درخواست امام زمان (عج) از مؤمنین چیست؟

خبرگزاری شبستان: کارشناس مذهبی مرکز ملی پاسخگویی به شبهات مهدوی با طرح سوال " درخواست امام زمان(عج) از مومنین چیست؟ " گفت: بسترسازی و فراهم آوردن شرایط ظهور درخواست امام عصر(عج) از مومنین است.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی مسجد مقدس جمکران، حجت الاسلام محمدصادق کفیل در برنامه سلام زائر در جمع نمازگزاران و مجاوران مسجد مقدس جمکران با بیان این مطلب اظهارداشت: برای اینکه بتوانیم به شایستگی زمینه ساز ظهور باشیم ابتدا باید خداوند متعال و سپس حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه) را به خوبی بشناسیم.

این محقق و پژوهشگر حوزه علمیه قم افزود: قرائت و تدبّر در دعای عهد بهترین نسخه برای شناخت واقعی خداوند متعال و حضرت مهدی(ارواحنا فداه) است که انسان با قرائت این دعا و نگاه عمیق به مفاهیم و ترجمه آن می تواند به خوبی به آنچه روح و جان آن می طلبد دسترسی پیدا کند و جانانه پای کار و مسأله انتظار بایستد.

حجت الاسلام کفیل راهکار دوم شناخت خدا و آمادگی برای ظهور را نگاه به هدف قیام امام حسین(علیه السلام) عنوان کرد.

وی افزود: امام حسین(علیه السلام) در واقعه کربلا و عاشورا خون خودش را به خداوند متعال هدیه داد و اگر به واقعیت مساله دقت کنید در واقع امام با این کار انسانها را از بند شیطان رهایی بخشید و بنده ها را با خداوند آشنا و رفیق کرد.

عضو مرکز ملی پاسخگویی به شبهات دینی حوزه علمیه قم ادامه داد: حضرت با نثار جان خود و اهل بیتش(علیهم السلام) در واقع جامعه خودمحور را به سوی جامعه خدا محور سوق داد و همه منیّت ها را از بین برد.

حجت الاسلام کفیل گفت: در دوران امام حسین(علیه السلام) همه جامعه اسلامی سرگرم خود و دنیای خود بودند و نتیجه اش آن شد که از امام خویش و حمایت از ایشان غافل شدند و حتی سر از تن مبارک شان جدا کردند و هر کسی به نوعی بر حضرت و اهل بیت امام(علیهم السلام) توهین کرد و این چیزی جزء دنیا طلبی و زیاده طلبی انسان ها نیست که حتی امام خود را به شهادت رساندند.

وی با بیان اینکه همه باید دست به دست هم برای انجام کار اساسی و جدی تلاش کنند، تصریح کرد: همه باید کاری کنند تا جامعه خودخواه نشود بلکه خدا خواه شود و این تنها با مدد گرفتن از اهل بیت(علیهم السلام) میّسر خواهد شد.

حجت الاسلام کفیل تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم در این مسیر قدم گذاشته و رو به رشد و ترقّی گام نهیم می بایست دو مطلب را مورد عنایت جدّی قرار دهیم یک؛ دغدغه دین داشته باشیم و نسبت به آن بی تفاوت نباشم و دیگر آنکه در برابر هر بدعت و شبهه مخالفت و ایستادگی کنیم.

وی تصریح کرد: هیچ آفتی برای دین بدتر از بدعت و خرافه نیست که باید اهل علم و تقوا در برابر آن ایستادگی کرده و نسبت به حذف آن تلاش کنند.

پایان پیام/

کد خبر 420096

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha