ظرفیت شبانه دانشگاه ها باید افزایش یابد

استاندار خوزستان، با تأکید بر افزایش ظرفیت شبانه دانشگاه ها، اظهار داشت: در صورت افزایش ظرفیت شبانه دانشگاه‌های استان از طریق اعتبارات فرهنگی به آنها کمک می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، عصر گذشته(7 خرداد) در جلسه شورای آموزش و پرورش استان با بیان اینکه سال گذشته 20 میلیارد تومان به دانشگاه‌های استان کمک شده است، گفت: امسال نیز باید به منظور افزایش سهمیه شبانه در دانشگاه های خوزستان با رؤسای دانشگاه ها جلسه برگزار کنیم.

 

وی خاطرنشان کرد: به منظور رفع کمبود نیرو در استان، باید همچون اقدام وزارت آموزش و پرورش نیروهای ستادی و اداری آزاد شوند تا در بخش آموزش مفید واقع شوند که به همین منظور در هفته جاری کمیته‌ای برای تجزیه و تحلیل نیروی انسانی در آموزش و پرورش خوزستان به ریاست معاون برنامه‌ریزی استاندار‌ تشکیل می‌شود.

 

وی با اشاره به کمبود تعداد دانشگاه‌های دولتی در خوزستان ادامه داد: در شهرهای مختلف استان از جمله شوش، شوشتر و دزفول تأسیس دانشگاه مصوب شده ولی متأسفانه هنوز این دانشگاه‌ها راه اندازی نشده‌اند.

 

استاندار خوزستان با اشاره به نزدیک شدن به زمان کنکور اذعان داشت: نگاه منفی رسانه‌ها و جامعه به کنکور باید اصلاح شود چراکه اگر چهره منفی را در بحث کنکور از بین ببریم دیگر هیچ دانش‌آموزی برای شرکت در این آزمون نگران نمی ماند.

 

وی با بیان اینکه کاهش نگرانی دانش آموزان در گرو بردن شانس قبولی در کنکور می باشد، تصریح کرد: با این کار داوطلبان کنکور با آرامش خاطر و خودباوری و اعتماد به نفس بیشتری در این آزمون شرکت می‌کنند.

 

در این جلسه رحمن فلاحی، مدیرکل آموزش وپرورش استان خوزستان به تشریح دستورالعمل جلسه پرداخت و سپس هریک از اعضای شورا نقطه نظرات خود را بیان کردند و افزود: برای ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان، برنامه‌های مختلفی در حال اجراست که از جمله‌‌ آنها تشکیل ستاد کنکور به ویژه در مناطق محروم، تعیین کنکور سراسری به عنوان یکی از اولویت‌های معاونت متوسطه، توجه خاص به تقویت علوم پایه در استان، انعقاد توافقنامه‌های آموزشی، توجه خاص به تامین نیروی انسانی، توزیع اعتبارات تخصیصی برای تمام مناطق استان به منظور برگزاری کلاس‌های کنکور، تشکیل جلسات آموزشی ضمن خدمت معلمان، تجزیه و تحلیل کنکور در 10 سال گذشته و تدوین برنامه ارتقای جایگاه استان است.

 

وی اضافه کرد: جلب مشارکت دستگاه‌ها و افراد خیر، ایجاد پایگاه‌های انتخاب رشته در تمام مناطق استان، تامین و توزیع بخشی از منابع کنکور، معرفی 43 دبیرستان و 165 نفر از همکاران موثر در ارتقای کنکور، ارائه خدمات مشاوره‌ای در مدارس در استای افزایش موفقیت تحصیلی، تشکیل کلاس‌های تقویت بنیه علمی دانش‌آموزان، تدارک برنامه بازدید دانش‌آموزان از دانشگاه‌های استان، شناسایی دانش‌آموزان دارای توانایی علمی بالا نیز از جمله برنامه‌های اجرایی در راستای ارتقای جایگاه و رتبه علمی استان است.

 

پایان پیام/ 

 

کد خبر 42127

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha