به گزارش خبرگزاری شبستان از یزد سعید سعادتی معاون توسعه و برنامه ریزی ستاد عالی کانون های مساجد کشور در حاشیه گردهمایی مسئولان ستادی و دبیرخانه های کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: هر تشکیلاتی، برای اینکه در مسیر رشد و تعالی خودش موفق باشد، باید در حوزه برنامه ریزی هم به گذشته خودش نگاه داشته باشد و با استفاده از فرصت ها، سعی کند نسبت به حل معضلات گذشته اهتمام بورزد.
وی افزود: همچنین باید وضعیت فعلی خودش را بشناسد و شناخت دقیقی از وضعیت ستادی خود و وضعیت استانها داشته باشد.
معاون توسعه و برنامه ریزی ستاد عالی کانون های مساجد کشور بیان داشت: نکته بعدی که خیلی مهم است، این است که یک تشکیلاتی که می خواهد موفق باشد، باید نگاه رو به آینده داشته باشد و پژوهش هایش هم پژوهش های آینده نگر باشد.
وی با بیان اینکه در حوزه معاونت برنامه ریزی کانون های مساجد، نگاه ستادی ما هر سه مورد این موضوعات را تحت پوشش قرار می دهد افزود: در این راستا، یکی از موارد در بحث نگاه به آینده، حرکت در مسیر برنامه ششم توسعه است.
سعادتی بیان داشت: دو روح حاکم بر این برنامه، بحث توازن و تعاون است، در توازن، نگاه ما به بخش راه اندازی و توسعه کانون ها، مبتنی بر آمایش سرزمینی و ویژگی های خاص هر منطقه است.
وی افزود: منظور از بحث تعاون هم در این برنامه، بحث جلب مشارکت های مردمی و واگذاری حداکثری امور به خود مردم است.
سعادتی اذعان داشت: با توجه به اینکه مخاطبان ما در کانون های مساجد هم عمدتا جوانان و نوجوانان از سلایق و طیف های مختلف هستندف نگاه ما، نگاه رنگین کمانی است، یعنی توجه به تمامی سلایق و جذب حداکثری جوانان و نوجوانان به مسجد و جلب حمایت های نخبگان مردمی در رسیدن مساجد به تراز اسلامی است.
وی گفت: حتما باید توجه ما به مولفه ها و شاخصه های اقتصاد مقاومتی باشد، راه برون رفت کشور ما از این مسیر و پیچ تاریخی، یکی از راه ها توجه به اقتصاد مقاومتی است و نقش کانون های مساجد در این زمینه بسیار مهم است.
معاون توسعه و برنامه ریزی ستاد عالی کانون های مساجد کشور خاطر نشان ساخت: یکی از ماموریت های این معاونت غیر از نگاه های برنامه ای و بودجه ای، یکی از مهمترین رسالتهای ما، تقویت شبکه های تخصصی است، در این زمنیه، مثل کانون های فرهنگی هنری مساجد دانشگاهی، مصلا و غیره، ما به دنبال شناسایی، ساماندهی، ارتقا و به کارگیری هستیم.
وی ابراز داشت: در بحث توانمندسازی و به کارگیری هم ما به دنبال برونسپاری حداکثری ماموریت های ستادی به استانها و انتظار از استانها برون سپاری ماموریت ها به این کانون ها است.
سعادتی تاکید داشت: ما به دنبال کادرسازی برای کانون ها هستیم، این کانون ها زمانی می توانند به رسالت خود عمل کنند و به عنوان یک نهاد پویا، فعال و کارآمد در نظام اسلامی تبدیل شوند که بتوانند کادر پویا و متخصص داشته باشند.
وی با اشاره به تشکیل کانون های تخصصی در 23 رشته گفت: در حال حاضر 663 باب کانون تخصصی در کشور فعالیی دارند.
سعادتی افزود: فعالیت 88 باب کانون دانشگاهی، 332 باب کانون مصلا، 188 مرکز فرهنگی دیجیتال از دیگر آمارهای حوزه کمی ستاد عالی کانون های مساج کشور است.
وی با اشاره به فعالیت 19 هزار باب کانون در مساجد گفت : از این تعداد 51 درصد از کانون ها در شهرها و 49 درصد در روستاها فعالیت دارند.
نظر شما