به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی شهیدی محلاتی، رییس بنیادشهید و امور ایثارگران در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و تجلیل از پژوهشگران حوزه ایثار و شهادت که صبح امروز در ساختمان رسول نژاد این بنیاد برگزار شد، گفت: یکی از اصل هایی که از کودکی به ما آموخته اند، نبوت است.
وی افزود: خدا برای هدایت و راهنمایی بیشتر افرادی را به عنوان پیامبر فرستاده است تا آنان جامعه را هدایت کنند.
حجت الاسلام شهیدی تصریح کرد: خداوند در قرآن انگیزه نازل کردن پیامبران را روشنگری، هدایت و پیاده کردن عدالت در جامعه بیان کرده است.
وی با بیان اینکه رسالت اصلی پیامبران فرهنگسازی بوده است، اظهار کرد: امروز در جامعه اگر فریاد ایثار و شهادت می زنیم به این نتیجه رسیده ایم این همان فرهنگی است که پیامبران در زمان خود آمدند تا بتوانند فرهنگ موجود در آن زمان را تغییر دهند.
رییس بنیادشهید و امور ایثارگران با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت غیر از فرهنگ عاشورا نیست، افزود: این فرهنگ را امام حسین (ع) به وجود آورد که باید بر روی این فرهنگ کار شود.
وی 2 مأموریت اصلی بنیادشهید را در سال اول روی کار آمدن این دولت رسیدگی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دانست و گفت: رسیدگی و بررسی مشکلات ایثارگران و پرسنل بنیاد از دغدغه های ما بود که در این زمینه گام هایی برداشته شد که این مسیر ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه امسال در سال دوم روی کار آمدن دولت تدبیر و امید هستیم، اظهار کرد: در زمینه نشر فرهنگ ایثار و شهادت سال گذشته گام هایی برداشته ایم اما امسال به این مسئله توجه بیشتری شده است و امروز باید پژوهش ها درباره فرهنگ ایثار و شهادت باشد.
حجت الاسلام والمسلمین شهیدی افزود: پژوهش به معنای تحقیق است و باید تمام ابعاد فرهنگ ایثار و شهادت را با پژوهش بررسی کنیم.
وی با اشاره به مراسم پرشکوه عزاداری اربعین در کربلا بیان کرد: این همه جمعیت با وجود تهدیدهای داعش، عوامل اسراییل و آمریکا برای عزاداری اربعین در یک شهر کوچک جمع شده اند و این مسئله برای دنیا قابل پژوهش است.
رییس بنیادشهید با بیان اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باید با یک پژوهش خوب به نسل آینده منتقل شود، اظهار کرد: نامه هایی که از شهدا رسیده است قابل پژوهش است و بنیادشهید با رویکرد جدید به پژوهش وارد شده است و هدف مرکز پژوهش های این بنیاد راه اندازی یک اتاق فکر است.
وی با بیان اینکه مسئله محوری در پژوهش اهمیت دارد، تصریح کرد: کار نو و جدید باید در پژوهش در زمینه فرهنگ ایثار و شهادت صورت گیرد.
به گفته وی، باید در جامعه نسبت به مسایل جنگ و ایثارگری، پژوهش های زیادی صورت گیرد.
وی با تاکید بر اینکه برخی ها نسبت به فرزندان شهدا و ایثارگران نگاه نسبتا خوبی ندارند، اظهار کرد: چرا باید فرزندان شهدا و ایثارگران در مدرسه، دانشگاه و محیط کار نگویند یک فرزند شهید یا ایثارگر هستند و باید این مشکل را با پژوهش بررسی کرد و آسیب شناسی کنیم چرا که فرزند یک شهید و ایثارگر بودن افتخار است.
پایان پیام/
نظر شما