اختصاص 10 میلیارد تومان به راه آهن خراسان جنوبی در سال 94/ احداث راه آهن رونق اقتصادی استان را بیمه می کند

خبرگزاری شبستان: استاندار خراسان جنوبی با اشاره به قرار گرفتن راه آهن استان در لایحه بودجه 94 ؛ از اختصاص 10 میلیارد تومان به این پروژه در اعتبارات سال ‌آینده خبر داد و گفت: بدون شک راه آهن، استان را از جهت آبادانی و رونق اقتصادی بیمه می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، وجه الله خدمتگزار امروز (16 آذر) در نشست خبری با رسانه های گروهی، اختصاص ردیف مستقل برای احداث راه آهن خراسان جنوبی در بودجه سال 94 را یک موفقیت بسیار ارزشمند برای استان ذکر کرد و اظهار داشت: این مهم در سایه همدلی و همکاری همه مسئولان و به دور از حاشیه ها محقق شده است.

 

وی با بیان اینکه بحث راه آهن در سنوات گذشته نیز مطرح بوده است اما به صورت اجرایی محقق نشده بود، به پیگیری مسئولان ارشد استان و مکاتبات مختلف با رئیس جمهور، هیات دولت و وزیر راه برای لحاظ کردن این مهم در بودجه سال 94 اشاره کرد و افزود: راه آهن خراسان جنوبی امسال 5 میلیارد تومان اعتبار مطالعاتی داشته است که تاکنون 2 میلیارد تومان از آن تخصیص یافته است ولی با کاهش قیمت نفت؛ سازمان مدیریت و برنامه ریزی با قرار گرفتن طرح های جدید در لایحه بودجه سال 94 مخالفت کرد.

 

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه راه آهن مطالبه جدی مردم استان بوده است، ادامه داد: با اختصاص ردیف اجرایی به این مهم، خراسان جنوبی از بن بست نجات پیدا می کند و ظرفیت زیادی برای پیشرفت و عمران استان فراهم می شود.

 

خدمتگزار گفت: در دیدار استانداران شرق کشور با رئیس جمهور؛ خواستار تامین راه ریلی و آب استان و افزایش اختیارات استانداران از دکتر روحانی شدیم.

 

وی با تاکید بر اینکه دولت برای سال آینده 10 میلیارد تومان، سال 95 نیز 227 میلیارد تومان و همچنین در سنوات آینده مبلغ بیشتری برای احداث راه آهن استان در نظر خواهد گرفت، تصریح کرد: این پروژه باید تا پایان سال 1399 به اتمام برسد.

 

نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه در گام اول، اختصاص ردیف اجرایی در لایحه سال 94 برای راه آهن استان حائز اهمیت بود، گفت: اگر این مهم محقق نمی شود، سازمان های نظارتی در صورت اختصاص بودجه به راه آهن استان، مخالفت می کردند.

 

وی افزود: بدون شک راه آهن، استان را از جهت آبادانی و رونق اقتصادی بیمه می کند و فضای کار و اقتصاد پویا و مستمری برای استان ایجاد می شود و همچنین تاثیر بسزایی بر روی فرودگاه خواهد داشت و موجب افزایش رغبت سرمایه گذران خواهد شد.

 

خدمتگزار گفت: راه آهن شرق کشور از چابهار در استان سیستان و بلوچستان شروع شده و با عبور از شهرستان های نهبندان، سربیشه، بیرجند، قاین و فردوس و کال شور به راه ریلی خراسان رضوی متصل می شود.

 

وی از تصویب قانون متوازن استانهای کمتر توسعه یافته با دستور رئیس جمهور خبر داد و گفت: این قانون همزمان با اول آذرماه امسال به معاونت برنامه ریزی رئیس جمهور برای اجرایی شدن، ابلاغ شده است.

 

وی با بیان اینکه رسانه ها از جهت انتقال مسائل و پیگیری آن از مسئولان همواره خوب عمل کرده اند، افزود: امروز بهترین شرایط از جهت توجه دولت به استانهای دور افتاده و کمتر توسعه یافته مانند خراسان جنوبی است و صاحبان رسانه ها باید کمک کنند تا توجه مسئولان عالی رتبه را به استان خراسان جنوبی جلب کنند و فضای توام با نشاط و امید به آینده در مردم ایجاد کنند.

 

استاندار خراسان جنوبی یادآور شد: از محل ماده 180 نیز امسال 500 میلیون تومان برای این مهم در نظر گرفته شده است.

 

خدمتگزار خاطرنشان کرد: پیگیر این هستیم که نمایندگان مجلس را متقاعد کنیم که اعتبارات بیشتری به استانهای محرومی از جمله خراسان جنوبی داده شود تا طعم پیشرفت را بچشند.

 

وی افزود: در کمیسیون تخصصی اقتصادی با نمایندگان مجلس پیگیر تعریف جایگاه قانونی برای استانهای محروم خواهیم بود.

 

وی کمبود آب را یک مشکل کشوری ذکر کرد و گفت: توجه وزیر نیرو و سازمان برنامه ریزی به این مهم معطوف است و مدیران و نمایندگان استان باید با جدیت تامین آب استان را دنبال کنند.

 

خدمتگزار خاطرنشان کرد: در نرخ تسهیلات از صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاران در استانهای محروم باید یک تفاوت جدی حاصل شود، و تخفیف در نرخ این تسهیلات به سرمایه گذاران در استانهای محروم از درخواست های جدی استان است.

 

 

 

پایان پیام/

کد خبر 422657

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha