به گزارش خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري، سید علی قاسمی، مديركل آموزش و پرورش مازندران امروز(16آذر) در جلسه ستاد همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در باشگاه فرهنگیان مركز استان، با گرامیداشت روز دانشجو و شهادت سه تن از شهدای این واقعه در سال 1332، اظهار كرد: فرهنگ جامعه ما يك فرهنگ ديني است و اين مهم ضرورت همكاري حوزه و نظام تعليم و تربيت را مي طلبد.
وی، به همکاری های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در اين استان اشاره و خاطرنشان شد: رهنمودهای آيت الله طبرسي، نماینده ولی فقیه در مازندران بعنوان رئيس ستاد همكاري حوزه و آموزش و پرورش در استان، برای پویاتر شدن فعالیت این ستاد بسیار موثر بوده و هست.
قاسمی با بيان اينكه در كتب درسی و مفاهیم آموزشی ما مسائل مذهبی و مبانی دینی لحاظ شده است، گفت: برای استفاده درست از اين منبع، بايد از ظرفيت حوزه های علمیه بهره گيريم.
وي با بیان اینکه معتقديم كه مبانی دینی و تربیت دینی بايد در دانش آموزان تقویت شود، تصریح کرد: نه تنها در ايران اسلامي بلكه در همه نظام های تعلیم و تربیت در متون و منابع دینی آنان، جهت گیری های اعتقادی نهفته است.
قاسمی با بيان اينكه سند تحول بنیادین بالاترين سند آموزش و پرورش است، گفت: بر اساس این سند نخستین ساحت تعلیم و تربیت، مقوله اخلاقي و ديني مطرح است.
وي ابراز اميدواري كرد تا در آينده نزديك تعامل و همكاري حوزه به عنوان پرچم دار ديانت در جامعه اسلامي و نظام تعليم و تربيت بيش از پيش گسترش يابد.
حجت الاسلام ناصرشكريان، مديركل سازمان تبليغات اسلامي مازندران نيز در اين نشست با اشاره به همكاري هاي اين نهاد با نظام تعليم و تربيت استان، گفت: تاكنون 25هزار سوال و شبهه از دانش آموزان مازندراني دريافت شده است و براساس اين 6جلد كتاب پاسخ به اين شبهات نيز به چاپ رسيده است.
وي همچنين به فعاليت دبيرستان هاي معارف در مازندران اشاره كرد و افزود: برگزاري گفتمان هاي ديني نيز در مدارس استان به همت طلاب خواهر و برادر درحال برگزاري است.
حجت الاسلام شكريان اظهار كرد: بيش از دو هزار دانش آموز مازندراني در 6مقطع تحصيلي تحت پوشش فعاليت هاي فرهنگي هستند.
پايان پيام/
نظر شما