به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد قزوین، پروفسور مهدی الوانی در جمع دانشجویان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی قزوین بیان کرد: بهترین استراتژی در دنیای شفاف، صداقت است و حكومت های موفق، حكومت هایی هستند كه با شهروندان خود صادق باشند.
وی با اشاره به آموزهها و توصیههای ادیان مختلف در خصوص رعایت صداقت افزود: آینده متعلق به سازمان هایی است كه دروغ نمی گویند و این شفافیت باعث از بین رفتن فساد میشود و فسادهای جامعه امروز به دلیل نبود صداقت است.
پدر علم مديريت ايران با انتقاد از وابستگی بیش از حد به تكنولوژی و ابزار دیجیتال و كمك آموزشی در آموزشگاه ها و دانشگاههای كشور تصریح كرد: رابطه استاد و دانشجو مفاهمه است، نه مكالمه؛ یعنی این دو باید با یك ارتباط چهره به چهره یكدیگر را درك كنند و به یك فهم متقابل برسند، نه این كه تنها مكالمه داشته باشند.
وی اعلام کرد: از جمله مضرات دنیای مدرن، سپردن همه امور به ربات و ماشین است که کاری غلط است و قضاوت و تصمیمات انسانی نباید از یك سازمان حذف شود، زیرا در آن صورت، روح از آن سازمان خواهد رفت.
در ادامه عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران و مدیر علمی گروه منابع انسانی در سازمان مدیریت صنعتی ایران اظهار کرد: در دنیای امروز و در هر سازمان یك آدم حرفه ای، هیچگاه بی اخلاق نیست و صادق است، شایستگی های آن شغل را دارد و قدر زمان را می داند.
جزنی با اشاره به تفاوت اخلاق حرفه ای در جوامع و سازمان های مختلف خاطر نشان کرد: عوامل فردی، سازمانی، تأثیر رئیس، كدها، سیاست های اخلاقی و همچنین فرهنگ سازمانی، عواملی هستند كه رفتار اخلاقی ما را در محیط كار شكل می دهند.
وی یادآور شد: اخلاق نسبی است و در شرایط و محیط های مختلف یكسان نیست؛ ممكن است یك مسئله اخلاقی در جایی خوب و در جای دیگر بد قلمداد شود.
پایان پیام/
نظر شما