شانزدهمین مانور سراسری زلزله در علی آباد کتول برگزار شد

خبرگزاری شبستان: به منظور افزایش سطح آگاهی دانش آموزان در مورد زلزله و ایجاد آمادگی برای انجام واکنش های صحیح و سریع در برابر آن، شانزدهمین مانور سراسری زلزله امروز(8 آذر) در مدرسه دخترانه مرضیه علی آباد کتول برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از علی آباد کتول، احمد تجری، فرماندار شهرستان علی آباد کتول در مراسم اجرای این مانور گفت: هدف از اجرای این مانور افزایش سطح آگاهی دانش آموزان در مورد زلزله و ایجاد آمادگی برای انجام واکنش های صحیح و سریع در برابر آن است.

 

وی افزود: آشنایی دانش آموزان با حوادث طبیعی و چگونگی مقابله با آن جهت ایجاد آرامش روانی و برانگیختن حس کنجکاوی دانش آموزان نسبت به پدیده های طبیعی امری لازم و ضروری است.

 

تجری خاطرنشان کرد: متاسفانه همه ساله در کشور ایران و سایر کشورهای زلزله خیز جهان، شاهد تکرار سناریوی زلزله بوده و هستیم، سناریویی که با خواب و بی خیالی شروع شده و با خواب و بی خیالی پایان می یابد.

 

 فرماندار علی آباد کتول تصریح کرد: پس از وقوع زلزله و خسارات بیشمار جانی و مالی آن شاهد اشک و ناله از طرف مردم و فراخوان عمومی برای ارسال کمک ها از طرف دولت هستیم.

 

تجری اذعان داشت: آموزش و مانورهای مداوم و مستمر برای آمادگی این عزیزان در برابر زلزله، به عنوان حلقه گم شده در چرخه مدیریت بحران زلزله در کشور اجتناب ناپذیر و امری ضروری است.

 

فرماندار علی آباد کتول همچنین گفت: با توجه به محدودیت های موجود از نظر نیرو و امکانات، با آموزش و برگزاری مانورهای هدفمند برای دانش آموزان، جهت مقابله با بحران، امداد رسانی و پیشگیری از زلزله، آنهارا می توان در محیط مدرسه و منزل جهت مقابله در برابر زلزله آماده کرد.

 

محمدعلی علمشاهی، مدیر آموزش و پرورش علی آباد کتول نیز گفت: آموزش دانش آموزان مهمترین گام در مدیریت بحران زلزله در مدارس است که منجر به بالا بردن دانش و آگاهی عمومی دانش آموزان می شود.

 

وی افزود: از سویی شبیه سازی صحنه زلزله های گذشته و انجام تمرینات و مانور های دوره ای و مداوم توسط آحاد مردم و به ویژه دانش آموزان و نیز ارزیابی نتایج حاصله از آن و شناسایی نقاط ضعف و قوت آن با بهره گیری از تجربیات افراد در کاهش مخاطرات زلزله بسیار موثر است.

 

رضا حاجیلری، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان علی آباد کتول نیز اظهار داشت: آموزش در خصوص زلزله تجربه ای است مبتنی بریادگیری که می تواند عملکرد مردم و علی الخصوص دانش آموزان را سامان دهد.

 

وی افزود: آموزش زلزله به منظور ایجاد تغییرات به نسبت ماندگاری در رفتار افراد صورت می گیرد تا آنها بتوانند توانایی های خودشان را برای انجام دادن کارهای مشخص، در هنگام زلزله، قبل و بعد از آن بهبود ببخشند.

 

حاجیلری با بیا اینکه آموزش باید هدفمند و مستر و مدوم باشد، گفت: در واقع آموزش در برابر زلزله فرایندی است که در آن انتقال معلومات، نگرش ها و مهارت های زلزله از فرد یا گروهی، به فرد یا گروه دیگر برای ایجاد تغییرات در ساختار آنها انجام می پذیرد، به گونه ای که سطح دانش، آگاهی و مهارت های فنی وحرفه ای در برابرزلزله را ارتقا داده و رفتار مطلوب در آنها ایجاد می کند تا آماده انجام وظایف و مسئولیت های اجتماعی خود در هنگام زلزله، قبل و یا بعد از آن شوند.

 

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان علی آباد کتول خاطر نشان کرد: مهمترین نکته در یک مدیریت بحران موفق زلزله در مدارس و مراکز آموزشی، ایجاد آگاهی مستمر و پویا در عموم دانش آموزان و مربیان آموزشی بوده، تا شاهد مسئولیت پذیری همه آنها در برابر زلزله باشیم تا با انتقال آموخته های خود به جامعه و محیط زندگی، باعث ایجاد محیطی امن برای خود و دیگران در برابر زلزله شوند.

 

پایان پیام/

کد خبر 420675

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha