ناحیه صنعتی راین و بازارچه صنایع دستی بانوان سامان دهی می شود

خبرگزاری شبستان: بخشدار راین با اشاره به اهمیت اشتغال و درآمد پایدار از ساماندهی ناحیه صنعتی راین و ساماندهی بازارچه صنایع دستی بانوان با هدف تولید و عرضه محصولات راین خبر داد.

نقی عظیمی زاده، بخشدار راین در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اشاره به نقش بانوان در توسعه استان از سامان دادن به مشاغل خانگی بانوان راینی خبر داد و افزود: پیشنهاد این برنامه در جلسه مثلث توسعه شهرستان کرمان داده شد و با حمایت فرماندار، اداره کل بانوان و خانواده استانداری، اتاق بازرگانی و بخشداری راین قرار است برنامه ای در این زمینه اجرا شود.

 

وی اشتغال و درآمد پایدار در راین را یکی از مسائل مهم مردم دانست و با اشاره به تلاش های فراوان در این زمینه و بر اساس پارامترهای مثلث توسعه استان که از ابتکارات استاندار و با حمایت فرماندار انجام شده است؛ اظهار داشت: ساماندهی ناحیه صنعتی راین و ساماندهی بازارچه صنایع دستی بانوان با هدف تولید و عرضه محصولات راین از جمله این اقدامات است.

 

وی اشاره به اعطای وام به بانوان صاحب مشاغل خانگی، گفت: مشاغل خانگی را در قالب شرکت تعاونی هزار راین مربوط به دهیاران سامان داده و بازارچه زنان در شاخه های مختلف صنایع دستی، مواد غذایی و... با محوریت بانوان قبل از ایام نوروز که با حجم گردشگر به منطقه مواجه هستیم، راه اندازی می کنیم.

 


عظیمی زاده به تولید و عرضه انبوه شیرینی، کلمپه و قطاب راین در استان اشاره کرد و افزود: با راه اندازی بازارچه مذکور به صورت دائمی، غرفه هایی در اختیار خود بانوان برای عرضه محصولاتشان قرار می گیرد.

 


وی با اشاره به آثار و نتایج مثبت این قدام خاطرنشان کرد: اولاً محصولات به صورت ارگانیک و با کیفیت بالا عرضه می شود و ثانیاً بافت فرهنگی خانواده به هم نمی خورد زیرا این مشاغل در کنار اعضاء خانواده و به کمک آنان انجام می شود.

 


بخشدار راین همچنین از تهیه و انتشار کتابچه ای با محتوای« میزان اشتغال زنان، آمار بیکاری، شناسایی تخصص های خانگی نقش بانوان در پیشرفت و توسعه و معرفی کارآفرینان برتر و نیز معرفی قابلیت های راین» در راستای این برنامه خبر داد.

 


وی همچنین از ایجاد بازارچه محلی فصلی در مرکز دهستان گروه که از دهستان های پرجمعیت و دارای قابلیت گردشگری است خبر داد.

 


عظیمی زاده در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با فنی و حرفه ای و کمیته امداد و آموزش و پرورش برای برگزاری کلاس های کارآفرینی و مستقر کردن اساتید مربوطه افزود: این آمادگی برای روستاهایی که جمعیت قابل توجهی از آنان متقاضی باشد نیز وجود دارد.

 


وی با اشاره به واگذای غیرکارشناسی زمین های ناحیه صنعتی راین در سال های قبل، بیان داشت: برای متقاضیان سرمایه گذاری، زمین بر اساس ضوابط واگذار می شود که در همین زمینه 15 هکتار در دستور کار است.

 


این مسئول در خصوص انتقال شبکه گاز به راین با توجه به کوهستانی بودن منطقه توضیح داد: این امر با یک وقفه مواجه شد و پیمانکار فعلی کار را انجام نداد که با انتخاب پیمانکار جدید پس از عید به راین می رسد.

 


وی همچنین افتتاح شبکه دیجیتال در روستای گروه با حدود 50میلیون تومان از اعتبارات داخلی را از دیگر اقدامات مهم نام برد و گفت: این اولین روستا در استان است که به صورت مستقل شبکه دیجیتال در آن راه اندازی می شود و روستاهای اطراف شامل« کدبک، احمدآباد و باب طاهونه» را نیز پوشش می دهد.

 


بخشدار رای در پایان احداث ساختمان دهیاری در روستاها، اجرای طرح هادی، سنگ فرش معابر بعضی از روستاها، برق کشی، سرویس بهداشتی عمومی، کانال کشی آب و... را گوشه ای از اقدامات انجام شده در روستاها نام برد.

 

گفتنی است، بخش زیبا و گردشگری راین در یکصد کیلومتری مرکز استان دارای طبیعتی بکر، آبشاری دیدنی، ارگ تاریخی از دوره ساسانی، مضجع شریف امامزادگانی جلیل القدر و دهها جاذبه دیگر است که سالیانه هزاران گردشگر داخلی و خارجی را به سمت خود معطوف می کند.

 

 


پایان پیام/

کد خبر 421167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha