به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، دکتر عباسعلی نورا، مشاور ریاست و دبیر ستاد نمایندگان تام الاختیار ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در استان ها شب گدشته(13 آذر)در بیست و چهارمین جلسه شورای رؤسای واحد ها و مراکز آموزشی دانشگاههای آزاد اسلامی استان گیلان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، توسعه تحصیلات تکمیلی در واحدهای دانشگاهی را نخستین ملاک سنجش عملکرد واحدهای دانشگاهی دانست و گفت: توجه به طرحهای ماندگار ملاک دوم ارزشیابی واحدهای دانشگاهی است.
وی ادامه داد: طرحهای فرهنگی ماندگار و توجه خاص به این طرحها و شناساندن اسطورههای علمی و فرهنگی کشور، منطقه و دانشگاه آزاد اسلامی و نشانههای ملی کشور به نسل آینده باید در دستور کار رؤسای واحدها قرار گیرد.
نورا، افزود: توسعه طرحهای دانش بنیان و طرحهای پژوهشی، تأمین درآمد خارج از شهریه دانشگاه از طرحهای دانش بنیان و جذب هیأت علمی متخصص و مجرب از دیگر ملاکهای سنجش خواهد بود.
وی تأسیس انجمن خیرین دانشگاه آزاد اسلامی را در استانها خواستار شد و گفت: باید از کسانی که دلسوز علم و دانش هستند دعوت شود و با تجمیع افرادی که در جهت ساخت دانشگاه و گسترش مراکز علمی در استانها قدم برمیدارند، در جهت تأسیس انجمن خیرین دانشگاه ساز اقدام شود.
دبیر ستاد نمایندگان تام الاختیار ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی در استانها با انتقاد به نقد ناآگاهانه از دانشگاه آزاد اسلامی توسط بعضی منتقدین، بیان کرد: امروز بعضی افراد تحت نام دین و وابستگی، کارهای ناشایستی انجام داده و میخواهند اهداف شوم خود را گسترش دهند لذا باید اطلاع رسانی درست و شفاف از فعالیتهای مثبت دانشگاه آزاد اسلامی ارائه شود.
وی، با تأکید بر تقویت جایگاه روابط عمومی در واحد های دانشگاهی، یادآور شد: رؤسای واحدهای دانشگاهی نباید روابط عمومی را دست کم بگیرند و در جهت تقویت جایگاه آن اقدام کنند تا شاهد انعکاس مناسب و به روز و دقیق اخبار دانشگاه و اطلاع رسانی شفاف عملکرد دانشگاه جهت شناساندن هر چه بیشتر آن به جامعه باشیم.
نورا تصریح کرد: ما با کسانی که مخالف دانشگاه آزاد اسلامی هستند، مخالفیم و روابط عمومیها باید با هجمههای مخالفان، مقابله کنند و با هوشیاری لازم نگذارند تا افراد، نادانسته به دانشگاه ضربه وارد کنند و با انعکاس اخبار صحیح و به موقع از فعالیتهای ارزشمند دانشگاه، جامعه را مطلع و از آن دفاع کنند.
این مقام مسئول، با اشاره به اتخاذ روشهای جدید توسط واحدهای زیان ده، گفت: واحد های زیان ده نسبت به اتخاذ روشهای جدید اقدام کنند تا از زیان ده بودن نجات یابند.
وی اضافه کرد: یکی از این روشها، بسته به نوع پراکندگی در استان، رساندن نسبت کارمند به دانشجو به 1 به 50 الی 1 به 70 است تا واحدهای زیان ده بتوانند از وضعیت موجود، نجات یابند همچنین کنترل هزینههای مستقل و هزینههای اداری و صرفه جویی در واحدها از دیگر راههای رفع زیاندهی آنها خواهد بود.
در ادامه دکتر سهراب کردرستمی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان، گزارش مبسوطی از روند برگزاری ششمین کنفرانس بین المللی « تحلیل پوششی داده ها » در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان ارائه داد.
گفتنی است، ششمین کنفرانس بین المللی با عنوان « تحلیل پوششی دادهها » با حضور محققان و پژوهشگران کشوری و منطقه ای از 13 آذر ماه سال جاری بمدت دو روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما