علاقه، نیازها، امکانات مفید و متناسب با مقطع سنی و جنسی باشد، خروجی مطلوب تری خواهیم داشت.
این مقام مسئول به برپایی محافل قرآنی در کانون اشاره کرد و گفت: برپایی محافل قرآنی فرصت مناسبی برای اشاعه فرهنگ قرآنی است باید جوانان و نوجوانان را با محافل قرآنی آشنا کرده و زمینه حضور آنها را در اینگونه محافل فراهم آوریم.
مسئول دبیرخانه هیئت نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کردستان با اشاره به اینکه محافل انس با قرآن یکی از گام های مهم برای ترویج فرهنگ قرآنی است، اذعان داشت: انس با قرآن مایه نجات انسان ها از گرفتاری در دام شیطان است زیرا که قرآن در طول تاریخ معجزه های فراوانی را از خود بر جای گذاشته و چه بسا کسانی که با تقرب به سوی درگاه الهی و آشنایی بیشتر با این کتاب آسمانی اثرات و شگفتی های آن را به مرور زمان احساس می کنند.
مسئول کانون حضرت امام حسن مجتبی سنندج نیز در ادامه به نیاز های دوره های آموزشی در این کانون اشاره کرد و گفت: دوره های دف نوازی و مولودی خوانی و و دوره های پژوهشی در این این کانون اجرا خواهد شد.
قباد زمانی اظهار داشت: برنامه های کلاس اوقات فراغت، برپایی کلاس های 1445، برپایی دو کلاس خوشنویسی و قرآنی و آموزش کتب درسی را از برنامه های این کانون ذکر کردو گفت: برپایی جلسات و محافل قرآنی از دیگر برنامه های اجرایی این کانون می باشد.
وی بر تشکیل چارت تشکیلاتی کانون برابر دفترچه ره توشه آسمانی و تشکیل جلسات کانون به صورت مستمر تاکید کرد.
پایان پیام/
نظر شما