به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری شبستان٬ مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره سینما حقیقت شامگاه گذشته ۱۶ اذرماه با حضور «حجت الله ایوبی» رییس سازمان سینمایی کشور٬ علیرضا رضاداد٬ حبیب ایل بیگی٬ سیدمحمد طباطبایی نژاد و جمعی از فیلمسازان و هنرمندان در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد. اجرای این مراسم بر عهده علی معلم بود.
سیدمحمد طباطبایی نژاد٬ مدیرعامل مرکز گسترش مستند و تجربی و دبیر این جشنواره در ابتدای مراسم در سخنانی کوتاه با اشاره به شعر مولانا و داستان هزار تکه شدن ایینه و ارتباط ان با حقیقت و سینمای حقیقت٬ گفت: به بهانه هشتمین دوره جشنواره سینماحقیقت گردهم امدیم تا تکه های ایینه مان را جمع کنیم و حقیقت را نظاره گر باشیم که اهلش باید حقیقت را ببیند و نه عکس حقیقت را.
وی در ادامه به برخی هنرمندان مستندساز که دارفانی را وداع گفتند و برخی دیگر که در بستر بیماری هستند اشاره کرد و از مرتضی ندایی٬ مستندسازی که با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کند و همسرش درخواست کرد که به روی صحنه بیایند تا پسر ندایی٬ قطعه موسیقی را به افتخار پدرش بنوازد.
در ادامه بهمن نامور مطلق٬ معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی که برای اهدای جایزه بخش ویژه صنایع دستی به روی صحنه امده بود٬ در سخنانی گفت: سینما می تواند صدای هنرمندان صنایع دستی باشد چراکه سینما می تواند پیچیده ترین سخنان را نیز صریح بیان کند و سینمای مستند به واسطه اینکه به واقعیت و حقیقت نزدیکتر است٬ این نقش را به خوبی ایفا می کند.
وی بیان کرد: هنرهای سنتی اگر حافظه نداشته باشد از بین می رود و در این بین٬ سینمای مستند می تواند ان را حافظه دار کند.
نامور مطلق خاطرنشان کرد: دستاورد سینمای مستند برای ما به ثبت خاطره محدود نمی شود٬ این سینما می تواند حقیقت را دلسوزانه و جسورانه در اختیاز مخاطب قرار دهد.
وی در پایان از همه هنرمندانی که در حوزه صنایع دستی قدمی برداشتند تشکر کرد و گفت: سینما با هنرهای سنتی نه فقط معنویت و تمدن را صادر می کنند بلکه سینما می تواند اصالت و خلاقیت را به هنرهای سنتی برگرداند.
پایان پیام/
نظر شما