برگزاری 135 هزار گفتمان دینی در مدارس و دانشگاه های سراسر کشور

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، گفت: از سال 85 تا کنون 135 هزار گفتمان دینی برای 11 میلیون نفر مخاطب در مدارس متوسطه و مراکز آموزش عالی سراسر کشور برگزار شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، مدیرکل امور فرهنگی، رسانه و فناوری های نو سازمان تبلیغات اسلامی کشور، امروز(3 آذر) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: برخی کشورهای عربی برای جلوگیری از فعالیت های دینی در ایران به کارهای زیادی دست می زنند.

 

دکتر علی اسماعیلی، ابراز کرد: با توسعه رسانه ها، شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی، اطلاعات با سرعت به مخاطبان می رسد و در واقع اینترنت تیغ دو لبه ای است که اگر مهار نشود آسیب های جبران ناپذیری برای جامعه ما خواهد داشت.

 

وی، با اشاره به بهره گیری از کاربردهای فضای مجازی در راستای ترویج و اشاعه فرهنگ اسلامی، تأکید کرد: ما باید صدای دین و فرهنگ اسلامی را از طریق ابزار رسانه به گوش جهانیان برسانیم.

 

این مقام مسئول، با اشاره به فعالیت اداره کل فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی در سه حوزه جوانان و بانوان فرهیخته و قشرهای تأثیرگذار، بیان کرد: تا کنون یک هزار و 200 بانوی فرهیخته شناساسی شده و به عنوان بازوی فکری ما را در حوزه های مهارت زندگی، حجاب و عفاف، آسیب های اجتماعی و تولید محتوای دینی یاری می دهند.

 

وی، همچنین با اشاره به اعزام 40 هزار مبلغ در طرح اوقات فراغت به نقاط مختلف کشور، خاطرنشان کرد: از سال 85 تاکنون 135 هزار گفتمان دینی را در مقاطع متوسطه و دانشگاهی برگزار کرده ایم.

 

اسماعیلی، با بیان اینکه در 3 هزار دبیرستان از سراسر کشور گفتمان دینی برگزار شده است، گفت: از ابتدای برگزاری گفتمان های دینی تا کنون، 11 میلیون نفر مخاطب این طرح قرار گرفته اند.

 

مدیرکل امور فرهنگی، رسانه و فناوری های نو سازمان تبلیغات اسلامی، ادامه داد: سامانه های پاسخگویی به مسائل شرعی نیز به شماره های 7650 و 765077 راه اندازی شده که در 24 ساعت شبانه روز مهیای پاسخگویی به سئوالات مردم است.

 

وی، با اشاره به اینکه هر گفتمان شامل هفت جلسه دینی است، اظهار کرد: این گفتمان ها شامل موضوعات مشخصی از قبیل حجاب و عفاف، تربیت اسلامی، خانواده، مهارت زندگی، سبک زندگی اسلامی و تهاجم فرهنگی است.

 

اسماعیلی، به کارهای فرهنگی صورت گرفته در استان کرمانشاه اشاره و ابراز کرد: اجرای 100 گفتمان دینی در مدارس متوسطه، ایجاد 100 پایگاه بوستان معرفت، شناسایی 30 بانوی فرهیخته و راه اندازی 30 پایگاه هسته های فرهنگی از جمله این اقدامات در سال 93 است.

 

مدیرکل فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی، اضافه کرد: حوزه برنامه ریزی مقابله با جنگ نرم در سازمان تبلیغات راه اندازی شده و ضمن تدوین سند راهبردی مقابله با جنگ نرم، آموزش های لازم نیز در این خصوص ارائه می شود.

 

وی، آموزش سواد رسانه ای جهت استفاده هوشمند از فضای مجازی، برگزاری دوره های آموزشی برای ساماندهی تولید محتوای دینی در فضای مجازی را از دیگر اقدامات صورت گرفته در سازمان تبلیغات عنوان کرد و گفت: راه اندازی سایت تبیان با گردآوری بیش از 17 میلیون مقاله از جمله این اقدامات شاخص است.

 

دکتر اسماعیلی، اجرای طرح توسعه فعالیت های تبلیغی، جشنواره وبلاگ نویسی، جشنواره الکترونیکی در حوزه های دینی، برگزاری کارگاه های آموزشی تخصصی و ایجاد شبکه های اجتماعی تخصصی در حوزه فضای مجازی را از دیگر برنامه های شاخص در این سازمان برشمرد.

 

پایان پیام/

کد خبر 419545

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha