پرداخت13میلیاردتومان تسهیلات برای طرح‌های اقتصاد مقاومتی در گیلان

خبرگزاری شبستان: فرمانده سپاه قدس گیلان گفت: تاکنون 13 میلیارد تومان تسهیلات اقتصاد مقاومتی واگذار شده است و این پتانسیل در استان گیلان وجود دارد که درخواست جذب اعتبارات بیشتری برای این استان شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعه‌سرا، سردار هامون محمدی، فرمانده سپاه قدس گیلان صبح امروز(3آذر) در حاشیه افتتاح از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی در تولمات این شهرستان اظهار کرد: یکی از وظایف بسیج کمک به انقلاب و روند انقلاب اسلامی است.

وی با بیان اینکه چیزی که نظام ما را تهدید می‌کند اختلال اقتصادی است که دشمنان سعی دارند در روند انقلاب اسلامی ایجاد کنند، افزود: در صورت عدم برنامه ریزی و استفاده نکردن از ظرفیت‌های درونی مانند اقتصاد مقاومتی قطعا با مشکل روبه رو خواهیم شد.

فرمانده سپاه قدس گیلان گفت: احیای ظرفیت‌های پنهان که در قالب اقتصاد مقاومتی در مناطق روستایی وجود دارد و مردم به نوعی از این ظرفیت‌ها آگاهی ندارند از اهداف بسیج است.

محمدی با بیان اینکه بعضی از ظرفیت‌های کوچک را می‍‎توان با تجمیع افراد در کنار یکدیگر عظیم کرد، تصریح کرد: امروز نمونه‌ای از ظرفیت‌ها ملاحظه شد که در روستایی چندین نفر با همت سر کار رفتند.

وی با بیان اینکه تولید کنندگان نیاز به دریافت وام با سود کم هستند تا بتوانند اقساط ماهیانه خود را پرداخت کنند، خاطرنشان کرد: در سال 92، بیست میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت نسبت به همه بانک‌هایی که تسهیلات ارزان قیمت می‌دهند به متقاضیان داده شد.

محمدی با بیان اینکه امسال همانند سال گذشته 20میلیارد تومان تسهیلات در راستای اقتصاد مقاومتی به متقاضیان داده می‌شود، افزود: تاکنون 13 میلیارد تومان تسهیلات واگذار شده است و این پتانسیل در استان گیلان وجود دارد که درخواست جذب اعتبارات بیشتری برای این استان شود.

وی گفت: تسهیلات واگذار شده نباید تبدیل به شغل‌های حاشیه‌ای شود بلکه باید تبدیل به تولید شود و هر چه قدر تولید و کار بیشتر شود مشکل اشتغال هم حل خواهد شد.

اشتغال یک‌هزار و 500 نفر در راستای اقتصاد مقاومتی در گیلان

فرمانده سپاه قدس گیلان با بیان اینکه از سال گذشته تا کنون توانسته‌اند در قالب اقتصاد مقاومتی برای یک هزار و 500 نفر ایجاد اشتغال کنند، تصریح کرد: مشکل اصلی جوانان نبود اشتغال است و این پتانسیل در این استان وجود دارد که از زمین‌هایی که در اختیار دارند به بهترین نحو استفاده شود.

محمدی با بیان اینکه زنبورداری، پرورش مرغ بومی، اردک، ماهیان گرم آبی و سردآبی عرصه‌هایی است که در اقتصاد مقاومتی وجود دارد، اظهار کرد: فارغ‌التحصیلانی که در بخش کشاورزی مدرک گرفته اند به اصل خود برگردند و فعالیت‌های کشاورزی را به صورت علمی ادامه دهند.

وی با بیان اینکه امروزه در کشور کانادا با وجود 70 درصد برف و یخبندان کشاورزی به صورت علمی انجام می‌شود، افزود: باید به عرصه تولید، جهادی نگاه کرد تا بتوان برای جوانان اشتغالزایی ایجاد کرد.

محمدی گفت: میزان و معیار در ارائه تسهیلات، تولید شغل است و باید در این راستا توجه ویژه‌ای شود.

پایان پیام/

کد خبر 419364

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha