به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، مدرس دانشگاه و پژوهشگر حوزه فرهنگ و رسانه که به عنوان مدرس در این کارگاه حضور داشت با بیان اینکه 83 درصد از اطلاعات ما از طریق دیدن و 11 درصد از طریق شنیدن دریافت می شود، اظهار کرد: اگر به توسعه کشور و جامعه خود می اندیشیم باید سواد رسانه ای خود را بالا برده و مباحث را تجزیه و تحلیل کنیم.
صالح اصغری، افزود: امروزه فهم ما از واقعیت ها عوض شده و فهم درک ما از دنیای پیرامون خود از طریق رسانه ها رقم می خورد و هدف سواد رسانه ای این است که مخاطبین را پرورش داده که به آنچه خواهان آن هستند برسند.
وی، با اشاره به اینکه رسانه ابزاری است که مساله ای را می تواند بالا ببرد و یا پایین بیاورد، تصریح کرد: چگونگی استفاده از ابزار رسانه ای از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.
این مدرس دانشگاه، گفت: مخاطب ما پیام های رسانه ای را به طورکامل دریافت می کند اما در آن هیچگونه تفکری نمی کند و آن چیزی که مخاطب را به تولید کننده ای خلاق و مصرف کننده ای متفکر تبدیل می کند سواد رسانه ای است.
مدیر کل سازمان تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این کارگاه آموزشی، گفت: توجه به جایگاه بالای رسانه ها افزایش سواد رسانه ای نیز از اهمیت و ارزش بالایی برخوردار است.
حجت الاسلام مسعود صفی یاری، با بیان اینکه هم اکنون جنگی که بر علیه ما وجود دارد جنگ نرم است افزود: اگر اراده کنیم و با عزمی راسخ وارد میدان شویم بدون شک در این جنگ نرم نیز همانند جنگ سرد و جنگ نظامی پیروز میدان خواهیم بود.
وی، تصریح کرد: مقام معظم رهبری بحث فرهنگ رزمندگی را بسیار مطرح کرده و از وضعیت فرهنگی بارها ابراز نگرانی کرده اند لذا درک این نگرانی و باور وجود جنگ نرم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
این مقام مسئول با بیان اینکه اگر رسانه های ما این موضوع را باور نداشته باشند مسئولان و مردم نیز باور ندارند، گفت: رسانه های ما باید با افزایش سواد رسانه ای به درک واقعی این موضوع رسیده وان را به جامعه منتقل کرده و وارد صحنه شوند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی کردستان با بیان اینکه فضای مجازی و قلم اسلحه ما است و دشمن امروز از این طریق با ما در جنگ است، خاطر نشان کرد: صاحبان قلم و اندیشه باید سواد رسانه ای خود را افزایش داده و بتوانند با توطئه های دشمن مقابله کنند.
پایان پیام/
نظر شما