به گزارش خبرنگار احزاب خبرگزاری شبستان، مبارزه با استبداد یکی از مهمترین وظایف حرکت دانشجویی، رئیسجمهور باید اجازه صحبت به منتقدان را میداد، دانشجویان امروز هم جای ما بودند لانه جاسوسی را تسخیر میکردند، دشمن با ترفند تردید در مبارزه و مقاومت به مقابله با ملت ایران آمده است برخی از اخبار حوزه احزاب در هفته گذشته بود.ادامه رویدادهای این حوزه را در ادامه میخوانید:
باشگاه خبرنگاران: فتنه ۸۸ ضربه بزرگی به اقتصاد کشور وارد کرد/ همه شجاعت و جسارت پذیرفتن خطرات اجرای طرح هدفمندی را در دولت هاشمی نداشتند
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران با اشاره به جلسه مرحوم عسکراولادی با میرحسین موسوی گفت: موسوی تاکید داشت که من خودم بسیجی هستم و برای انقلاب هزینه گذاشتم، شما نگران نباشید من حتما از چارچوب بیرون نمیروم.
یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن تهران مهمان این هفته برنامه «شناسنامه» بود که به سردبیری محمدحسین رنجبران از شبکه سوم سیما پخش شد. بحران مالی سال 72 دولت هاشمی رفسنجانی، چرایی اجرا نشدن طرح هدفمندی یارانهها در دولت ششم و جزئیات جلسه عسگر اولادی با میرحسین موسوی در سال 88 ازجمله محورهای گفتوگو این برنامه بود
احزاب، ضربهگیر نظامند/ با تصویب «سیاست کلی انتخابات» کسی به خاطر انتخابات نگرانی نخواهد داشت
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: امیدواریم شاهد سیاستهای جامعی باشیم تا در چارچوب آن قوانین عادلانهای وضع کنیم، که پس از آن هیچکس به خاطر انتخابات و مقدمات و مؤخرات آن نگرانی نداشته باشد.
آیتالله «هاشمی رفسنجانی» در دیدار دبیران کل هفت حزب سیاسی کشور از جریانهای اصولگرا، اصلاحطلب و مستقل، با یادآوری و گرامیداشت 16 آذر و روز دانشجو و تبریک آن به همه دانشجویان کشور در دانشگاههای داخل و خارج، گفت: دانشجو دو امتیاز مثبت دارد که علاوه بر آگاهی، ذهنیاتش به وابستگیها آلوده نیست.
آیتالله هاشمی رفسنجانی با تأکید بر نقش و جایگاه ارزشمند دانشگاهیان، دانشجویان و تحصیلکردگان فرهیخته که مجموعه بزرگی برای کشور هستند، گفت: در نظام جمهوری اسلامی ایران که مبنای آن مردم هستند، باید توجه و عنایت و تأکید بیشتری به نقش جوانان بویژه دانشجویان و تحصیل کردگان و استادان برای مسؤولیتهای مدیریتی و اجرایی کشور داشت.
مبارزه با استبداد یکی از مهمترین وظایف حرکت دانشجویی/ راهپیمائی اربعین قدرتنمایی اسلام ناب در برابر اسلام آمریکایی است
دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی گفت: راهپیمایی اربعین قدرتنمایی اسلام ناب در برابر اسلام آمریکایی است؛ ما با فرهنگ نبوی و علوی به عنوان اصلیترین نسخه اسلام میتوانیم بر نسخههای بدلی غلبه کنیم.
«محمدنبی حبیبی»، دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی در پایان نشست دبیران این حزب، با اشاره به شرکت همه مذاهب اسلام و حتی ادیان دیگر در این راهپیمایی عظیم بیان داشت: راهپیمایی اربعین میتواند آغازی برای راهپیمایی بزرگ جهانی علیه ستم و استبداد و استکبار جهانی باشد و مسیر تاریخ معاصر میتواند از مسیر این راهپیمایی بگذرد. این راهپیمایی نماد بزرگ جهانی شدن اسلام با تکیه بر فرهنگ اهل بیت(ع) است. ما با فرهنگ نبوی و علوی به عنوان اصلیترین نسخه اسلام میتوانیم بر نسخه های بدلی اسلام غلبه کنیم. اصولاً واقعه عاشورا و اربعین حسینی متعلق به همه انسانها است.
حبیبی با اشاره به پدیده داعش و حرکتهای تکفیری تصریح کرد: اتاق فکر جریان تکفیری در رژیم صهیونیستی است که با مشارکت فکری آمریکا و انگلیس اداره میشود. هدف آنها در هم شکستن مقاومت و ایجاد حاشیه امن برای رژیم خونخوار صهیونیستی و اشغالگر قدس است. لذا راهپیمایی اربعین بزرگترین مانور قدرت در برابر نسخه جعلی اسلام آمریکایی در جوامع اسلامی است.
فارس: کمیته احیای خانه احزاب منحل نشده است/ سخنگوی خانه احزاب بهزودی تعیین میشود
یک عضو ادوار خانه احزاب از تعیین سخنگو برای شورای مرکزی خانه احزاب خبر داد و گفت: وی جزئیات کامل در رابطه با بحث خانه احزاب را تبیین خواهد کرد.
فاطمه راکعی عضو ادوار خانه احزاب خبر انحلال کمیته احیای خانه احزاب را تکذیب کرد و گفت: این کمیته در حال حاضر منحل نشده است اما عملاً کاری نمیکند.
وی درباره آخرین وضعیت بازگشایی خانه احزاب نیز از تعیین سخنگو برای خانه احزاب خبر داد و تصریح کرد: پس از تعیین سخنگو جزئیات کامل در رابطه با بحث خانه احزاب تبیین خواهد شد.
نخستین اجلاس احزاب اسلامی جهان در «هفته وحدت» برگزار میشود/ برگزاری جلسه هماهنگی اجلاس در لبنان
مسئول بینالملل حزب مؤتلفه از برگزاری نخستین اجلاس احزاب اسلامی جهان در هفته وحدت خبر داد و گفت: جلسه ستاد برگزاری اولین اجلاس احزاب اسلامی به منظور هماهنگی بیشتر در لبنان تشکیل خواهد شد.
حمید رضا ترقی مسئول بینالملل حزب موتلفه از برگزاری نخستین اجلاس احزاب اسلامی جهان در تهران در هفته وحدت خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در تاریخ 12 تا 17 ربیعالاول مصادف با 14 تا 19 دی در تهران برگزار میشود.
ترقی افزود: این اجلاس از سوی حزب موتلفه اسلامی و مجمع جهانی تقریب مذاهب برگزار میشود و در این اجلاس، هیأت موسس و احزاب کشورهای اسلامی حضور خواهند داشت.
مسئول بینالملل حزب موتلفه با بیان اینکه ما از همه این احزاب اسلامی به دلیل تعداد زیاد آنها دعوت نکردهایم، تصریح کرد: اجلاس مقدماتی این اجلاس، سال 86 با حضور 14 حزب اسلامی کشورهای منطقه برگزار شد.
تسنیم: دبیرکل حزب کار ابقاء شد
علی حسینی سخنگوی حزب اسلامی کار با اشاره به جلسه شورای مرکزی حزب اسلامی کار، گفت: شب گذشته جلسه شورای مرکزی حزب اسلامی کار با حضور اعضای این شورا برگزار شد و انتخاب دبیرکل در دستور کار این شورا قرار داشت.
وی ادامه داد: در این جلسه پس از رایگیری درباره انتخاب دبیرکل، آقای حسین کمالی به اتفاق آراء مجددا در سمت دبیرکلی حزب اسلامی کار ابقاء شد.
رئیسجمهور باید اجازه صحبت به منتقدان را میداد
دبیرکل حزب مردمسالاری گفت: رئیسجمهور باید اجازه میداد منتقدان دانشجو صحبت کنند و امیدوارم اینگونه نبوده باشد که مسئولان دانشگاه عامدانه خواسته باشند در خصوص تشکلها سنگاندازی کنند.
مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردمسالاری در جمع دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی، درباره لغو سخنرانی مدیرمسئول روزنامه کیهان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گفت: لغو سخنرانی آقای شریعتمداری کار درستی نبود، البته بسیج دانشجویی هم سخنرانی من را لغو کرد.
وی افزود: رئیسجمهور هم باید اجازه میداد منتقدان دانشجو روز گذشته صحبت کنند. امیدوارم اینگونه نبوده باشد که مسئولان دانشگاه عامدانه خواسته باشند در خصوص تشکلهای دانشجویی سنگاندازی کنند.
کواکبیان خاطرنشان کرد: از نظر من 5 ویژگی را باید برای حرکتها و تشکلهای دانشجویی درنظر گرفت.
عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تصریح کرد: شکی نیست که دولت نهم و دهم در مقایسه با دولت هفتم و هشتم مقداری خوب عمل نکردند و شاهد خمودگی و رکود در حرکتهای دانشجویی بودیم.
دانشجویان امروز هم جای ما بودند لانه جاسوسی را تسخیر میکردند
یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: اگر شرایط به همان زمان (دوران تسخیر لانه جاسوسی) برگردد، نیازی نیست که ما و دیگران باشیم، شما هم در همان شرایط قرار بگیرید و رفتاری که با شما بشود، شما هم همین اقدام را انجام میدهید.
عباس عبدی فعال سیاسی اصلاحطلب در جلسه پرسش و پاسخ نشست دانشجویی در پاسخ به سوالی درباره تسخیر لانه جاسوسی و دفاع از آن گفت: به نظرم میآید که اگر شرایط به همان زمان برگردد نیازی نیست که ما و دیگران باشیم، شما هم در همان شرایط قرار بگیرید و رفتاری که با شما بشود، شما هم همین اقدام را انجام میدهید.
وی افزود: خود آمریکایی نیز پیش بینی تسخیر لانه جاسوسی را میکردند، در گفتوگویی که لیندرف مسئول سیاسی کنسولگری آمریکا در ایران بیان میکند، گفته است که شواهد بسیار زیادی وجود دارد که خود آمریکا دریافته بود که حتی اگر این کار هم (تسخیر لانه جاسوسی) رخ نداده بود، معلوم نبود چه وضعیتی در مورد آینده برای سفارت ما پیش میآمد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب تصریح کرد: این که عمل آن روز را با شرایط امروز بسنجیم، نوعی استنباط است؛ میتوان در مورد هر چیزی این استنباط را انجام داد و نتیجه این مسئله (مقایسه شرایط امروز با آن زمان و تسخیر لانه جاسوسی) قطعا منفی خواهد بود.
عبدی در ادامه در خصوص ابزار پیشمانی عدهای مانند امیرانتظام ادامه داد: کتاب ایشان را بخوانید، یک دو جلدی است؛ چاپ اول که من مشاهده کردم ابتدای کتاب متوجه شدم که همه چیزهای که بیان کرده و شواهدی که بیان کرده است، هیچ ربطی به تسخیر لانه جاسوسی ندارد و کاملا معلوم است که وی ناراحت بوده و از روی عصبانیت حرفهایی گفته است و بعد از یک سری انتقادات، آقای امیر انتظام سکوت کرد و دیگر حتی پاسخی هم نداد.
وی در پاسخ به این سوال که آیا شما فتنه را خط قرمز میدانید یا نه؟ پاسخ داد: من در جایگاهی نیستم که بخواهم خط قرمز نظام را تعیین کنم؛ نظرم در مورد قضییه سال 88 کاملا متفاوت است و نظر من با اصولگرایان و حتی با دوستان اصلاح طلب فرق میکند.
مهر: تاکید رئیس مجمع تشخیص بر حضور احزاب در دستگاههای اجرایی
دبیر کل حزب آبادگران جوان ایران اسلامی گفت: به مناسبت روز دانشجو ۷ حزب با هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار کردند.
حسن بیادی دبیر کل حزب آبادگران جوان ایران اسلامی به دیدار ۷ حزب اصولگرا، اصلاح طلب و مستقل با آیت الله هاشمی رفسنجانی اشاره کرد و گفت: حزب ایران اسلامی، جمعیت مستقل ایرانی اسلامی، جمعیت جوانان انقلاب اسلامی، جامعه اسلامی فرهنگیان، جمعیت فدائیان اسلام، جمعیت آبادگران جوان، و حزب فرزندان ایران صبح امروز با رئیس مجمع تشخیص نظام دیدار کردند.
