قاسم بوستانی، داور رشته وقف و ابتداء مرحله استانی نهمین جشنواره قرآنی مدهامتان خوزستان، سطح کیفی و کمی این دوره از مسابقات را بسیار خوب ارزیابی کرد و به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اهواز گفت: در این مسابقات شرکت کنندگان در رشته های مختلف با آمادگی کاکل آمده بودند و نکته حائز اهمیت حضور پررنگ شرکت کنندگان در رشته حفظ کل قرآن بود.
وی با بیان اینکه معارف قرآنی نیازمند یک سری علوم مقدماتی است که علاقه مندان باید آنها را در نظر بگیرند، افزود: مطالعه، آموختن دروسی همچون علم صوت و لحن و بلاغت، مراجعه به کتب معتبر تفسیری به ویژه کتاب های تفسیر شیعه و اهل سنت برای این منظور لازم است.
وی با اشاره به اینکه اولین اثرات قرآن را می توان در اخلاق اسلامی جستجو کرد، ادامه داد: با آموختن قرآن و حس کردن معارف و مفاهیم آن، انسان خلق و خوی اسلامی پیدا می کند و این امر در زندگی فردی و اجتماعی نیز تجلی دارد.
استاد دانشگاه شهید چمران اهواز، تصریح کرد: کسی که با قرآن مانوس می شود، از دروغ، ریا، غیبت، عدم رعایت حقوق انسانی، فردی و اجتماعی افراد خودداری می کند و گام مثبتی در بهبودی اوضاع فردی و اجتماعی برمی دارد.
وی با اشاره به وضعیت پژوهش های قرآنی در استان، عنوان کرد: با وجودی که پژوهش های قرآنی در دانشگاه ها انجام می گیرد ولی این امر در سطح استان مطلوب نیست، پژوهش ها باید در سطوح عالی علمی وجود داشته باشد چنانچه ما در استان دوره دکترای قرآن نداریم.
این پیشکسوت قرآنی خوزستان، با بیان اینکه در مجموع، این فعالیت ها خوب است ولی مطلوب و ایده آل نیست، خاطر نشان کرد: توسعه مقاطع تحصیلاتی عالی در سطح فوق لیسانس و دکترای قرآنی می تواند به پیشرفت این پژوهش ها کمک بسزایی کند.
پایان پیام/
نظر شما