به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی دادگستری این استان، جعفر داراب خانی، در نشست پیشگیری از وقوع جرم با حضور کارشناسان دستگاه های اجرایی استان، اظهار کرد: 23 دستگاه در زمینه پیشگیری از وقوع جرم و بزهکاری اجتماعی نقش آفزینی می کنند.
وی، افزود: هفت وظیفه در راستای جلوگیری از بروز جرائم برعهده معاونت پیشگیری از وقوع جرم برای دادگستری ها مشخص شده که تعیین راهبردها و سیاست های کلان پیشگیری از وقوع جرم، تبیین نوع و حدود اختیارات دستگاه های اجرایی، اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از اطاعه دادرسی در محاکم قضایی ، ایجاد زمینه پیشگیری از وقوع جرم و توسعه، هم پوشانی و استفاده بهینه از مقررات موجود از مهم ترین این موارد است.
معاون دادگستری ایلام، یادآور شد: این معاونت در راستای آگاهی بخشی و توسعه مشارکت مردم در برنامه های در دست اجرا 400 برنامه کارشناسی با عنوان میزان را در طول سه سال گذشته با رویکرد پیشگیری از وقوع جرم در صدا و سیمای مرکز استان اجرا کرده است.
داراب خانی، تاکید کرد: 200 متن پیشگیری نیز در حوزه صدا و 150 برنامه نیز به صورت کپشن با رویکرد جلوگیری از وقوع جرائم اجتماعی در رسانه محلی استان پخش شده است.
وی، انتشار 13 میلیون و 500 هزار پیامک، دو میلیون پیام صوتی و پخش 500 هزار نسخه بروشور در چارچوب آگاهی بخشی به مردم در خصوص خطرهای بروز جرائم را از دیگر فعالیت های این معاونت در طول سه سال گذشته عنوان کرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری ایلام، گفت: 75 نشست با حضور دستگاه های مختلف اجرایی به منظور هم افزایی بیشتر در جلوگیری از جرائم تاکنون برگزار شده و 20 تفاهم نامه نیز منعقد شده است.
داراب خانی، شناسایی جرائم اولویت دار را از مهم ترین برنامه های این معاونت برشمرد و اظهار کرد: بانک اطلاعاتی سارقان استان نیز تدوین شده و شناسایی مناطق آلوده به جرائم و تدوین وظایف دستگاه های مختلف در پیشگیری از وقوع جرم نیز در دستور کار دادگستری ایلام قرار گرفته است.
وی، خاطرنشان کرد: معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ایلام آگاه کردن نوجوانان و جوانان از آثار زیانبار بروز نابهنجاری ها را از برنامه های راهبردی خود می داند و در این راستا اقدام به برگزاری دوره های آموزشی برای دانش آموزان و دانشجویان و همچنین سایر اقشار جامعه کرده است.
پایان پیام/
نظر شما