به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، مسچی، استاد حوزه علمیه رشت عصر امروز(6 آذر) در همایش پیام آوران عاشورایی با بیان اینکه مبلغ دین باید با مخاطب خود هماهنگ باشد، تصریح کرد: باید با هر جامعه و مردمی مطابق حکمت و روش همان جامعه صحبت کرد.
وی ادامه داد: باید با استفاده از کلام قرآن با پند و اندرز و موعظه مخاطبان خود را مورد خطاب قرار دهیم.
مسچی با بیان اینکه بعد از شهادت امام حسین(علیه السلام) حضرت زینب(سلام الله علیها) و امام سجاد(علیه السلام) وظیفه تبلیغ دین و روشنگری مردم را داشتند، تصریح کرد: حضرت زینب و امام سجاد(علیهم السلام) با سه جامعه کوفه، شام و مدینه باید برخورد کرده و روشنگری میکردند که هر یک شیوه مخصوص خود را داشت.
وی با بیان اینکه در کوفه سه گروه شیعه علوی(بسیار انگشت شمار)، اموی و خوارج زندگی میکردند افزود: حضرت زینب هنگام ورود به کوفه خطابهایی دارد مشتمل بر پنج آیه که مردم را مورد خطاب قرار داده است.
این استاد حوزه اضافه کرد: زینب(سلام الله علیها) و حسین(علیه السلام) جدای از قرآن نیستند و حادثه عاشورا و کلام زینب(سلام الله علیها) عین قرآن است.
وی با بیان اینکه حضرت زینب(سلام الله علیها) در کوفه مردم را مورد مذمت قرار میدهد، اذعان کرد: اما حضرت زینب در شام که مردم جهل مرکب دارند تبلیغی آگاهانه و با علم و استدلال دارد.
مسچی با تاکید بر اینکه جوانان باید مطالب دین را درک کرده و با آن آشنا باشند، اظهار کرد: جوانان ما به قدری سرگرم فضای مجازی شدهاند که گذشت زمان را درک نکرده و نسبت به مسائل دینی کم توجه هستند.
وی ادامه داد: جوانها ما با دین آشنا نیستند وگرنه از اسوههای دین لذت برده و حاضر نخواهند شد آنها را با چیزی عوض کنند.
وی با بیان اینکه امروز تکفیری ها در مکه و مدینه در حال از بین بردن آثار و داشتههای مسلمالنان هستند تصریح کرد: آنها میخواهند برای آثار نداشته و دروغین خود مقبره بسازند تا خود را موجه کنند.
گفتنی است، این همایش به همت دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد و با همکاری کانون فرهنگی و هنری نورالمبین برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما