به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمدنهاوندیان، رئیس دفتر رئیس جمهور امروز(25 آذر) در آئین گرامیداشت شهید مفتح در تویسرکان گفت: همزمانی سالروز شهادت شهید مفتح با وحدت حوزه و دانشگاه و مبارزه با خشونت نشان از اعلام روز جهانی مبارزه با خشونت است.
وی افزود: اعلام روز جهانی مبارزه با افراطی گری به دلیل این است که در سال های گذشته رئیس جمهور در جمع ملل متحد قطع نامه ای بر علیه افراطی گری بیان کردند.
وی تصریح کرد: امروز با زبانه کشیدن آتش تروریسم توسط گروهی موسوم به داعش و درگیر شدن بسیاری از کشورهای خاورمیانه، آسیایی، آفریقایی و اروپایی به حسن تشخیص ایران اسلامی اذعان کرده است.
رئیس دفتر رئیس جمهور اظهار داشت: بعد از سه دهه تبلیغات ضد شیعه و اسلام در رسانه های بین المللی به ناچار سر خضوع در برابر ایران فرود آوردند.
نهاوندیان ابراز کرد: در طی یکسال گذشته راهی که ایران انتخابات کرده اعم از مقابله با ریشه های اجتماعی، مبارزه با خشونت های افراطی، مشارکت مردم، توسعه اقتصادی و گفتگوی فرهنگی است.
وی گفت: شهید مفتح نماد پیوند حوزه و دانشگاه و مبارزه با افراطی گری و خشونت است که سالروز شهادت این شهید بزرگوار با این دو موضوع یکی شده است.
وی با بیان اینکه باید خشونت و افراط گری را ریشه یابی کرد، ادامه داد: این در حالیست که راه مقابله با ساخته و پرورده شدن ماشینهای کوکی تروریسم این است که چشم و گوش مردم را باز کنیم.
رئیس دفتر رئیس جمهور با اشاره به نقش روحانیت در مبارزه با خشونت، خاطرنشان کرد: روحانیت با سخنرانی خود در راستای معارف و مفاهیم دینی می توانند این مهم را بازگو کنند.
نهاوندیان با بیان اینکه نخستین و اصلی ترین عامل در حوزه و دانشگاه گسترش علم است، گفت: همچنین علم و حلم در حوزه و دانشگاه علم و حلم در حوزه و دانشگاه برای مقابله با ریشههای افراطی و خشونت در جامعه ضرورت دارد.
وی تصریح کرد: بالا بردن قدرت تحمل، انتقاد پذیری و گسترش علم باید در جامعه وجود داشته باشد و برای تداوم و حفظ انقلاب نیاز به علم و حلم است.
وی با بیان اینکه خانواده ها موجب گسترش فرهنگ انقلاب اسلامی می شوند، گفت: این در حالیست که برای مبارزه با ریشههای افراطی و خشونت در جامعه همگان اعم از خانوادهها و مدارس حوزه و دانشگاه و رسانهها وظیفه دارند.
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه افراد به دنبال احزاب و گروه های سیاسی نباشند، افزود: این مهم با اسلام منافات دارد و افراد باید جهت گیری اعتدال صحیح و منطبق بر اسلام داشته باشند.
پایان پیام/
نظر شما