وی افزود: در این دیدار آیت الله هاشمی تحلیلی درباره روز دانشجو داشت و تاکید کرد که همانند قبل از انقلاب، دانشجویان باید در صحنه حضور داشته باشند.
بیادی به سخنان هاشمی رفسنجانی درباره نقش روشنگری دانشجویان در جامعه اشاره کرد و گفت: به گفته هاشمی رفسنجانی جامعه ما باید از نظرات و دیدگاههای روشنگرایانه دانشجویان استفاده کند.
دبیر کل حزب آبادگران جوان ایران اسلامی به تاکید هاشمی رفسنجانی بر تقویت احزاب در جامعه اشاره کرد و یادآور شد: آقای هاشمی بر حضور تاثیرگذار و پررنگ احزاب بر دستگاههای اجرایی اشاره کرد و تاکید داشت حضور احزاب در دستگاههای اجرایی سبب پاسخگویی عملکرد به مردم می شود.
دشمن با ترفند تردید در مبارزه و مقاومت به مقابله با ملت ایران آمده است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در صحنه رویارویی با استکبار همیشه ملت ایران پیروز بوده است، گفت: امروز دشمن با ترفند زیر سئوال بردن مبارزه و مقاومت به مقابله با ملت ایران آمده است.
سعید جلیلی در همایش تا مبارزه هست ما هستیم که به مناسبت 16 آذر در دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: مستکبران برای رسیدن به اهداف خود از زور استفاده می کنند اما تنها زور کافی نیست و آن چیزی که به این موضوع پیچیدگی میدهد استفاده از تزویر در کنار زور است.
وی افزود: آنها علاوه بر زور می خواهند توجیهاتی داشته باشند و منطقی برای خود درست کنند، آن منطق انکار حقیقت است و استکبار مبانی خود را بر اساس انکار حقیقت طراحی می کند.
جلیلی گفت: تزویر در انکار حقیقت شکل می گیرد. استکبار برای آنکه بتواند از حقیقت فرار و آن را انکار کند باید حقیقتی دروغین برای خود درست کند. لذا میبینید در چند قرن اخیر آنچه که در مبانی تمدن خودشان دنبال می کند حقیقت مبنا نیست بلکه چیزی است که نفعشان است و آن را به حقیقت نزدیک می کند.
وی تصریح کرد: اگر شما می بینید که امروز کسانی در برابر حقیقت، حقوق، ارزشها و آرمانهای دیگر ملتها می ایستند منطقشان این است که زور و تزویر استفاده کنند.
عضو مجمع تشخیص محصلت نظام با اشاره به انواع مواجهه با تزویر دنیای استکبار گفت: یک شکل این است که وقتی در مقابل این زور و تزویر تسلیم می شوند.
وی افزود: سال 88 سفری به ژاپن داشتند و در دیدار با نخست وزیر این کشور، یک شاهدی از فاجعه هیروشیما می گفت آنچه که بر سر ما آمده حق مان بوده است و این یک نوع تسلیم در برابر این نگاه استکباری است.
بررسی بهتر طرح ها و لوایح با استانی شدن انتخابات مجلس
عضو شورای مرکزی جبهه پیروان خط امام و رهبری، استانی شدن انتخابات مجلس را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این طرح زمینه ورود نمایندگان کلان نگر به مجلس را فراهم می سازد.
با اشاره به تصویب یک فوریت بررسی طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: این طرح تازگی ندارد و در ادوار گذشته مجلس نیز از سوی نمایندگان مطرح شده بود.
وی با اشاره به معایب و محاسن این طرح ادامه داد: اگر چنانچه برآیند اکثریت مجلس محاسن این طرح را بر معایب آن ترجیح دهند این طرح تصویب خواهد شد. در صورت تصویب شدن این طرح نمایندگان بهتر می توانند به وظیفه نمایندگی خود که همانا تصویب قانون و نظارت بر حسن اجرای قوانین است، برسند چراکه اساسا رسیدگی به مشکلات حوزه های انتخابیه بخشی از وقت نمایندگان را می گیرد و نمایندگان فرصتی برای مطالعه طرح ها و لوایح ندارند.
پایان پیام/
نظر شما